Fortsättning följer.

Jag fortsätter att lysa med min frånvaro till jag komme på fötter igen.

Bla, bla, bla ..

Rätt less, orkar inte skriva något, rätt onödigt inlägg. Men what the hell.

Träffade finaste systerdotter igår, så himla fin! Mina syskonbarn är dom finaste jag vet!

Nybakat och nyduschad.

Vaknade kvart över 9, pigg o alert, härligt härligt!
Klev upp vid 10 och fika lite. Magen skrek efter mat, rätt ovanligt eftersom jag aldrig bruka kunna äta direkt på morron.
Ha hunne med att plocka ur o i diskmaskin, bakat en kladdkaka och duschat. Så nu sitter jag här och ska till o göra mig klar för att åka ner på stan.
Ska upp på jobbe o bju Kicki o Lena på praliner. Sen på GB med Cissi o hälsa på våra gamla lärare. Därefter ska jag till tandläkarn o lämna nå papper också ska jag försöka hinna med att sola. Mycket skönt!

Och ikväll ska jag ner till Hans o Petra o bju dom på kladdkaka. Och äntligen få träffa lillan! ♥

why do i try?



Why do I try, I know I'm going to fall down ..



Hårfärg och pralinbakning.

Precis som rubriken säger så är de endel av vad jag åstakomme idag.

Sandra hade gjort så goda praliner på Gålsjö så jag gatt testa dom själv. Vit choklad med Xanté. Usch o fy så god dom vart! Skulle testa baka en kladdkaka med vit choklad också, men de få nog vänta till imorrn, tiden ha inte funnes.
Kortspel ha de också hunnes med, jag, Dennis och pappa drog en chicago, JAG VANN! :D

Mina goda praliner (truga precis i mig alla 3, mums!)



Därefter vart de en lång härlig varm dusch! Älskar att stå i duschen länge,
synd bara att man bli som ett litet russin.
Kom på att när jag va liten och vi va på en camping
duschade jag 6 timmar om jag inte minns helt fel. Undra hur jag såg ut då?

Skitsamma hur jag såg ut, jag färgade håre idag iaf, åkte till Louise för hon skulle görat på mig, men somvanligt gjorde jag de själv :P Är inte så rädd om mitt hår, är nog därför jag alltid göre själv, gåre åt helvete så gåre åt helvete, de växer alltid ut eller går att färgas om :)
Hur som helst så tog jag o köpte slinger, men hade dem i bara 10 min ungefär så jag skulle bli lite ljusare i håre (va mörkbrun), men tro de röda jag hade förut dök upp, för nu är jag lite rödbrun, men jag är nöjd!
Camilla va även hos Louise, satt o spela Yatzy och surra massa skit. Trevlig kväll!

Och nu ha jag precis lagt in lite bilder från kameran, knäppte ju på soluppgången som va i lördagsmorse när jag hade frukosten på jobbet. Här är tre bilder.

En stor anledning till att jag älskar Norrland! Utsikten är verkligen speciell.


En stor anledning till att jag älskar mitt jobb, alltid underbar utsikt.


En stor anledning till att jag älskar att fota himlen, den kan verkligen få en att le
med allt de underbara den kan framkalla.



Behöver jag säga mer?

STORT GRATTIS!

Stort grattis till Patrik som bli 20 idag :)



ÄNTLIGEN FRISK!

Va och klippte mig i fredags som sagt, men toppade de bara, skönt o få bort de som är slitet.
Kvällens planer va att kolla på grabbarna när dom spelade fotboll i kuben. Tyvärr förlora dom alla matcher :/

(Knäppte inga kort, men här är en gammal bild från kubencupen 2 år sen.)



Därefter bar de iväg hem direkt och packa massa grejer och sen for jag på hotelle för o sova där eftersom jag hade frukost dan efter och sen börja jag jobba på Gålsjö direkt då jag slutat på Hallsta.

Vaknade rätt pigg på lördag, gick och tog fram frukosten, sen vare full rulle ända fram till 2, tur jag hade Kicki som hjälpte mig. Klar till 2 vart jag också, kasta in mig i bilen och åkte till Gålsjö där jag börja 3.
Första gången jag va där, men de gick hur bra som helst! Kändes skönt. På torsdag ska jag va själv nere i Herrgårn, lite nervös, men inte för o servera utan mer för vad dom ska dricka, kan ju inte deras viner o sånt :P
Men de löser sig!

Igår vart de en lugn kväll hemma, tänkte åka ut o snurra, men hade så ont i bena också va jag trött som en gnu! Så de vart till o sova tidigt!

Förövrigt så har jag äntligen bleve frisk! Underbart!

Underbara syskonbarn!

Åh, kollade min mail nyss och hade fått bilder på mina underbara syskonbarn! ♥
Det gjorde min dag!



Storebror Wilhelm ♥ med lillasyster Jolie ♥

Kors i take!

Jobb igår, gick mycket bra. Börjar lära mig menyn nu så de är bra :)

Idag har jag vart på stan med Cissi och Johanna, gick på Lindex och köpte lite kläder åt lilla Jolie. Mycket söta om jag få säga det själv :) Sen bar de iväg till Cissi för 3 parti yatzy.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn o städa ihop lite på rummet och kolla så allt va på sin plats eftersom söta lilla Wille hade vare här inne o härjat, allt verka vara i sin ordning förutom handtaget till min träningsmaskin. Får leta reda på dom sen.

Sen kommer pappa och säger "om du gå ner o eldar så damsuga jag o plocka ihop lite innan mamma kommer hem", KORS I TAKE! Sen när väljer han damsuga framför att elda? Fick mig en liten chock. Och inte nog med de så ställde han sig o laga lite mat därefter. Hm .. de är något som inte stämmer.

Ne nu ska jag göra lite nytta innan jag ska åka till stan. Klippning imorrn, skönt o få bort de som är slitet!

Moster x 2.

Nu är man äntligen stolt moster x2, idag kom en liten flicka, längtar tills jag få se den lilla :)
Är barnvakt åt Wille idag, så han o jag ha sutte o myst i fotöljen framför tvn. Supermys, fick mig o tänka tillbaka när man passa han förut då han allti somna i knä :)

Sjuk, sjuk och åter sjuk.

Ända sen i fredagskväll ha ja känt mig halvkrassli, och nu är ja näst intill dödssjuk, känns som de bli värre för varje dag. De suger rätt hårt. Ont i huvve som en gnu och snori som fan. Och igårkväll börja jag blö näsblod ur båda hålen.
Är rätt less, eftersom de kommer nog en bebis vilken dag som helst och jag kommer inte kunna träffa den förrän jag är frisk. JAG HATAR ATT VARA SJUK!

Efterbliven? Jag?

Jag kanske inte är efterbliven, men väldigt seg med vad som händer om mina dagar, för nu är de tisdagnatt och tänkte nu sätta mig o berätta om min lördag :P Efterbliven eller bara efter?


(bilden ha egentligen inget o göra med min text, men den kom fram när jag sökte efter
 "efterbliven" på google, så den fick duga, för den är ju bra söt också)


I lördags vare jobb som gällde iaf, hade de jag gjorde från när jag klev in kl 4 till ja sluta kl halv 10. Hade en mycket krävande 6:a, men dock väldigt väldigt trevlig. Och sen en annan mycket trevlig 6:a som åt 3-rätters för de va en som fyllde 90 :) Trevlig kväll på jobbet minst sagt! Fick även besök när jag jobbade av en god vän. Surra lite skit. Och sen när jag slutat kom även Louise upp o sällskapade mig en stund medans ja bytte om, även de mycket trevligt då man knappt hinner ses nu eftersom hon jobbat så mycket o sen är jag mest i Forsmo på dagarna.

(Gammal bild på mig på väg till arbetet)


Efter jobbet drog ja nån vända på stan, dött, men inte konstigt, klockan va bara 10. For till Dennis en snabbis o myste lite, kikade på dum o dummare. Sen fick man sms av Jimmy som frågade lite snällt om jag inte kunde hämta han o 3 vänner på Remsle o skjutsa dom på krogen så då bar de iväg. Och därefter åkte jag o hälsade på Per en snabbis, kollade på roliga djur på blocket o lite av en film, men sen kände jag att ja va på väg o somna så då gatt ja åka ;P Tog nå vänder på stan, hitta Rasmus C som åkte med en sväng, mycket trevligt. Träffade glada lilla Fredrik, mycket roligt de med.

(Bild på Fredrik lånad från hans FB)



Och när klockan vart 2 så tog jag o gick ur bilen o gick o skulle möta Fredrik på grillen för han ville ha skjuts, men han va inte den enda, träffade på Gustaf och Belle som även dom ville ha skjuts. Och sen kom den som va viktigast att få med hem, Jimmy :P Gick iaf in på grillen, fick en strips av Fredrik. Men sen när vi kom ut så hade Belle gått, så då vart de bara Fredrik o Gustaf som jag skjutsa hem. Och Jimmy skulle bo på Hotell Forsmo så han följde med mig hem, satt och surra massa skit innan vi gick till vardera rum o sov :)

(Hittade en gammal bild från grillen på Muhammed när han jobba där, kom o fundera på vad han gör nu.
Någon som vet? Han va alltid lika glad o trevlig då man kom dit :) )



Få inte glömma o berätta att jag träffade världens sötaste o bästa Madde med ;)
Så sällan man se henne nu :( Bero nog mycket på att vi jobba som vi gör, hon dag och jag kväll :P

(SötMadde i Parken)

Alla hjärtans dag.

När jag kom till lägenheten i söndags 14/2 så möttes jag av en nedsläckt lägenhet, på dörrmattan låg en ros, ett ljus och en lapp som de stog "följ rosorna" på, o när jag kollar upp så ligger de rosor och ljus efter golvet in till sängen där jag hittar fler rosor och ett kort. De va supermysit gjort!











Underbara Näsåker!

Ända sen jag satte min fot i Näsåker för första gången så har jag älskat byn!
Alla säger att de är ett dött ställe och folke inte är frisk o.s.v. Jag undra vart tusan dom ha vare? För dom jag känner där uppe är genomgo och helt underbar.

I fredags åkte jag upp dit, åkte på hotelle och träffa Mattias, drack två lättöl och spela biljard. Vi körde försten till 3 två gånger, han vann första och jag andra. Mycket trevligt och roligt va de :) Patrik kom även o sällskapa, men dock va han inte så sällskapli då han va sjuk, för han däcka i fotöljen rätt snabbt ;P
Sen rulla även Kårén, Hampus, Sunka m.fl. Mycket trevligt, satt o snacka lite skit o så. Men vid 12 börja tröttheten smyga sig på så då tacka jag för mig och drog mig vidare hemåt.

Helt underbar kväll, skulle lätt kunna bo där uppe!

For ner till stan och sov där, kikade på nån film på 3an innan jag somna, helt okej faktiskt. Dock ha ja ingen aning om vad den hette.

Här kommer lite bilder från mina år i näsåker.

2 februari -08 när jag slutat jobba vid 12 så drog jag till Näsåker och bastade och badade vildmarksbad.
Mycket härligt o mycket roligt, här är vi som badade + Oskar (men han hamna inte på bild), sen kom även Linus o Patrik o sällskapa oss, fast Patrik drog nästan direkt. Kom hem vid halv 6 på morron tro jag. Underbar kväll.




Jag, Fanny, Linus och Kårén dansade på som fan (styrdans) på 2 till 2/popklubb :)
Sjukt kul kväll!




En bild från 2 till 2, 7 juli 2007. Helsjuk kväll, men rolig alltid :)




En fest i Näsåker 10 augusti, partaj hos Ronnie, sen bar de iväg till nån stuga vid vattne vit Markus.
Kul kväll som allti :)




Förfest hos Anna, sen vart de Markusgården och till sist Hotelle. Rolig kväll som vanligt :)
10 mars 2007.




11 maj 07 vare fest igen, först grillning och öldrickning på badplatsen och därefter rulla vi iväg till Anders o festa där, sen vart de en lång vandring hem, men mycket rolig va den :) O pojkarna tog sig en powernap för att orka hela vägen :P



21 april 07 vare partaj hos Anna igen, kul kväll som allti :)



24 augusti 07 vare party hos Ronnie igen, och sen vart de vidare till hotelle :)



Första partaje med Näsåkersborna. Håkan hade fyllt år så de vankades partaj.
26 maj 06, mycket roligt folk, en tråkig incident, men kvällen slutade kanonbra :)



29 juni 07 vart de fest hos bröderna Persson, vattenpipa o öl, kan de bli bättre? Rikti sommarfest.
Sen bar de iväg in på byn, hotelle en snabbis men sen fortsatte festen hos Patrik.



De va en hel bunt som sov hos Patrik den natten :P


Sista april 2007 firades i Näsåker, först grillning hos Jonsson, sen bar de iväg till Åsmon o kika på nå majbrasa, sen in på byn o kika på ännu en majbrasa, och sen bar de iväg på hotelle o sen slutligen till Foffe, va ett himla rännande den kvällen, men sjukt kul :)



Vi hitta linus efter vägen, han hade vare o fiska därav västen :P



Den 24 maj 07 vare grillning hos Perssons som gällde, mycket gott och mycket roligt, senare bar de iväg till stan.



bus och brottning stog som vanligt på menyn :)



Finns sjukt mycket roliga bilder o historier om tiderna där uppe, men med några små ord gåre att beskriva allt; De är helt klart en underbar by!

De va allt för mig.

Tänt vare här!

I onsdagskväll vart de jobb för min del, dubbla jobb skulle man kunna säga.
Jobbade både som kock och servitris. Alla som känner mig vet att jag är en urusel kock, men hör och häpna, gästerna va helnöjd och jag brände inte ner stället! Wehei för mig!

Jobb vart de även på torsdan, men bara lunch. Och därefter vart de ner o göra stan med Ida. Köpte en parfym och nå annat småplock om jag inte minns helt fel.
Kvällen tillbringades hos syster o Hans, Wille fick en bomp av mig, han vart så glad att han skalla mig på läppen.
Äre så man tackar? Verka som så :) Men söt är han ändå! Spelade Chicago o sen bar de iväg o dumpa av Ida hos Johan och jag for o sola o sen hälsa på Kicki på jobbe, alltid lika trevligt! Vid 12 hämta jag Ida också bar de iväg mot Forsmo.

Ne de här ha inte ja tid med. Ugly Betty nästa!

Skinande sol.

Igår kom Cissi hit med en baguette från Café Petter och en cola till mig som jag beställt, mycket gott.
Spelade Yatzy och Chicago, gick både bra och dåligt. Men trevligt att hon kom o hälsa på :)
Vid halv 6 for jag ner och solade o sen till Dennis o duscha innan jag begav mig ner till syster o Hans för 3 omgångar Chicago, Petra vann alla tre omgångar.
Sen for jag på Toledos och vart bjuden på Sigararullar och en biff. Mycket gott!

Och klockan halv 12 så for jag o hämta upp Pär o skjutsa han till Långsele för han skulle med tåge.
Väntade där ett tag med han, kollade in väntsalen dom hade, där stog de mycket roligt. Många nummer som ville att man skulle ringa ;P Undrar om någon ringer dessa nummer nån gång? :P

"Du är bögen från smögen som sög dig förmögen" va också en text som stog där. Mycket roar :)
Sen bar de iväg hem till sängen.

Och idag är en ny dag med nya möjligheter, skinande sol, perfekt väder att vara ute och fota i, men då äre de lilla problemet, de är för mycket snö ute. Äre inte dags för den att försvinna nu?


Tänk o sitta på en brygga o sola med en iskall öl i handen i 30+, hur underbart vore inte de?




Bild lånad från trogna gamla google.

Vänner kan de där med att få en att le!

Ja minst sagt, för ett tag sen vare en vän som sa till mig "du är född med ett leende på läpparna",
och för ett tag sen när jag va iväg en sväng så vare en annan vän som sa "Malin, du vet om att vi gillar dig skitmycket va?" och här igår skickade jag iväg ett sms till en tredje vän och kolla vad han gjorde och fick till svar "Jag var på väg att somna men nu svarar jag en av mina snygga vänner på ett sms istället :P Vad har du på hjärtat då vännen?".

Vänner är de bästa man ha, jag behöver inge presenter eller dylikt för o bli glad, en stor kram och några glada goa ord är något som värmer mig och något som jag minns länge!
Ett stort tack till mina underbara vänner som finns vid min sida!


Jacka.

Har hittat två jacker, men vet inte vilken jag ska beställa, men de lutar starkt åt nummer 2.




Jason Walker.

Grym låt, underbar röst!

Hurtbulledag!

Idag känner jag mig som en hurtbulle.
Vakna vid halv 10, men låg o drog mig bra länge. Klev upp och åt gröt och sen bar de iväg till solarie.
Solade 24 min, mycket skönt vill ja lova. Efter de vart de 3 omgångar Yatzy hos Louise. Jag vann 1 och hon 2, den jäveln.



Sen bar de iväg hem mot Forsmo, sutte vid datorn o dona på lite här hemma. Och nu ska jag bara äta sen bär de iväg till backen, åka bräda med Louise och sen ska vi på gymme, ska köra lite rygg, mage och armar. Och efter de bli de nog sola igen, fy vad skönt!



En rikti hurtbulledag! Denna gång ska jag även ta med mig kameran när vi åker ;P

Kortspel.

Jag, pappsen och Ida for till syster och Hans ikväll, men vart en snabbvistelse för Ida, för kl 7 gatt ja skjutsa henne till busstation för då skulle hon tillbaka till Sundsvall.
Sen väl tillbaka så drog vi en omgång chicago, och jag kom INTE sist :) Kom tvåa faktiskt!

Och nu sitter man hemma igen, ska packa ner lite grejer o sen åka till stan där de bli sova tro ja.
Ska även kolla om Mattis hinner ses imorgon innan han åker. Annars vet ja inte alls vad jag ska hitta på imorrn.
Kanske ta en heldag bakom kameran eller framför photoshop, eller kanske lite utav båda?

Sola ska jag göra iaf, för de va år och dar sen sist!

Småsaker!




Ska nog även ta o klicka hem mig en skyddsängel :)



Och en oxen prydnad :)

Sicken rolig kväll de vart igår.

(Långt inlägg, men detta är min roliga lördag i Junsele)
Igår vare som sagt Junsele som gällde. Satt hemma vid datorn för o vela för jag va sugen på öl,
o de hjälpte inte att Jimmy skicka sms heller.

J - Öl? :P
M - Ne bli nog nykter ja tro ja :)
J - Jag har en bättre idé, ta bilen hit drick en öl med mig,
sov på soffan och skjutsa mig till Sollefteå imorgon. Ja bjuder på första ölen :P


(Jimmy med förförartveksamma blicken, kort sen vi va på valve 17/1)

Tack för den frestelsen Jimmy!
Trots de otroligt lockande erbjudandet så vart de inge öl (inge starköl iaf) för mig.

Blåste upp till Junsele iaf, va där halv 12, snurra runt lite, sen gick jag på Corner där partaje va. Mattis mötte upp mig utanför o tog en rök, också följde ja me han in, han va så snäll så han fixa in mig gratis, "chafförn gå in gratis va". Tack Mattis :)
Satt där med han, Patrik o Erika. Sen kom o gick de en massa folk, men umgicks nog med Jimmy och Mattis mest under kvällen tro ja. Drack lättöl, shakade ass och träffa massa roligt folk :D Finns de nå bättre än o va nykter? :D Tro inte de, fast dock ska man va i rätt sällskap :)

Kl 2 vart de utgång, krogen stängde, skulle skjutsa hem Ballie och Jimmy, men vart ståendes utanför ett tag i väntan på lite folk o så. Tillslut så fick Jimmy slita mig till bilen för då ville han o Albin inte vänta längre ;P
Men tillslut så kom även Madde så åkte hon med.

Efter man lämnat Ballie o Jimmy så for vi tillbaka till Corner, träffa Mattis, Patrik, Benjamin m.fl. Stog o surra, tills en dryg idiot kom o höll på o luta sig mot bilen o va allmänt jävla dryg o kaxi. Sa säkert till han 30 ggr att inte röra bilen o sen gå därifrån.
Mattis sa att han skulle lyssna på mig men då vart han arg på han istället. Jävla nolla!!

Sen när jag fått in Benjamin o Anton i bilen, 2/3 som skulle åka med så vart de lite mer körning, körde Kårén o Hempa bl.a. Sen en massa till :P Tillslut så fick jag in Madde o Nicke i bilen med så skjutsa jag Nicke till Robin och sen va vi äntligen på väg hem, sådär vid halv 4 tiden?

Dumpa Anton i Näsåker, Benjamin hos Felix i stan, sen skulle jag hämta Ida o ta med henne hem, men istället fick jag med Thomas o Amanda i bilen o skjutsa hem dom, och ingen Ida följde med ;P Dumpa Madde i Långsele, kvart i 5, då va jag äntligen på väg hem till min säng :)

Surra lite mer med Mattis innan jag skulle sova, för han kunde inte somna sa han,
men lix förbannat så somna han mitt i smsandet ;P

Iaf, tack för en underbar kväll allihop! :D
Jag ha verkligen sjukt underbara vänner!


Don't run faster then your guardian angel can fly!

Systeryster.

Som jag sa så läste hon de jag skrev igår. Fick en kommentar;
"Utan din syster skulle du inte ha några syskonbarn tänk på det!"

Nå vet jag väl de nå, men jag ha väl aldrig sagt att jag inte vela haft dig som syster (många ggr när jag va liten, men de va då)? De är bara vissa gånger man önska att de fanns en pausknapp eller volymknapp så man kan sänka ner volymen lite :)

Nu måste jag äta, bli nog rostat med salami och brieost. Fan vad gott! Yummie!

Once upon a time ..

.. there was a little girl who believed in fairytales until someone broke her heart.

Nu drar jag till Junsele. Rensa lite tankar på vägen.
Hoppas på en sjukt kul kväll men som antagligen kommer sluta i kaos ..





hate this, hate everything ..
Hoppas syster slutar ruva snart så de lilla ägget kläcks o bebisen kommer.
(
pratar hönsspråk för ibland låter hon som en höna och är lika irriterande som en tupp) Men ja, hon är ju min syster iaf :) Lilla söta älskade systeryster som sitter o läser detta :P



Jag ska köpa en voodoo docka!

Hitta en fräck sida med voodoo docker, och jag ska baske i mig köpa en, inte för att dom funka men för att dom är så sjukt grym ;P Ha dock inte bestämt vilken än. (Vill ha alla)


"Dark Drakken"

Dark Drakken är sprängfylld med svart magi. Han är väldigt kreativ när det gäller att handskas med elaka personer. 

Han får deras ondskefulla tankar och negativa energi att studsa tillbaka.
Av någon anledning avskyr han folk som gillar musikaler.
Och detsamma gäller alla som använder mobilhölster.
 

Han ser till att alla som förtjänar det får smaka sin egen sura medicin






"Black Mamba"

Black Mamba är ingen leksak. Han har tillgång till mörka krafter som till och med skulle få en häxdoktor att rysa.

Han använder uråldrig svart magi som kan bli livsfarlig om den hamnar i fel händer.

Han avskyr egoister och hycklare. Och han har ett speciellt ont öga till folk som inte kan hålla tyst i biosalongen. 
Han retar sig på alla som inte vill gå ut och festa bara för att dom ska jobba imorgon.
Han gillar inte barn heller.

Black Mamba skyddar mot ond VooDoo. Han kan vända besvärjelser och kasta tillbaka dom rakt i nyllet på angriparen




"Zombie Magician"

Zombie Magician avskyr irriterande personer och trångsynta gnällspikar.
Han behärskar alla VooDooritualer, både för onda och goda ändamål.

Alla som inte kan passa tider eller tränger sig före i köer och smackar med mat i munnen ligger också risigt till. Detta gäller även folk som är trögfattade, långsamma och alltid står i vägen.

Zombie Magician använder VooDoons mörkaste krafter för att slå tillbaka mot irriterande personer



"Devil baby"

Devil Baby är en elak liten rackare. Han har en kort stubin och ett hetsigt temperament.

Det finns många dryga typer därute som kan gå en på nerverna. Devil Baby älskar att djävlas med dom. Framförallt gillar han att ge sig på uppblåsta, arroganta och självgoda personer. 
Han står inte ut med tråkmånsar som bara stjäl hans tid. Och han hatar ordvitsar.

Devil Baby hjälper dig att plocka ner alla dumdryga typer några pinnhål

Databorde.

Eftersom min syster o hennes kar är så nyfiken på hur databorde blev och är för upptagen för o åka upp o kika så få ni nu här en bild :P

Ska dock spraya den vita skivan svart. Förstår inte alls vitsen med en vit skiva? Aja, ikea i ett nötskal.

Vilken trevlig kväll de vart.

Se på fan, ännu en dag är på väg mot sitt slut. Och se vad trevlig den ha vare!
Idag ha jag vare hemma o dona på med datorn, längesen man gjorde de känns de som.

Ikväll vid halv 7 så drog jag o Louise till backen, åkte åk, sen va hon less. Fast de va ja med, inge bra före.
Sen hade vi lite ont i bena, otränad som vi är, och då kom hon på den "briljanta" idéen att vi ska hårdträna i 2 veckor, på gymme. Köra nästan bara ben. DAMN VAD JAG KOMMER DÖ!



Efter åkningen fick jag min bräda vallad, great som fan! Den ha nog inte fått någon behandling sen ja köpte den, när de nu va? Många år sen iaf.
Sen skilldes vi åt, för hon skulle till Sofie o dricka the, te, tea, teé eller hur i helvete de nu stavas. Och jag skulle upp på Remsle på Shell o träffa Per, ta en kaffe (dock vart de en loka för mig).
Även Helene va med, mycket trevligt. Och efter en stund dök Louise även upp igen, hon kunde inte slita sig från mig ;)

Satt där o surra till kvart över 9, då skilldes vi alla åt och jag tog o drog mig till Toledooo, träffa Pär, snackade skit, drack kaffe och sen fick ja Sigara rullar, fuck va god dom är. Sen skjutsa jag hem han när han sluta 10 också bar de iväg hemåt för mig.

Nu kommer vi till de roligaste, mest irriterande (och hm .. kan man säga äckligast?) ikväll ..

Eller ne, jag väntar till i morrn o berätta de. God natt!

Helikopterturen!

Några bilder från turen.

I den gröna kåken bo jag :)



Kraftverke o tågbron vid mig :)




Underbara Norrland!




Gammbron, kraftverke o nybron i stan :)


Helikoptern :)



Upp, upp och iväääg!

En flygtur!

En bild från dagens helikoptertur. Kommer mer imorrn!

Helikopter och fika.

Vaknade vid halv 10 av väckarn, o strax därefter ringde Dennis. O när ja lagt på där så tog de inte många minuter så ringde Per. Han är uppe från Sthlm o hälsar på. Så kl 2 så ska jag o knubbis ta en fika.

Sitter även o väntar på samtal om eventuell helikopterflygning idag, knäppa lite kort utöver Hallsta o så :) Ska bli kul!

Hårfärgning.

I kväll vart de först jobb, 6 2-rätters o sen lite husmans gäster. Trodde de skulle bli någolunda lugnt med tanke på antalet, men denna 6:a kunde verkligen hålla mig och Lena sysselsatt :P Men trevligt o roligt vare iaf.
Slutade halv 11, for o färga håret på Louise, spelade lite vänd 10a.

Och nu sitter jag här och tänkte ladda upp en bild på hur de vart med databorde, men ids inte hämta kameran så min kära syster och hennes kar få vara nyfikna ett tag till :P
Imorgon blire kanske badhuse med Madde om hon inte bangat, måste ringa na imorrn, annars blire nog kanske till o åka o hälsa på Kicki, eller kanske höra med Per som är uppe från Sthlm om han vill ta en öl, eller två .. eller kanske tre :) Få se vad dagen ha att erbjuda imorrn.

Jag ha även fått så pass långt hår att jag kan sätta upp de ;P



Ne nu är ja trött så jag säger god natt!

Dead by april.

Deras uppträdande på valvet i lördags va grymt, vilka röster, vilken scenkänsla! Dom tog mig med storm med andra ord. Hade hört att dom va kass live, men de är ju bara skitsnack. Dom som säger de kan ju inte ha sett dom. Sjukt grymt uppträdande!







Sundsvall.

I lördags så va jag hemma o tog de lugnt fram till kring halv 8, försökte sova en sväng eftersom jag klev upp vid 5, gick inge vidare kunde inte alls sova.
Åkte ner till syster o hans där även mamma o pappa va. Spelade en chicago. Sen bar de iväg på krogen (nykter) med Johanna och Louise. Hade mycket kul trots att jag va nykter. Dead by April va grym, skriver mer om dom sen.

Somnade runt 5, så va vaken 24 timmar, dock kände jag inte alls av att ja va trött :P
Vaknade dock igen 6 av att två små söta idioter ringde o fråga om jag va i Forsmo o ville bju på kaffe.

Upp 4 timmar senare för o åka till Sundsvall med Cissi, hämta upp Lina o mötte upp Ida inne i Birsta.
Köpte 2 linnen, två filmer, 1 långärmad tunnare tröja, ett databord (äntligen), två halsband, ett ljus o två filmer.

Nu blire mat o sen åka till syster o hans o spela chicago, o sen vid halv 10 ska jag till Cissi o spela yatzy med henne o Louise.

Bilder kommer senare på allt möjligt.