Trött.

Ligger i sängen och känner mig tröttare än någonsin. Pappa väckte mig ju.
Funderar på vad dagen ha att erbjuda, är sugen på att bara slå på en film o ligga här. Men de gå inte, för jag måste till stan.

Suck rockballe. Orkar inte. Aja, sånt som hänn .. Nu ska jag göra mig lite gröt. Eller sova en stund till ..

Streets of blood

Såg precis på Streets of blood. En konstig film om jag få säga de själv. Vart irriterad över att de hela tiden hoppade fram o tillbaka till den där jävla psykiatrikern. Sen vare andra små konstiga saker. Men i övrigt va han helt okej. Men den får ändå bara 3 + av mig.


Nyår.

Imorgon är de nyår, jag ha tappat lusten på att va ute och festa.
Planerna va att va hos Dinka men de blir inte så. Kommer vara hemma i Forsmo med syster, Hans, Wille, mamma och pappa. Spela massa spel och kanske ta en öl, eller göra någon go drink.
Ska kolla om ja hitta nå recept på nån bra drink. Så ska jag på bolaget och handla.

Sängen och de stora täcket.

Ligger i sängen fortfarande, ha dock vare vaken sen 10.
Hade planera att åka ner till stan idag o kolla runt lite, men känner fortfarande inte för o va uppe bland folk.
Få se om man kanske åker ner runt 5, då de mesta av folket är hemma.

Vill till sundsvall och köpa ett databord och en mobil, kanske unna mig nå skor och lite kläder.
Vill boka tid för piercing och tatuering.
Men hur kommer de gå när man inte ha pengar? Pengar är bara rat!

"behind every bitch there's a guy who made her that way."

The final destination 4

Såg precis The final destination 4. Som de tidigare tre filmerna så va den lika dåligt gjord, effekterna och så.
Och även fast de egentligen är samma handling i alla filmer, bara de att de är olika händelser så finns de någon charm i dom. Så jag säger nog att dom är sugbra :P Haha. Både suger men ändå bra, jo men de säg ja. Kanske låt litte konstigt men så äre.

"Spotify? Ne youtube duger fint."

Japp de va min tanke förut. Youtube va bra, man hitta alla låtar där, o sen tanka man hem dom på PB o la in dom på winamp.
Men nu fick jag en julklapp av Robin, en Spotifyinvite, så ja tänkte varför inte? O nu lyssnar jag bara via spotify, söker på artisterna och låter albumen rulla. Rätt skönt faktiskt! Förutom all jävla reklam som förstör alltihop.
Men bara för att ja använder Spotify så tycker ja inte mindre om tuben för de, gillar tuben bättre ändå!

Aja, nog babblat om tuben o spotten. Humöret börjar sakta men säkert bli bättre. Kroppen verkar bli sämre men ändå inte, känns som jag har en förkylning som vill bryta ut men ändå inte. Jobbit ..
Aja, sundsvall imorrn kanske. Isåfall blire kanske en mobil o ett databord, ha ju dåligt med pengar men nått av de bli de iaf :)

Shoppingsug

Är sjukt sugen på att beställa denna klänning, men ha sånn beslutsångest.


Jag i röd klänning, det ser man inte ofta.

På julafton hade jag (av alla människor) en röd klänning, de är inte ofta man ser mig i färgglatt vill jag lova.
Men här är de iaf, dö inte av chock.



Var mycket nöjd med julafton, fick grejer jag behövde och inte behövde, men de va bra ändå.
De bästa va nog det stora täcket av mor och far och datorväskan som jag fick av Dennis.
Fick även tallrikar, koppar, presenkort, matlagningsbok och annat smått o gått. Och jag o Dennis fick tillsammans cupcakes-bok, påslakan (men som nu måste bytas eftersom vi båda ha stora täcken), grillbestick och sen lite annat.
Helnöjd Malin var de denna jul iaf.

Men bäst av allt va nog att Wille, syster och Hans kom upp, ville ju fira jul med min älskade systerson <3
Han fick en motorsåg som han gick lös på allt med. Tur de inte va en riktigt.



Man bli aldrig för liten för o klä granen (men de jag klädde den med va inte uppskattat av min käre mor);

Juldagen i några bilder.

       

Förlåt Cissi för bilden, men detta är nog både den roligaste och fulaste bild jag sett på dig :P
Du ser ut att heta Greta och vara .. ja .. speciell satt säga ;)



Resterande bilder kommer att dyka upp på FB så småning om.

Bloglovin.

Rätt nöjd över min egenskapade bloglovin ikon.

Ca 12 timmar senare.

Ja ca 12 timmar senare så är jag någorlunda klar med designen. Och känner mig faktiskt riktigt nöjd.
Har dock inte sutte alla timmar i sträck, men nästan, igår satt jag 8 timmar och i förrgår 4.

Dom senaste dagarna har jag vare näst intill okontaktbar, ha inte alls vare på humör för att träffa eller prata med någon. Vet inte alls vad de blev. Men antar att alla behöver vi tid för oss själv någon gång.
Har faktiskt vare skönt att vare själv och inte brytt mig om mobilen (första gången i hela mitt liv), men har dock skickat ett sms till mina vänner och sagt att jag lever, men att jag hör av mig om någon dag.

Har hunne med att dona på rummet, invigt mitt nya täcke som jag fick i julklapp av min kära mor och far. Jag & Dennis invigde även Cupcakes boken vi fick av kusinerna igår. Dom vart riktigt god må jag säga, funderar på att ta en nu.
Har även hunne med att ändra designen på bloggen. Skönt, sånt får alltid bort tankar och funderingar.

Fortfarande under uppbyggnad.

Nu ska jag sätta mig o pilla lite här på bloggen, designen vill säga.
Sen om jag orkar och ids så kanske de kommer ett inlägg om juldagarna här.

Lägenhetsstök, julklappar och JUL!

I måndags va jag o Dinka o hjälpte Jimmy i lägenheten, ställde i ordning så gott de gick, sen spelade vi Yatzy, drack julmust och åt massa kaker :D Riktigt trevligt!
Efter vart de solning för min o Dinkas del innan de bar iväg hemåt.

Tisdagen innebar julklappsshopping på hög nivå. Gick på stan med Louise, Johanna och Hanna. Handlade nästan alla klappar. Fattar inte alls varför jag handlar dom i sista minuten, varje jävla åååår! Men de gick bra iaf.
När vi va klar på stan så gick vi till Louise och spelade Yatzy, de va kul :D Men Johanna håller nog inte alls med ;P

Onsdag innebar att agera snäll syster, åkte ner till syster och Hans och hjälpte dom o städa medans dom höll på med den kommande "det"s rum. Sen kom lilleman hem som sove hos momma o morfar. Då vart de massa bus o lek med han innan de tillslut bar i väg hemåt. Och vid halv 6 så vart de mat på City med Louise o Dinka. En liten mysmiddag :) Sen va de planerat att jag o Dinka skulle sola, men de va fullt så de sket sig :S Kvällen vart lugn med massa julklappsinslagning och städning. For även upp till Momma på backen med en julklapp, satt där o fika o surra med momma o illa :) Därefter hem o slå in de sista, tog mig en skinkmacka och julmust (själv, eftersom alla va tråkig o gick o sov) och sen la jag mig o kikade på Astrid Lindgrens jul :)


O idag är dagen kommen, Julafton :) Vaknade först 8 men somnade om och klev sen upp vid 10. Åt gröt o bara mös :) O nu ska ja till o hoppa in i duschen o sen blire Kalle Anka, som jag aldrig tänker bli för gammal för o se :)

God jul!

Nykter och trevlig helg!

Härligt med en helnykter helg. Dessa kommer de bli många fler av vill ja lova. Dom som känner mig nu får nog en chock?

I lördags så va jag och Dinka hos Cissi, spelade Yatzy och surrade. Vid halv 11 så for jag o Dinka ut o snurra, hämtade Louise. Satt o surrade o kolla lite på stan. Vid kvart över 1 så dumpa vi av Louise för hon skulle sova, o sen hann vi inte längre än till Nordea banken så träffa vi på Dennis, Patrik o Erik. Men Dennis gick bort på stan för o äta, men Erik o Patrik va inte alls lika pigg så dom stanna i bilen. 
Patrik somna framme hos mig och Erik satt i baksäte halvt som halvt sovandes :P
Träffa även Sofie, Robin och Rudin, trevligt. Även Madde m.fl kom o sa hej :)
Och sen efter många om och men så kom Erik o Patriks chafför, men då ville inte Patrik åka med dom hem utan att jag skjutsa hem han så då bar de iväg till Näsåker, men då hade han ingen nyckel så vi for ut o snurra till chafförn kom med nyckeln, och då hade även Dennis åkt med så jag tog med han till stan :)
Va hemma vid 5, men en mycket trevlig kväll va de :)

 

Bild 1: Trött Patrik som prata om att han va nykter :P
Bild 2: En trött Erik som inte alls gilla kameran och ville hem :P

Söndagen vakna man pigg o kry, gick på stan med Dinka, hon köpa hårfärg o lite annat. O sen gick vi till Thiabas butik och surrade, satt där 1 ½ timme ;P Haha. Men sen vart vi utkörd när dom stängde så då bar de iväg till Dennis o därefter åkte vi till Forsmo och käkade. Kom tillbaka till stan vid halv 9 o då vart de till o kika på Blood Diamond. Somnade dock runt halv 11 tro ja :P

Idag vakna jag 20 i 10, låg i sängen o drog mig till halv 11 ? Klev upp o fika o duscha, sen kom min älskade systerson. Myste framför Musse piggs jul o åt klementiner. Sen gick vi ut o åkte pulka en sväng innan vi åkte o åt lunch med Louise. Därefter vart Wille så trött så då tog jag och åkte hem med han. Satt där o såg på Emil med Wille o Hans. När klockan vart 3 så tog jag o åkte hemåt o ha sen dess lege o bara tage de lugnt. Och nu ska jag nog till o åka till stan, ska bara äta först.
Ska till Jimmy med Dinka o hjälpa han o städa o inreda lägenheten :) Ska bli kul!



sötaste wille hemma i Forsmo, sitter o kollar på Nalle Puh på mosters rum :)

The Children, en av de bästa skräckfilmer.

Igår åkte jag o Dinka till Louise, gick på Videoteket för o hyra en film. Dom ville såklart ha en komedi men jag hitta en skräck jag ville se, och jag fick min vilja igenom :)

De va mer en psykisk skräck än riktig skräck. Men hur som helst så va de en av dom bästa skräck filmer jag sett på mycket länge, oförutsägbar och ovanligt slut. Den rekomenderas att se!
Men skulle ni fråga Louise o Dinka så skulle dom antagligen säga raka motsatsen med tanke på hur dom skrek, gömde sig under täcket, höll mig i handen och gick ifrån filmen. Dom skulle nog antagligen säga att den sög o inte alls va värd att se på :)

Kaffe, Simpsons och Yatzy.

Igår när vi kom till stan så dumpa jag Dinka hemma hos henne, hon ville träffa familjen innan vi skulle ha myskväll hos Louise :)
Så jag for till Dennis o mös lite innan jag for o hämta Cissi, för vi skulle till Per o dricka Kaffe :) Satt där o surra massa, även Smedman kom o sällskapade efter ett tag.
Sen la vi oss o kikade på Simpsons the movie som Per promt skulle se. Den va faktiskt kul :) Såg dock bara halva, för när vi ringt Dinka några x antal ggr o inte fått svar så for jag o Cissi ner själv till louise o spelade yatzy :) Louise hade flyt, hon skulle ha köpt en triss jävel.

Vid halv 12 bar de iväg hemåt, låg o surra med massa folk innan jag skulle lägga mig. När jag trodde klockan va 1 så visade de sig att den va halv 3, så de va dags att sova. Men kunde inte sova, sen fick jag sms av Patrik vid 4, smsa lite med han o sen somna jag. Skönt!

Idag vakna jag till en morron som visade sig bli en helvetes morron. Först ringer folk o gnäller, sen när jag ska hä på motorvärmarn så är vi utan ström, vilket resultera i att jag inte kunde ligga vid datorn eller ladda telen. Måttligt arg tänkte jag gå o duscha o åka direkt till stan. Men när jag ska duscha så ha vi ingen dusch nere längre .. Där gick gränsen! Då la jag mig o ringde Louise o surra med henne, o vips kom strömmen tillbaka, Louise är en jävla turnisse!

Vid 2 for jag till stan, hämta upp Louise o for på stan o fika o kolla runt lite. Hitta två klänningar, finns dom kvar på måndag så köper jag någon av dom, vet inte vilken än bara :S
Sen hälsa vi på Dinka, hjälpte henne o rensa hennes dator lite. Sen bar de i väg o hämta mamma hos Momma o skjutsa hem henne.

Nu ska jag till stan snart igen, bli mys o spelkväll hos Louise med henne, Dinka o Cissi tro ja :)

Impulsiv tripp till Sundsvall.

Igår, torsdag, så vare meningen att jag skulle åka till Kramfors o hjälpa Jimmy o flytta. Men då visa de sig att Tony, han o Krille flyttat de mesta på onsdagen. För på Onsdag kväll ringde han mig o fråga om vi inte skulle dra till Sundsvall istället.



Så igår vid halv 12 så bar de iväg till Kramfors, for först på dollar men hitta inge. Sen bar de iväg till Jimmy o hoppa in i hans bil, också bar de iväg till Sundsvall.
Fikade på Charm direkt när vi kom, lika dyrt som vanligt. Sen sprang vi runt i massa affärer, o Jimmy va duktig o snäll o följde med mig in på alla klädaffärer ja gick in på :P De är inte många killar som gör de inte! Där ligger Jimmy på plus!

 

När vi va klar på Birstahuset så bar de iväg till Mediamarkt, men eftersom Jimmy bara skulle in en snabbis så tänkte ja stanna kvar i bilen o gå ut o röka medans han va inne, men de va då de hände.

Jag - Jag stannar i bilen medans du gå in.
J - Okej. (
Han tar ut nyckeln ur bilen och kliver ut)
Jag - Men varför ta du ut nyckeln?

Jimmy stänger dörren och låser sedan efter sig :O Jag skulle ju ut o röka! "Men de gå ju o öppna innifrån" tänkte ja.
Kyss mig i arslet, de gjorde de inte, testade öppna dörren för de funkar på våran saab, men icke.
Då se jag en liten nyckel-knapp på hans dörr, så jag sträcker mig över för o trycka på knappen, men hinner knappt halvvägs så går larmet!

Ringer Jimmy.

Jag - (skrattar) Jimmy, nu fåru komma ut, larmet ha ju gått.
J - (Tokskrattar) Haha ja jag kommer ut nu.

De går FLERA minuter.

Dom i bilen brevö kommer, också hör ja hur dom säger;
"Titta här ha larmet gått .. men titta, de sitter ju en i där". Jag höll på o dö, jag kände mig som en apa i bur :P o inte vart de bättre av att Jimmy tog en jävla tid på sig att komma ut :P
Väl tillbaka i bilen säger han "Men du skulle ju inte ha rört dig så mycket, därför larmet gick". Snacka om humor :O

I bilen på väg hem;

Dinka - Ha du inge skvaller?
Jimmy - Malin är gravid.
Jag - Jimmy är bög.
Dinka - Va?


De va faktiskt riktigt roligt :P

Aja, sen när vi va klar så for vi in till stan o hämtade Dinka på tåge. Sen bar de iväg till Kramfors o där efterlängtade Sylos väntade gott på oss ;D Vid 7 tacka vi Jimmy för en trevlig dag också bar de iväg till stan.

Vad som hände på kvällen får ni veta i nästa avsnitt. Fortsättning följer.

16 december

Imorse vaknade jag vid 10 av klockan, såg att jag fått sms av Lars så jag la mig för o svara på de, men jag hann inte mer än skriva några bokstäver så slockna jag med telen i handen. Typiskt mig!
Men sen vakna jag vid 11 och kunde fortsätta skriva.

Har idag hunne med o städat o tvättat. O nu ska jag ta mitt pick o pack o dra söderut, mot stan vill säga.
Fick precis höra av pappa att de är 12 - ute, tur jag ha haft motorvärmarn på i 4 timmar.

Ska även hämta ut 3 julklappar. Skönt att få de gjort! Nästa år ska jag bara beställa julklappar på internet, Både för att man slipper all julstress i butikerna o sen behöver man inte betala förrän efter jul! Wehei!



Drag me to hell = värdelös shit from hell?

Igår såg jag nog världens sämsta skräckfilm, Drag me to hell. Oerhört kass. Värdelös animering o dessa snuttar som likna Scary movie kunde dom lika gärna ha skippat för de gjorde inte skiten bättre. Ne fy fan.
Absolut inte värd att ens tänka på att se!



Mammsen fyllde 60, eller vare 51?

Min mamma fyller år idag, somvanligt så kan ja inte ge satan i o retas. Men grattis ändå mamma :)



Ha vare o solat idag, likadant igår. Så jävla skönt. Mår så bra fysiskt när jag är brun. Gillar inte riktigt de där med o va blek! Ha fundera på senare dar om hur de kom sig att jag börja sola från första början? Har iaf solat konstant sen jag gick i 9an nu, eller ja, ha ju tage paus över sommarn, men annars så!

Nog babblat om de. Efter solningen så bar de iväg till Forsmo, kolla på när dom dona på i badrumme. Äntligen så äre snart klart! Såhär ett år senare ..
Sen vart de dusch o ställde mig i ordning för fotografering kl 5 o därefter hem direkt o fira mamma o leka en jävla massa med Wille. Men de är mys! Och även att han sa Moster för första gången idag <3 :') Fast de lät "mooter", sötunge där!
Nu ligger jag i sängen, helslut i hela kroppen efter att ha haft wille på ryggen i ca 3 timmar. Men vad gör man inte för sin sötnos!
Nu funderar jag på att slå på män som hatar kvinnor, jag är nog den enda som inte sett den än tro ja. Samma med Twilight. Jag är rätt efter, ja vet, men vad gör man när man inte ha någon filmkompis? Hatar att se film själv.



Oj oj oj vilken rolig kväll :)

Vid halv 1 igår så bar de iväg ner till Wille som fyllde 2 år, stora pojken! Han fick en stor polisbil av mig o Dennis och sen en tavla av mig där jag skreve en liten text till han :) Vart massa bus o gofika, sen kom morbror med present, de visa sig vara två bandyklubber och ett mål, o de första Wille gör är att slå mig på fotknölen, undra hur många fler smällar man få? Och undra hur mycke saker som kommer gå sönder? :P





När klockan börja närma sig 5 så gatt ja åka hem, va bara till o kasta in sig i duschen o göra sig klar för o åka på nästa partaj. Nämligen julbord på nipan med jobbet.
Hämtade upp Zarah och Åsa på Hallsta, mötte upp resten på Nipan, åt och surrade. Mycket gott och trevligt! Sen började bandet spela, de va Rough Trade som spelade. Faktiskt riktigt bra.
Själv va man nykter hela kvällen, men ack så kul jag hade både med och åt alla ;) Bäst va nog när jag gömde Åsas drink, o de första hon gör när hon inser att den är borta är att kolla under bordet. Haha!
O sen när hon skulle spela luftguitar hero, när hon skulle säga färgerna;

Å- Grön, glå .. ne va heter den?
Jag - Blå?
Å - Ne .. den där, va heter den .. ja men solen färgen!
Jag - Gul?

Haha ;D

När klockan började närma sig två så gick jag ut o starta bilen o skrapa rutorna. Då kom de 3 herrar o ville ha skjuts ner på stan, så då tjänade jag mig en hundring. Sen for jag upp för o hämta Åsa o Zarah, men när dom precis fått på sig jackerna så kom Jocke o övertala dom o stanna kvar, så då sa ja att jag kunde hämta dom om en timme, så då for jag o hämta Madde o Emma, gick på stan en sväng med dom. Träffade Jonke, Krulov, Nicke, Balbin, Göte o Tomas. Mycket trevligt. Sen for Madde hem o jag for o snurra en sväng, träffade Patrik o Danne. Sen kom min Tequila kompis Rudin, han frågade snällt om jag inte kunde skjutsa han till Rådom, visst kunde jag de. O även två andra hoppa in som ja skjutsa hem.
Men innan jag skjutsa Rudin så hämta jag Åsa och Zarah o skjutsa dom på hotelle.
Väl tillbaka i stan när jag skjutsat Rudin så va klockan kvart över 5 så då vare dags o åka o sova tyckte ja.

Hade en sjuuukt rolig kväll, hade ont i alla muskler i ansikte o magen efter att jag skrattat så mycket, de borde lätt göras om snart tyck ja!

   



Även haschtomten va med!

Sundsvallsresa!

I söndags hade jag lovat Louise o hämta henne på tågstation i sundsvall, hon hade nämligen vare i Örebro.
Hon skulle komma fram 19:38, för att vara exakt. Men jag åkte ner vid halv 1 istället, hämtade upp en Ida hemma hos henne också bar de iväg på Birsta för o se om man hitta nå julklappar, både till andra och till mig, men de sög rätt bra. Hittade inget i princip.
Sen bar de iväg till Ida och Nils, gjorde mat där innan vi for och hämtade Louise. Eftersom Odin fyllt år också så tog vi o svängde förbi där innan vi åkte hem, dock hade sötnosen somnat, men de va trevligt ändå, Lina bjöd på kaffe. Så trött som jag va så behövdes de för att orka köra hem :P

Även att de va blankt i princip hela vägen hem, så man låg väl mellan 50-70 hela vägen hem, rätt drygt. Men de gick ovanligt fort ändå, satt ju o surra hela vägen så tiden bara försvann :P

Idag blire jobb, hoppas de gå bra. Har antagligen sove på armen, för hade ont både igår och idag, och de är inge bra eftersom de är armen jag bär tallrikar på som jag ha ont i :S Har även sjukt ont i ryggen, antagligen sove konstigt där med. Men hoppas de gå bra o jobba iaf!

Ses

När allt inte går som de ska.

Sen den dåliga uppdateringen ha jag även hunne med en fika o trip på stan med Madde, Nova o Jimmy, Jimmy skulle köpa sig kläder till sin personalfest, och jag skulle köpa mig ett par skor. Ruskigt skön är dom! Första gången jag ha riktiga vinterskor.



Lördagen som va var jag nykter, mycket mycket skönt vill ja lova, nykterhet är underskattat! Åkte till syster o Hans och lekte med Wille o kika på tv o surra lite. Sen for jag ner till Sunnersta o hämta Fredrik som va på 30 års fest, han följde med hem till Dennis, satt där o surra och spelade Guitarhero. Vid 12 halv 1 så for vi ut på stan, hämtade upp Maria o skjutsade hem henne o Fredrik. For o träffa Patrik, Robert och Thomas därefter. Mycket trevligt! Sen bar de iväg hemåt för en film, mycket bra, trots att ja inte kommer ihåg vad den hette. Synd.

Nu sitter jag i Forsmo o håller på o tvättar arbetskläderna, ska till o städa o rensa rummet med.
På återseende!

Under uppbyggnad, faktiskt!

Håller på o donar o ändra lite, därför kommer de se konstigt ut.

Bad update, i know. Men fest iaf!

Jag vet att de ha vare dålig uppdatering. Men va spela de för roll, ingen läser väl ändå? :P

Jobbade som sagt den 27, gick mycket bra och roligt va de. Efter jobbet vart de en rök med Ludde innan de bar iväg hem till sängen.

Sen vare lördag, och jag skulle ju inte dricka.
Åka till Louise där hon tjatade i dess like o öppna en öl, Nicke kom o joinade oss, även han tjatade om att ja skulle öppna ölen, efter några om och men så öppna jag ölen och då vare bestämt, de vart fest denna kväll.

När man planerar att dricka lite o vara lugn, så slutar de alltid att man är fullast.
Så därför tog jag och planera att jag skulle bli fullast, i hopp om att de skulle bli tvärtom. Men ack så fel jag hade.

Kom på krogen vid 11? Hade bara drucke 4 öl, så jag va lagomt full. Tyckte de va bra. Men de va då de hände, jag träffa Rudin i baren, o han tyckte jag kunde dricka Tequila med han, men jag sa "nej men jag kan inte dricka sprit, jag spy". Men efter lite övertalan så sa jag mycket konstigt ja (!?). Varför?! Vart va mitt förstånd? De vart två Tequila iaf, faktiskt så smaka de rätt gott.
Men sen gav mitt minne vika. De ville inte alls va med.
Kommer iaf att jag vart nekad i baren för dom ansåg att jag va för full (något jag trodde aldrig skulle hända mig) o kunde dricka vatten istället :S Gick hem nån gång på natten, slog en klockren vurpa.

Vaknade upp på söndagen, pigg o kry, konstigt nog. MEN jag fick mig massa funderingar med tanke på att jag hade ont i näsbenet, armen och benet. "Vad fan gjorde jag igår?".
Släppte iaf funderingarna eftersom ja förstog att jag ändå inte skulle komma fram till något, så jag o Dennis tog o gick bort på stan o träffa mamma, pappa, petra, hans och wille, fikade på Café upp & ner. Sen gick vi på stan o kolla lite. Köpte ett par grymma julgrans kulor, svart med döskallar på. Jag tänker hänga upp dom i julgranen i smyg ;)

Därefter bar de iväg till Forsmo, la mig vid datorn i väntan på mat, men sen kom något jag aldrig vare med om förr, jag fick en redig huvudvärk, kunde inte röra mig utan att de värkte. Jag va bakis för första gången i hela mitt liv! "Tack Rudin, jag vet att de är ditt fel" tänkte jag :P

Bild text; Madde va nyktrare än mig, men de syns då inte :P

Nu ringde Louise, hon hade tråkigt så hon skulle komma hit på en rök :) Kanske vi ska spela en yatzy med? Hoppas!