When it comes to family, you do everything.

Ännu än gång kom de på tal om våran familj, våran vfamilj.
Jag och nåra väninnor stog o diskuterade i helgen att man fått höra att man är bortskämd om de ena o de andra. Men nu är de ju så att vad vet folk egentligen om hur vi har haft de när vi växt upp, hur vi mått, och vad vi fått göra för att få de vi fick? Ingenting.
Vi ha alla gått igenom nånting, mått dåligt, kämpat oss fram. Och då pratar vi inte om dom stora kärlekarna som dumpat oss efter 2 dagar eller såna saker.
Vi ha haft våra tuffa stunder, men vi ha alltid haft varandra, därför ha vi klarat oss som vi gjort.
Om vi är bortskämd för att vi hade och har bra vänner o haft varandra genom allt, fine, men kom aldrig och prata om att vi inte gjort något för att få saker och ting.
Vi är flera som hållt ihop sen 11/23 år tillbaka, de är inte många som gör de. Vi har haft bråk, skreke o grina åt varann. Men vi vet alltid att vi har varann vid våran sida.
Jag älskar mina vänner, min familj, dom som står där när allting rasar! 

- Do you believe in god?
- I believe in family.

Judging a book by its cover? Try to read some pages.

Igår skrev jag om hur vänner är min familj, idag skrev jag bara ett allmänt inlägg.
Igår - 53 som läste. Idag - 19 som läste.
Mycke handlar nog om rubriker om man ska bli intresserad av att läsa något.
Tror nog de är samma sak i livet, inte riktit, men ungefär. Som dom säger, man dömmer ofta boken efter omslaget. Liks som när man ibland dömmer personer efter utseendet, efter rykten, efter stil o.s.v.

Vi har alla sagt nån gång "Men kik vilken stygg människa", "Vilket träskmonster", "Oj, men va i helvete ha den på sig?", "Jag hörde si o så och ditt o datt om den personen, han/hon är ju dum i huvve". Listan kan göras lång. Vi alla kanske inte ha använt just dom orden, men vi ha alla nån gång dömt en person på nått vis, trots att vi inte känner eller vet något om personen överhuvvetaget.
Jag vet att jag dömt eller kläckt ur mig saker om personer jag inte känt, men sen när jag väl träffat den faktiskt gillat den. Jag vet att jag har blivit dömd, några x antal ggr. Och de vet jag för att;
1. Jag är inte blind, dum eller döv.
2. Endel av dom har faktiskt kommit o berättat vad dom trott, tyckt och dömt mig som, men sen ändrat uppfattning när dom väl pratat med mig.
Nu säger jag inte att man gillar alla, för de vet ja själv att de aldrig skulle funka. Men man ska tänka på att man ska inte dömma boken förrän man läst några sidor satt säga.

Egentligen vet ja inte va ja babbla i, bara en av 1000 tankar o funderingar som kommer såhär i kvällskvisten. Och de här är ju som sagt Min blogg.

Titta inte bara, läs några sidor också vettja .. Every book has his story.

Welcome back, shithead!

Tänk va mycke man vill göra, men va lite man egentligen gör, och ändå finns de bara en sak som stoppar en, en själv. Har alldeles för mycke saker ja vill göra, vilket gör att ja tappar koncentration på de jag måste göra.
Jobbigt läge.
Men nu få vi se om ja hinn klart me mina studier till jul, gör ja de så ska jag se om de finns någon marknadsföringskurs ja kan ta. Skulle va kul o lära sig lite nytt.

Måste även ta o säga till min släkt att de ja önskar mig till jul är;
- Ny mobil (om dom vill kunna få tag i mig hädanefter då min verka lägga av snart)
- Presentkort på Devils Ink så jag kan fortsätta på min tatuering.
- Presentkort på Ikea.
- Presentkort på MediaMarkt eller Elgiganten kan också va bra o ha, men inget måste.

"Jag vet, och du borde veta... att den bästa revanschen är att må bra."

Över och ut, satt säga!

When friends becomes family!

Har alltid vare noga med att berätta hur mycket vänner betyder för mig, och de kommer jag alltid att göra. Kanske inte just med ord, men på mitt sätt.
Har på senare dar lege o fundera på vänner och vänner. Har funderat på hur jag ska kunna förklara det jag känner, och äntligen ha ja hittat ett sätt.

Köpte mig säsong 1 av Sons of Anarchy sist ja va i Sundsvall, ha alltid vela sett den men ha alltid haft ron till de då man ha 781 andra serier man följer.
Men som sagt, ha sett den nu, och dom som sett den själv kommer antagligen förstå hur ja mena.
Till saken.

Jag har väldigt många vänner (från min sida iaf), många väldigt helt olika personligheter, från olika byar/städer, men de har en sak gemensamt, jag gillar dom för hur dom är, den dom är, Mot mig.
Jag känner ofta att jag verkligen vill visa eller säga hur mycket dom betyder, men något som ja aldrig ha vart bra på är ju just de där me att prata. Men då ha ja komme på de att en kram gör så mycket, en kram kan betyda mycket; "Vad glad jag är glad att se dig", "du betyder mycket för mig", "jag kommer alltid finnas där" och min absoluta favoritkram som verkligen inte behöver några ord, utan känns när man är i den situationen, "jag kommer stå vid din sida när allt brister"
Jag gillar kramar. Men sen finns de ord, eller inte orden i sig, men hur man säger de, som betyder också. Alla ha vi nog våra saker som betyder.
Men jag byter ut ordet "Vänner", och då är de Vänner med stort V jag pratar om, till Familj, för dom är min andra familj. Finns alltid där, oavsett vad de gäller, och dom vet exakt vilka dom är också utan att dom behöv fråga eller att jag behöver nämna några namn.

Tillbaka till Sons of Anarchy för att förklara, Sons of Anarchy är en MCklubb, utan några som helst blodband, men ändå en familj. Att skydda sin familj och finnas där helt enkelt. Äh, dom som sett den förstå vad ja mena. Mina vänner är min andra familj, jag kommer alltid finnas där för dom, stå vid deras sida, göra allt jag kan för dom!
"We must stand together, hand in hand forever!"
Nickelback - When we stand together.

My true friends are those who know everything about me and still are by my side!
The rest of you can kiss my ass goodbye!