kortspel.

Igår så åkte jag o Louise ut till Cissi vid 12, satte oss o spelade kort. Först så vart de neger och president, Louise vann exakt heela tiden. Sen kom Cissis mamma, och då satt vi o surra o jag o Louise spelade vänd 10, då vann vi båda två några gånger :P
Sen tog vi o spela Hjärter 7 allihop, då vann jag :D De va kul! Höhö.


Vänd 10:
 


 Neger Och president :PSen for jag o Louise till stan, åkte på Kläddax, stil, apoteke, lindex o kappahl :) Sen dumpa jag av hon hemma också for jag på jobbe för jag skulle fixa nå papper :) Satt där o surra massa med Kicki också, innan jag for hemöver vid halv 7 :)
Gjorde ingenting i princip.

Nu ska jag göra mig klar för jobb.

Ny design.

God kväll!

Vart bowling i förrgår som sagt, de vart jag, Kicki och Jessica på en bana och Gertrud och Lena på en bana. Kommer dock inte ihåg vem som vann för ja tro ingen av oss kollade på resultatet innan banan stängdes av :P Även Joel kom förbi bowlingen o sa hej en snabbis innan han skulle vidare.
Men ölen va go iaf. Kl halv 10 bar de av hemöver. Somnade rätt tidigt om jag inte minns helt fel.

Igår vaknade jag vid 9 (?), svin hungrig, klev upp, försökte fika lite o sen tog jag mig ett varmt bad, alltid lika härligt. Har komme på att bad är fan underskattat!
Sen kom Cissi o hämta mig vid halv 12, for på Hullsta o köpte wienerbrö o for på GB o hälsa på våra gamla lärare, bjö dom på fika o satt o snacka lite skit. När vi va klar där så drog vi till Cissis mamma o spelade 6 partier Yatzy innan vi drog vidare på ICA och Bolaget. 

På kvällen va jag och Dennis o kikade på hocket SHK-Östersund. Resultatet vart 5-8. Mycket synd för dom spelade riktigt bra enligt mig. Bättre lycka nästa gång grabbar!
När jag kom hem så tog jag mig ett varmt bad för o avsluta kvällen.

Nu tänker inte jag babbla på här mer .. Återkommer om denna dag senare eller nått. Ska se om ja hitta nå bilder o ladda upp med.

Sötaste som finns!

Idag hade jag ställt klockan på 10, vaknade äckligt trött. Men envisades med att inte somna om. Men låg kvar ändå, surra o smsa lite grann, låg vid datorn o kika, och upptäckte till min besvikelse att Vampire Diaries ha tage en paus o kommer inte sändas förrän i Januari :( FUCK! Men ska se om alla avsnitt iaf, för dom är sjukt bra!

Iaf så klev ja upp vid halv 12 o fikade lite, fick i mig en tredjedels tallrik mussli o yogert :S Ha ingen matlust alls :/ Men for ner o hämta min lilla solstråle på dagis vid halv 2. Så ha vare med han hela dagen, gått på stan o myst massa här hemma i Forsmo! MYYS! Finns ingen som han <3

Nu ha jag packa med mig alla saker som jag ska ha med mig till stan, ska bowla o dricka öl ikväll med jobbet.
Nu ska jag skjutsa hem Wille.

Del 2 av helvetes helgen kommer så småning om.

Helvetes helg del 1

Förra helgen vare partaj, började med lite öl o surr hos syster o hans. Sen vid halv 10 kom louise o hämta mig så for vi till henne o drack innan vi begav oss till Appelbergs där Ida o Nils mötte upp oss.
Va inte där nå länge, drog ut istället. Träffa Madde, Brems, Veronica, Albin och GÖTE som hängde med in på Valve. Röjde loss som fan, kul hade ja.
Efterfest hos Balbin vart de o sen hem till Forsemo o sova.

Dock va de inte den som va helvetes helgen, de är denna;

I Fredags så va jag chafför åt Madde, Veronica, Emma och Nathalie. Åkte upp till Junsele vid halv 8? Åkte till Claes där de va en massa folk. Alla va full, så jag gick upp till Tomas lägenhet o satt där vid datorn i väntan på att få skjutsa dom på dansen.
Då Albin kommer upp;
A- Malin, ni ha ingen bil.
J- VA?!?! Vart är den då?
A- Eller jo, ni ha bil, men ingen nyckel.
J- Nehe?! Vart är den då?

Också gick han iväg, kom tillbaka med en kille.

A- Här är tjejen som kör, du kan ge nycklarna till henne.
Killen- Ne dig såg jag på festen, du kör inte alls.
J- Men äru dum? De är jag som kör, va tro du jag sitter här uppe själv vid datorn och dricker vatten om jag inte kör för?!
Killen - Glöm de du kör inte alls.

Sen gick han ut, och då kom Emma o Nathalie upp o börja tjafsa med han att han skulle ge tillbaka nycklarna.
Och de vart ett enda stort tjaffs efter ett tag.

20 minuter senare så åker denna kille upp på dansen. Med bilnycklarna.
Frågar Albin om han kan skjutsa upp mig, ja säger han, så vi springer ner till bilen, men då kasta Albin nycklarna till mig så fick jag köra.

Väl uppe på dansen stå denna kille och ska betala in sig. Så vi säger till vakterna att han ska inte in för han ha tage mina bilnycklar. Men dom kunde inte göra något, så vi fick hämta polisen.

Väl tillbaka med polisen så peka vi ut vem killen va, och då bad dom han ge tillbaka nyckeln till mig eftersom han hade ingen rätt o ta den. Men han vägra.
Men efter många om o men så gick han in (för han hade gett den till en kompis) och hämta den och gav tillbaka den. Dock förstog han inte hur polisen kunde ta av han nyckeln och ge tillbaka den till mig.

Sen va jag förbannad resten av kvällen. Satt i bilen, skjutsa runt folk. Surra med Albin, min enda nyktra vän, i väntan på att klockan skulle bli 1 och att damerna skulle komma ut. Sen när klockan vart kvart i 2, så kom alla mina små får också åkte vi ner på Stennäset igen för efterfest hos Tomas. De vart jag, Madde, Emma, Veronica, Nathalie, Brelle, Tomas, Jonas, Krulov, Patricia, Tina, Frida och några till?
De va en jävla fart på dom iaf, men Madde o Patricia va dom som höll ut mest tro ja. Vid 3 ville jag o Veronica komma hem, men de va svårt o övertala Madde. Så vi gav upp o hoppades på att de skulle rinna ut i sanden o alla skulle bli trött, men ack så fel vi hade.
Kl 4 så satte sig jag, Krulov, Jonas o Veronica, vi va hungri så jag tog o leta igenom Tomas kylskåp, frys o skafferi. Hittade gräddstuvad pytt som jag tog o laga till. Mycket gott vare! Fast Krulov tyckte så synd om mig för att jag va så snäll :P

När klockan vart kvart i 5 så sa jag till Madde, Emma och Nathalie; "Jag far om 5 minuter, dom som ska åka med gör sig klar o går ut i bilen, för jag far.". Madde o Emma gjorde sig klar. Jag gick in i sovrumme där Nathalie och hennes ragg låg, frågade om hon skulle med "Nej jag stannar". Okej tyckte jag, samlade i hop fåren och skulle ut till bilen, men sa till Emma o gå o fråga igen ifall hon inte skulle med, o sen frågade Brems med. Men fick samma svar, "Nej, jag stannar".
Så vi gick ut o rökte, sen for vi. Skjutsa hem Brems först men sen va vi äntligen på väg hem. Väl i stan så få Madde ett sms där de stå "Vart är ni? jag ska med hem". PÖH! Aldrig att jag vände o körde 14 mil till bara för o hämta nån som sa att hon skulle stanna kvar.
Vart måttligt förbannad sen när hennes mor ringer o frågar hur vi kunde lämna henne i Junsele, VI LÄMNADE HENNE INTE HON SKULLE STANNA HOS HENNES RAGG! Men de verkade inte lilla mamman fatta, för tydligen så hade hon fått höra en annan historia om att vi inte hade frågat henne o bla, bla, bla. Men guess what, här kom ytterligare en ny historia, JAG VÄNDER INTE FÖR O HÄMTA NÅGON SOM SKULLE STANNA!

Slut diskuterat.

Kom hem halv 7, måttligt trött.

Detta va del 1 av min helvetes kväll. Även fast ingen orka läsa så mycket så skriver jag ändå :P
Del 2 kommer imorgon.

Jobb, jobb och åter jobb.

När man skriver på rubriken, och de kommer upp ord nedan på tidigare skrivna, så känns de bara som att jag skriver om jobb :P Men de gör jag väl ändå inte?

Jobbade igår, dubbelpass. De va skoj som vanligt :) Slutade vid 12, for hem, surrade med Madde på hemvägen. Kom i säng 00.40? Kikade lite på datorn o sen så slog ja på ett avsnitt av Vampire Diaries, har bleve helt fast i den serien. Tänkte ja skulle kolla på ett, men icke, va ju sånt spännande slut så ja gatt ju slå på ett till o somnade inte förrän vid halv 3-3 nån gång.

Upp 7, duscha o sen åka på jobbet till 9, tro nog vi alla hade sove lite konstigt, vi va mycket konstig i våran små ärtor till hjärner :P Sjukt rolig dag vart de iaf :D Trots onda knän!

Nu ligg ja hemma i sängen o surra med Pontus o ska slå på Vampire Diaries :)
Innan jag såg denna serie så tyckte jag inte alls att dom här killarna va nå snygg alls, inte ens närheten till o se bra ut. Men efter jag såg första avsnittet så skulle jag själv kunna tänka mig att bli biten av dom.
Snacka om charm, mystisk och omtänksamhet! Grr .. Bite me!

Snyggaste skådespelarna!

De finns många snygga skådespelare,
men här är ju dom topp 4 snyggaste killarna,
dom ligger alla på delad första plats.

Cam Gigandet.
Bad boyen från O.C och Never Back Down bl.a.

Sean Farris.
Hunken från Never Back Down. Tänk att komma hem och hitta han i sängen.

Matt Lanter.

90210 2009's "dylan", charmen, looken, ja han har allt.Chad Michael Murray.
Ja, man smälter när man se han.
One Tree Hill, House of Wax, A Cinderella story.Och snyggaste kvinnliga skådespelaren är självklart (och jag vet att många håller med mig).
Megan Fox.Brad Pitt, Angelina Jolie, George Clooney, Matt Damon och de gänget kan ju slänga sig i väggen!

Robbie, damn youre good!

Denna låt av Robbie är så jävla härlig! Han kan de där med myslåtar han.

Horoskop

Oxen 20. april - 20. maj
Dagens ord: Ge kärleken en ny chans. Kom ihåg, var den kom ifrån, och hur den en gång har varit. Det kan bli så igen.

Jag gillar inte horoskop ibland, dom är så konstig.

I lördags så kom jag hem vid 2 från stan, då va Wille här o härja. Myste massa. Han bäddade ner oss i sängen. sååå mys!
Sen vid halv 7 så for jag ner till syster o hans med han. Satt där o surra o kika på tv. Hans bjöd på öl och en drink, gott! Vid halv 10 hämta Louise mig, o då vart de partaj o krogen. Mycket rolig kväll :)

Igår for vi till syster o Hans, eftersom Hans fyllde år :) Mycket trevligt :)

Idag ligger jag i Forsmo, håll på o tvätta arbetskläderna. Ska till o göra mig lite gröt nu :)

Solariet, here i come!

Nu ska jag gör mig i ordning för o åka till Långsele o hämta Madde, sen åka till stan o sola, gå på bolaget, lämna objektiven till Jessica o sen åka på kläddax för o kanske köpa en mössa :)
Får se vad de ha att erbjuda!

Nyvaken.

Igårkväll efter filmen så for jag till Louise där hon, Cissi, Sofie och Hanna satt o drack. Satt o surra på diverse saker. Sen vid 20 i 12 bar de i väg till Hörnan, skulle egentligen inte följa med in, men efter lite velande så gjorde ja de ändå.
Är ju aldrig kul o va nykter på krogen, men de va helt okej. Pontus höll mig sällskap hela kvällen :)
Vid 1 bar de iväg hemåt, skjutsa först hem Cissi, dom andra vart kvar på Hörnan :P
När jag kom hem vart de till o sitta vid datorn en sväng innan de vart till o slå på Heroes o därefter sova.

Vaknade 10, somnade om, vaknade 20 i 11 :) Nu sitter ja o ska ta o göra mig nå fika o höra av mig till Madde som ska följa med mig o sola :)

L.A Gigolo

Åkte till Dennis ikväll o kikade på L.A Gigolo med han. En komedi med vet-inte-hur-han-stavas, faktiskt riktigt bra :) Ytterst få av de nya komedierna som jag tyck är bra. Men denna va bra och inte alls förutsägbar!
Och han va faktiskt riktigt snygg i den här filmen, ha alltid tyckt att han se ut som en tvättäkta nörd :P
Aja, snygg eller inte, värd o se iaf :)Projekt Ida Byström

Nu ha jag gett mig in på att hjälpa Ida o skaffa en blogg, Hon ville ha namnet IdaBystrom, men de va upptaget, då villw hon ha BystromIda, men de va också upptaget, så hon vart toki o vi testa flera. Men allt va upptaget.
Sen kom hon på att BystromIda va ju hennes gamla blogg. NÖRD!
Så nu väntar hon bara på ett mail om vad hennes lösen va så ska vi se vad ja kan fixa fram åt henne :P

Ska även ha tag i Thiaba så jag kan fixa hennes :)

Bra musik

Några bra låtar som ja upptäckt på senare dar, gammal som ny, spela ingen roll, lika bra ändå :)

Ny dag, med musik, snart.

Laddade aldrig upp nån musik igår, fick så jävla ont i armen så ja rörde den inte i onödan :P Dålig bortförklaring, ja vet, men så va faktiskt fallet :P Men ska ta o göra de nu efter detta inlägg i stället :P

Va ju o fota Madde, Nova o Thiaba igår. Dock ville inte Nova va med o stå still så de vart bara på Madde o Thiaba mest.
Här är två bilder.

Thiaba:Madde:

EmmaDamm

EmmaDamm skrev häromdan att hon ville att folk som köpt hennes linne skulle skicka in bilder när dom bär de.
O eftersom ja köpt ett linne därifrån så tog ja o skicka in några bilder, o vips så låg dom på hennes blogg :) Gillade hennes kommentar som hon skrev :)

"Jag fick lite bilder skickade till mig av en supercool tjej vid namn Malin när hon posar i "mitt" linne :-) Jag tycker verkligen att bilderna är superballa! I like."Har vare o tränat ikväll med Louise, va grymt skönt. Bli nog en sväng imorrn med, beroende på om de bli sundsvall eller inte :P

Ja undra vad helgen ha att erbjuda, ha fått tillfrågning om att dricka både imorrn o på lördag, men ja vet inte om ja ids. Man uppskattar utekvällarna mer om man inte gå ut så ofta. Men få se om jag ha någon nykterist som vill umgås med mig, annars blire nog kanske en öl.
Som en klok vän sa "en få man ta!" :)

Ne nu ska jag ta o uppdatera ett inlägg med bra musik som ja rekomenderar :) Sen leka lite i ps.

 

dålig update

Ha vare sjukt dålig på att uppdatera senaste två veckerna. Men de bero på att jag ha vart hos Dennis, o där finns inge internet. It sucks!
Ha dock funderat på att skaffa mobilt bredband, be Louise fixa de åt mig kanske :) Få se när pengarna vill finnas.

Skulle egentligen åka o träna ikväll, men då skicka Louise o sa att hon va för trött för de, så då vart ja också trött, eller lat rättare sagt :P Men sen ringde hon o sa att hon ångrat sig o om jag skulle med, ja men de tyckte ja att ja kunde. Men direkt efter vi lagt på så ångra jag mig pga min huvvevärk :P Illa! Men imorrn blire träning :) Härligt!
Ligg nu o fundera på vad ja ska hitta på. Är så seg så bli säkert inget vettit alls gjort, lär nog bara ligga kvar här. Aja, visa sig ju :P

photoshop bilder

Har inte gjort så mycket dom senaste dagarna. Tage de lugnt mest.
Fast i onsdags va jag, Madde och Agda på stan en sväng, trevligt. Synd bara att de va så kallt :P
Skjutsade dom till Långsele sen, och när ja kom till stan så for jag o Dennis och åt på Valvet. Mums o mys!
Åt en Black & White och han en stekt röding, massa gott vare vill ja lova :)

Igår va jag i Forsmo hela dagen, låg o tog de lugnt framför datorn.
Fick massa skoter och thaibilder av Pontus som jag ska leka lite med i ps :)

Ha gjort två än så länge:

FÖREEFTERVart inte helt nöjd, men de va första gången jag radera bort någon från en bild :P Men nöjd för o va första gången är ja ;P

FÖREEFTER

bättre i magen

Åkte till lägenheten igår, spelade gh. Sen vart de till o se Bring it on 1, hade tänkt se alla :)
Sen vart de sova runt halv 2. Vaknade 7 när mamma ringde, så kom hon o hämta mig vid kvart i 8.

For till syster o wille för o va barnvakt medans syrran skulle på nån koll för magen. Låg mest i soffan o myste med Wille, ha fortfarande lite ont i magen. Men betydligt bättre än igår o förrgår.
Myste massa iaf, sen vid 10 for vi hem. Mamma släppte av mig i lägenheten, så satte jag mig o spelade lite GH o städade i ordning lite innan syster kom o hämta mig vid halv 12, for upp till Forsmo, ha myst o lekt massa med Wille. Nu for han och jag ska ta o städa upp lite på rumme här o sen lägga mig o kika på nån serie eller Bring it on 2.

här finns ingen rubrik

Tänkte börja med att säga att jag gillar inte rubriker, vet aldrig vad jag ska skriva där.

Har hänt lite sen jag blogga sist.
I fredags vid halv 6 så for jag till Långsele, till Madde, hon jag och Nova for till Kramfors i deras v70.
Jag gillar egentligen inte o köra andras bilar, är så rädd att jag ska krasha dom. Men jag gillade deras bil, trots att de va automat, som jag även hatar. Skulle lätt kunna ha en v70 automat nu :)
Iaf så mötte vi upp Jimmy på dollar, gick runt där o kolla lite, mycket trevligt. Sen for vi vidare till Jimmy o satt där o surra o busa massa med Nova.
Vid 9 bar de iväg till stan igen, Nova somnade direkt när vi for från kramfors i princip, så vi va ute o snurra på stan o surra massa skit. For o tog en rök med Malin innan vi for hemåt när klockan vart 11.
Dumpade dom i Långsele o bytte tillbaka till min bil, så for jag hem o hämta nå grejer o for till Dennis i stan, dock hade han gått till Belle så då tog jag bilen dit (även fast de bara är ca 100 m), och nej ja är inte lat, de va för att jag skulle skjutsa hem Johanna senare på natten :P

Satt o surra o såg på tv hos Belle, va dock inte där nå länge, Dennis vart för full o gick hem o jag for o skjutsa Johanna o Louise innan ja for hem o sov.

På lördagen hände inte mycket, for hem o fika o tog de lugnt innan jag skulle börja jobba kl 4.
De vart ren kaos på jobbet, men i slutändan så va alla gäster nöjda och belåten och kl 10 fick ja sluta och for då till Sandra där Louise o Johanna m.fl. va. Drack en öl innan vi gick på bowligen där de va 1000 m kö. Dock hann man ju dricka några öl i kön innan man kom in.

Va med Madde och Kattis i princip hela kvällen tro ja. Mycket trevligt och roligt hade jag :D Den 28 blire partaj igen!

Igår kom mamma o hämta mig o Dennis kl 12. For hem o såg på film o tog de lugnt. Men sen på kvällen, från ingenstans så nöp de till i magen, fick en jävla smärta i magen, magen svällde upp på några sekunder och de kändes som den skulle sprängas. Va nära att åka in på akuten men la mig ner och då lugnade magen ner sig lite.

Har fortfarande ont idag men betydligt mindre smärta än igår.
Nu ska jag lägga mig o kika på ännu en film o vänta på att Dennis o mamma ska komma hem.