Dålig uppdatering pga mycket bra väder!

Ja nog ha jag vare dålig på att uppdatera minsann! Men jag har en bra anledning och det är de oerhört underbara vädret som vi haft!

Det jag skrev i tidigare inlägg, om att Dennis hade bränt sig och att jag hade skadeglädje över det, jag tar tillbaka de! För på fredagen när han vaknade så hade han blåser över halsen, en lättare brännskada :( Stackarn! Så nu tycker jag bara synd om han.
Men på fredagen så åkte jag, mamma, pappa och Wille på risön. Myste på i några timmar innan vi sen åkte hem vid 1. För jag skulle vila lite innan jag började jobba.
Kl 5 åkte jag på jobbet, gick riktigt bra. Mamma, pappa och Dennis kom förbi och fikade med. Trevligt!
Sen när jag slutat så åkte jag och mötte Dennis på Bylla, tog en glass innan vi åkte hem.

Sen vart de Lördag, och de innebar att vi skulle åka till Kusten! Glad jag va!
De va jag, Dinka, Dennis, mamma och pappa som åkte dit. Går inte beskriva hur mycket jag älskar hårsang. Där skulle jag lätt kunna bo.
Dagen innehöll solning, massa bad, massa spelande och självklart gled vi omkring på madrasserna ute på havet.
Bilder kommer sedan när jag kopplat in min dator.

Kvällens planer va att åka till Hammarstrand med Dinka, Louise, Johanna och Hanna. Hade riktigt skoj. Synd bara att mina väninnor ville åka hem så tidigt.
Men iaf när vi kom till Långsele så hoppade jag av och åkte med Fredrik, trodde vi skulle åka direkt hem, men de vart en snabbvisit i stan först. Sen va jag hemma vid halv 3 (?). Väckte min mys när jag kom in med.

Sen kom dagen efter, söndag. Skulle egentligen åka ner på Halvön och åka båt med morbror, men de hade bleve ändrade planer så dom kom aldrig dit. Men vid kvart över 1 så åkte jag och Dennis till Näsåker för att kolla på matchen mellan LIA-Resele. LIA vann! Grattis grabbar :)
Och på kvällen hände inte mycket. Tog de lugnt och såg på Beta house!

Idag klev man upp vid 9, satt vid datorn ett tag. Va sugen på att åka o bada, men nu få min kropp vila lite efter all solning som ha vare dom senaste dagarna. Är lite öm i skinnet satt säga. Så de vart en minigolf match med Dennis istället. Han vann dock. (minigolf är inte min grej).

Nu blire till att hitta nå och äta. Får se om jag uppdaterar sen igen med bilderna!

Sommar, sol, underbara värme!

Som jag sa igår så vart de Risön idag med. Men idag va även Andreas, Viggo och Johanna och hennes barn med.
Va ännu varmare idag än igår. Men jag klagar inte gosse! Skönt att de är sommar nu.

Dennis ha bränt sig, de är lite kul. Jag tycker om skadeglädje minsann!

Ikväll vid 6 åkte jag, mamma, pappa och Dennis upp på backen till "momma" och bibbi, även lillebror och Jonna va där. Mycket trevligt att träffa dom, men det är de ju alltid. Lite vattenkrig med lillebror hanns även med!
När klockan började närma sig 9 så åkte vi vidare in till stan och handla lite smått och gott på konsum! Sen bar de iväg mot forsmo, men innan vi for hem så åkte vi in till Faster en sväng, där även Affe va. Satt o surra ett tag men nu är vi äntligen hemma.

Nu funderar jag mest på vart i stan de brinner med tanke på att en stor del av himlen är rökfylld?

Blå himmel, nu är sommaren här!

Vädret här i Sollefteå har ju inte vare de bästa i Juni, men nu jävlar ha sommaren komme hit med! Underbart skönt äre.
Helblå himmel idag, så de vart till att pressa på Risön med Cissi. Träffade även Marcus och Christer en sväng, mycket trevligt. Men hur dom kunde frysa förstå ja inte, 26 grader i vattnet och stekande sol? (!?!?!?!?!?!)

Imorgon blire nog Risön också, ska bli lika bra väder då. Mycket skönt.
Ikväll skulle jag och Dennis fara och fiska, men jag råka somna så de vart inget av. Få ta de imorrnkväll istället.

Nu ska vi kika på So you think you can dance och äta vattenmelon! Mumma.

Ny bloggare och älsklingen är hemma.

Nu sitter jag och pratar med Marcus, så nu är snart mitt konto på www.100procentparty.se klart, så då äre bara för mig att börja blogga :) Ska bli skoj :)

Igår eftermiddag fick Dennis komma hem från sjukhuset, skönt. Ha saknat han så!
Idag ha vi solat lite och nu sitter ja här och tar de lugnt.

Men ikväll då?

En snabbvisit på området.

Igår vid halv 8 åkte jag och Dennis upp till Näsåker till Linus och Fanny, satt och drack o surra. Riktigt trevligt.
Vid kvart över 9 så bar de iväg till Junsele, men först så skulle Dennis testa lyfta en liten bil som Linus hade.
Och där va hans kväll förstörd :(
Två gånger small de till i ryggen och sen kunde han knappt röra sig. Men envis som han va så skulle vi ändå till Junsele istället för att åka på sjukhuset.
Väl uppe i Junsele så for vi och snurra runt, träffa massa folk. Därefter bar de iväg på området, hann dock bara va inne i 20 min, sen bar de iväg till Dennis som va vid bilen och hade ondare än tidigare. Så då fick ambulansen komma också bar de i väg på akuten :(
Gjorde så ont när jag såg vilken smärta han hade.

Så vid halv 4 ungefär va man hemma. Utan Dennis, han va kvar på sjukhuset och de är han än med. Sakna han!

Ha vare dit två gånger idag och myst massa och kikat på film. Älskar dig gubben! Se till att komma hem snart.

Midsommar dagen i Junsele!

Vid halv 1 drog jag över till Ida och hämtade henne.
Vi for ut på byn och snurrade och pratade massa gamla minnen. For även ner till stugerna efter älven och satte oss ett tag. Som jag började längta efter en egen stuga. Skulle ju vara underbart, en stuga precis vid vattnet, helst i hörsång!

Sen åkte vi till henne o kika lite på tv, men när dom skulle börja städa så smet jag därifrån.
Så nu sitter jag här och väntar på att min käre man ska komma hem. Ska nog ta mig några jordgubbar och sätta mig på altanen i de underbara soliga vädret!

Ikväll blire junsele! See ya there!

Midsommar, chafför och svarthårig!

Igår var de midsommar, som jag skrev så hade jag inget sug efter alkohol. Så det slutade att man vart chafför till Finnsjön och en sväng till Näs.
Sen slutade de med att vi hamna hos Hanna där alla va full. Jag och Dennis nykter, men där tog jag mig en välförtjänt öl. Men sen åkte vi hem vid halv 1. Myste massa när vi kom hem <3

Idag vakna man vid halv 11, pigg och utvilad. Nu sitt jag och vänta på att lilla Ida ska höra av sig så man kan åka över dit och säga hej!

God morgon och glad (?) midsommar!

En god natts sömn har jag fått, inga mardrömmar som natten innan.
Vaknade halv 11, Dennis fick ett samtal om han ville jobba, självklart sa han ja. Känns lite tråkigt, hade ju sett fram i mot att vara med han idag, har ju saknat han massa denna vecka!
Men han få ju pengar.

Mitt sug efter alkohol finns inte, så jag funderar starkt på att vara nykter ikväll. Och vart jag hamnar är en stor fråga utan svar.

Ljuvlig musik.

Green day, vilket underbart band. Dom kan de där med att göra musik.
Varje låt framkallar en viss känsla som ej går att beskriva!

Lyssna och njut.

Lugn och skön dag.

Än har jag inte hunne färgat om håret, ha inte haft orken. Tar de imorgon.
Några avsnitt av förhäxad har jag hunne med iaf, även lite damsugning. Det behövdes vill ja lova!
Och när Dennis kom hem så vart de massa bus! Min sötpojke.

Vid halv 9 däckade Dennis, så då gick jag och satte mig vid datorn. Och här sitter jag än, leker lite i PS. Men min fantasi har försvunne. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på o kludda med. Måste ha några nya kort! Och det är snarast.

SKITFÄRG PÅ REN SVENSKA!

Mitt hår skulle ju bli mörk brunröd som sagt, men istället vart de KNALLRÖTT!
Så nu har jag precis komme hem från stan efter att ha handlat en ny hårfärg, denna gång mörkbrun. Och förhoppningsvis så blir de riktigt mörkbrunt denna gång. Håll tummarna!

Färgning av hår.

Vaknade 10 imorse, men låg o snoozade till 12. Trots jag va vaken, men de va ju så skönt o ligga kvar. Sängen är ju som skönast på morron när man vakna.
Men när jag klev upp så hade jag i hårfärgen direkt. Så nu sitter jag med den i håret och ska snart gå och skölja ur de. Sen blire till att åka till stan och hälsa på Carro (som jag har saknat den tjejen) och åka på bolaget.




Mörk rödbrun blir de :)

Jobb och Disco!

Började jobba halv 5 som sagt, har inte haft allt för mycket att göra. Vid halv 9 började Discot i hallstastugan för barna som är här, bra musik spela dom också så man vart ju på grymt partajhumör! Robin tyckte jag skulle joina dom, men jag hade ju ett jobb att sköta. Hehe.
Har skurat golv i köket och restaurangen, sen vart jag så slut i armarna (eftersom våran skurmopp är trasig så man måste trycka ner den i golvet för att den inte ska åka ihop) så nu sitter jag här i repan och väntar på att discot ska sluta så jag få larma och åka hem till min sköna säng!

Imorgon har jag planerat som så;
Städa
Färga håret
Åka på bolaget
Planera midsommar (?)

Så nu kommer jag ihåg de med.

Ny dag, innehåller vad?

Hade ställt klockan på 10, men snozade till 12 :P De va grymt skönt må ja säga!
Dagen har inte innehållit så värst mycket. Har mest bara vare hemma och tage de lugnt, kikade på två avsnitt av förhäxad. är på säsong 4 nu.

Men kl 4 så bar de iväg på jobbet, så nu stå jag här, har inget att göra. Och ändå måste jag vara kvar till 12 :S That sucks ..

Sängen nästa!

Ikväll har jag städat lite, men hann knappt börja innan Jennifer skickade sms o bad om hjälp med en sponsorbild, så då gick jag till datorn och börja pilla i ps.

Och här är resultatet:




Nu ha Dennis komme hem och vi ha  fikat, så nu när han kommer in (han är och fyller på olja i bilen) så ska vi krypa till sängs!

USB minne i tvättmaskin.

För många veckor sedan tappade jag bort mitt USB minne. Trodde jag hade tappat ur de ur väskan eller något.
Men nu idag så hittade mamma de i tvättmaskin. Så de har nog fått några x antal tvättar. Men med min tur så funkar det ändå :P
Jag ha tur med sånt där märker jag, men bara för att jag säger de nu så lär de väl slå om också slutar väl både mobilen och USB minne att funka :P

Systerson-bus och bildredigering.

Wille ha vare här idag, så man ha busat massa med han! Sötnosen min.
Sen ha jag äntligen hittat kamerasladde så nu har jag lagt in alla bilder. Ha hunne lekt med några.

Älskling på studenten!



Jag!

Elita Löfblad

Sitter o blippar runt på FHM och google, där en bild dök upp på Elita Löfblad.
Tycker hon är otroligt fin, hennes hår skulle man ha haft också.


Möte och vad hände i lördags?

Idag har man vart på möte på arbetsförmedlingen, gick bra, inga större komplikationer.
Därefter så vart de en fika på Hullsta med Cissi och Hanna, satt och surra ute i den kalla blåsten.
När fikat va uppätet så for vi på konsum, köpte hårfärg och ciggaretter (fy malin). Så ikväll blire till att färga håret igen, stackars mitt hår, vad de får stå ut med.
Sen tog vi upp Dinka också vart de en snabb visit på stan innan vi tog ett sista varv o skildes åt. Så nu sitter jag här hemma och ska nog ta och fortsätta städa rummet, UTAN PAUS idag.

Lördagen va lugn, klev upp vid 9 och for o jobba, gick bra och barna va duktig.
Senare när jag kommit hem, så hoppa jag i duschen och ställde mig i ordning, jag och Dennis for till Kramfors och åt med hans pappa, tog även en sväng på tivolit. Jag köpte sockervadd, var ju som år och dar sedan man åt de! Men gott var de.
Vid 7 så begav vi oss hemåt, men först en sväng in på OK där vi träffa Louise och Dinka, sen träffa vi även Robert och Marre en sväng. Satt och surra till 9, då for vi vidare till Forsmonöjet och träffa Syster, Hans och Wille som satt och spana på folket som skulle dansa, busa massa med sötwille! Inte så konstigt att man längtar efter egna barn när man har en så söt systerson som han!

God morgon!

Igår skulle jag ta en liten paus från städningen, men pauser ska man aldrig ta. För de slutade med att vi låg och såg på film i soffan och sen vid 10 så kröp vi till sängs. Så mycket var de med den städningen! Förbannat.
Men iallafall så började vi se bourne triologin. Alltid lika bra!

Idag vaknade jag halv 10, pigg och kry. Skönt att vakna helt utvilad. Nu sitter jag vid datorn och funderar på att gå och fika!

Creepie, min nya idol!

Idag när jag var barnvakt åt min söta systerson så kollade jag på nickelodeon (hur stavas det?), och då vare de Creepie. Ett program jag aldrig ens har hört talas om. Men bra vart det och jag gillar det skarpt.
Jag måste nog kolla om det finns att tanka hem.

Någon mer som sett de?

Städa, städa hela dagen!

Det blev inte att vi åkte och fiska något med tanke på att det är storm ute. Film blir det senare, för nu ska jag ta tag i röran på rummet!
Wish me good luck!

Mat!

Nu ska jag laga lite mat, sen kanske jag o Dennis åker och fiskar eller så bli de filmkväll!
Önska oss lycka till om vi väljer att fiska, de behövs nog!

Bloglovin!

Om ni tycker om att läsa min blogg så kan ni följa mig med bloglovin!
Förresten så är jag klar med min design, för tillfället! Vad tycker ni?



Follow malinnorstrom.blogg.se

Ny design, nästan klar.

Nu mina kära vänner är min nya design nästan klar.
Har även lagt in en "översättare" så mina vänner från andra länder också kan läsa vad jag skriver här.

Nu måste jag bara lära mig att skriva korrekt svenska så den översätter rätt. Slut på slang ord nu.
Vi får se hur det går?

Göralös på jobbet

Sitter på jobbet nu, barna kom nyss så dom håll på att äta.
Så nu ha jag inge o göra förrän dom ha äte klart. That sucks!
Ska nog ta o börja göra om bloggen medans jag väntar.


renovering pågår, så därför kommer de se ut som en enda stor röra här.

Jobb och design.

Nu ska jag göra mig redo och åka på jobbet, sen när jag kommer hem (om jag har orken kvar) så ska jag kirra en ny design!

See you at work!

Studentfirande i massor!

Har knappt hunne med att sitta vid datorn. Därför ingen uppdatering.

Fredag var de studenten för min älskade pojk och lillebror plus många fler!
Vid halv 8 åkte jag på skolan, tog upp Dinka först.
Kikade på skolavslutningen i gympasalen, drygt som attan där ett tag. Men Dennis fick stipendium, så jag vart glad och stolt över de!
Sen när den vart slut så umgicks vi med lite folk, bl.a lillebror, dennis, krulov o nå till innan de bar i väg till Parken.
Men först vart de en snabbfika på bowlingen.

Väl i parken så vart de trängsel som attan, men lyckades hitta Dennis och Patrik iaf.
Eftersom Patrik är rätt snäll ibland så fick han en nalle!

Och Dennis fick en massa. Min lilla söt!

Medans Dennis va ute och åkte Lastbil så åkte vi till momma i väntan på att åka till Kramfors för o fira Dennis, va så sugen på öl så jag sprätte mig en hos momma, så efterlängtad.

Kom till Kramfors vid 2 ungefär, god mat och trevligt sällskap.
Åkte vidare till Lillebror på backen vid 4 halv 5? Men han hade hunne åkt till stan (han skulle dit en sväng o sen vara tillbaka ganska snabbt), skulle tydligen vara tillbaka till 6 halv 7, men icke! Så de vart massa surr med dom som va där, och mycket bus med Anton istället.
När vi åkte till stan igen, för att fira Kusin som gick ut 9an, så mötte vi lillebror och jonna på väg. Typiskt!
Väl hos kusin så hade hon också åkt, så de vart massa surr med dom som va där, sen massa bus med wille och adam!
Men vi halv 9 gav vi upp firandet och åkte hemåt, fast först släppte mor o far av mig hos Louise, där hon, Dinka, Hanna, David och Larsson va.
Jag va så seg så mina öl tog tid, och jag va nog inte bästa sällskapet. Men jag hade trevligt.
Valvet vart de vid halv 12. Blandade känslor, va ju som supertrött! Men hann träffa lillebror och Jonna en sväng iaf innan dom gick hemåt för Jonna skulle upp och jobba.
Kvällen va lugn, rätt trevlig. Dennis kom vid 12 halv 1? de va kul, då vart jag super glad. 

Hemåt vid kvart över 2, somna ganska direkt.

Tycker inte om lång inlägg, för dom är så dryg o läsa. Så jag stannar här så få lördagen infinna sig i ett annat inlägg.  

Kurs och blogga

Idag ha vare en bra dag! Iaf för mig.
Va till stan och solade och gick på ölbanken.
Svängde även in på konsum en sväng och köpte hårfärg, är less på slingorna nu så nu bli jag mörk igen! Yipi-ka-yey!

Ikväll har jag anmält mig till en Bartender kurs, läser på distans och sen när jag läst teorin klar så drar jag till Stockholm och gör de praktiska. Jag är överglad?
Sedan för ett tag sen så fick jag ett mail av 100%party, en förfrågan om man ville blogga på deras sida. Så jag skickade att jag va intresserad (eftersom jag gillar deras sida skarpt) och visade även länken till min blogg.
Och idag när jag gick in på mailen så hade jag fått svar att han hade vare inne på min blogg och gillade de han såg och att jag skulle adda han på msn så skulle vi styra upp de där! Hur glad tror ni att jag är? SUPERGLAD!

Nu kanske ni förstår varför jag har en bra dag?
Nu ska jag ta mig en kaffe med mor och far på altanen!

Tidig sovning, lång sov morron.

Såg på The International igår, riktigt bra rulle.
Sen vart de sova vid halv 10, men låg o vred o vände på mig ett bra tag, hade så förbannat ont i armen :/ Så jag slog på två vänner-avsnitt och sen vart de sova för mig.

Klev upp halv 1 idag, trots att jag vaknat flera ggr att ja va pigg. Men men, sånt som händer.
Idag hade jag velat bara va hemma, men kom på att jag glömt en sak så jag måste till stan. Suck!

Transport.

Vad väljer man inte av poängjakt och sova?
Självklart poängjakt, va ju mycket roligare alternativ!
Nu hoppas jag bara på att Transport vinner!

Nu ska jag äntligen lägga mig och vila, som jag längtat efter min säng!

Öl brännboll, överraskningsfest, spritrazzia och jobb.

I måndags hann jag inte mer än hem från visiten på stan med Dinka, innan jag begav mig ner igen för och kika på studenternas ölbrännboll. Men om jag jämnför med förra året då vi tog studenten så tyck jag att de va riktigt dåligt drag och dåligt med folk. (fast då vet jag ju inte hur många studenter dom är).
Hann även med ett sibylla-besök med Dennis, Robert och hans flickvän med. Tog big meal, som va oerhört längesen ja åt, men gott vare iaf!

Dagen igår bestod av besök i kramfors med Cissi, va och handla på dollar och åt på sylos! Mumma.
Och kvällens planer va att kika på studenternas överraskningsfest, va först upp på Transport. Sen när de började kl 8 nere på hågesta så åkte vi dit, men när de bara va 15 pers så vände vi på klackarna och gick.
Tillbaka igen vid halv 10 så hade de komme några till, och när då lekarna skulle börja så stannade vi kvar. Men de hann inte gå lång tid innan två polisbilar kom och gjort "sprit razzia", hällde ut all sprit dom hitta.
Halv 12 bar de iväg hemåt, men somna inte förrän 1 halv 2 :S

Idag klev jag upp halv 5 (skulle egentligen upp 4 och duscha men pallade inte), ville inte alls kliva upp, va ju så trött. Men gästerna behöver frukost så jag hade inte så mycket till val.
Nu stå jag på jobbet och ska snart köra disken, är så slut i huvve så jag drar ut på det så länge som möjligt för o slippa de där jävla ljudet ..

Poängjakten sen eller åka hem o sova?

Försovning och fest

Skulle ju på möte idag klockan 10, men försov mig så de sket sig! Bannat också.
Men ska nog hoppa in i en dusch nu och sen bege mig mot stan.

Jag och Karin i lördags!

Bra sagt!

Läste ett inlägg som min chef skrev på facebook som jag tyckte va rätt festligt.

"Naturen säger att det svagaste djuret dör först. Det är bra för då kan endast de med bra gener föröka sig o vidareutvecla arten. Vår hjärna fungerar på samma sätt. Stort alkoholintag dödar som bekant hjärnceller o det är de sämsta som dör först. Om man regelbundet dricker alkohol rensas därför dessa hjärnceller bort vilket leder till allt bättre hjärna. O just därför känner man sig smartare efter några öl."

En sjuhelsikes kväll!

Igår när jag slutade vid 9 så åkte jag o hämta Dinka också bar de iväg till Louise där hon o brudarna va.
Började dricka o surra en massa. Vid halv 12 bar de iväg på krogen, inge mycke folk men ack så jävla kul jag hade!
Så jag tackar brudarna för en sjuhelsikes kanon kväll.

Hemma vid halv 7-7 imorse? Lagomt i fylla, va ju ingen tvekan om vart man hade hätt alla öl.
Klev upp halv 11, långt ifrån nykter. Men glad va jag för en så otroligt lyckad kväll och trots bara 2 timmars sömn så va jag otroligt sugen på fest igen. Kanske man ska joina studenterna denna vecka?

Sängen nästa och möte imorgon!

En lugn kväll på jobbet!

Står på jobbet, började 4, trodde kvällen skulle gå supersegt. Men se, de ha redan gått 3 timmar, bara 2 kvar!

Tommy Körberg och hans gossar är här och äter nu. Må säga att dom är hemskt glad och trevliga. Sånna gäster gillar jag.
Har även hunne med att skura köket idag. Så nu vet jag dock inte vad jag ska fördriva tiden med till klockan 9?

Jobbet, yatzy och idag?

Jobbade igår, gick kanon som vanligt. Kan inte gå annat än de när de är 5 pers som äter.
Efter jobbet så drog jag till Dinka, spelade 5 omgångar yatzy, jag vann 3 eller 4.

Sen bar de iväg hemåt, drack öl och såg på Förhäxad. Skulle egentligen gå ner till stenarna och fundera lite. Men de vart så bannat kallt så jag hoppade över de.

Idag sov jag ut, klev upp vid 12, låg o myste massa med Didas! Hon är världens mys.
Senare denna dag blire jobb som jag gruva mig för, för jag kommer ha jätte tråkigt om de inte komAja, mer nå folk.
Men efter  jobbet blire till o åka till Louise iaf, och därefter gå på krogen, men som jag även gruva mig för, läste mitt horoskop nyss nämligen:

"Oxen 20. april - 20. maj
Låt bli med att låta dig bli upphetsad, om du deltar i en diskussion.
Lär att tygla ditt temperament - eller håll dig utanför den!
"

Ne om man kanske ska äta nå?

Jobbet nästa!

Idag ha jag städat garderoben, såg ut som ett bombnedslagt rent utsagt!
Nu ha jag ställt mig i ordning för att åka på jobbet. Undra om de bli en lugn kväll?

Utvilad och 100 % party!

Vaknade klockan 10 idag, helt av mig själv och kände mig pigg och utvilad. Det är skönt!

Men vad ska denna dag bestå av tro?

frågetecken och överskattade rubriker

Jag ha sagt de förut och jag säger det igen, jag tycker inte om rubriker, vad ska dom va bra för?
Är ju som alltid svårt att hitta på o skriva där.

Kan de fula vädret försvinna så jag kan åka o knäppa nå bannade kort snart?

Inte alltför pigg Malin.

Inte direkt en god morgon i mina ögon idag.

Lite kort om dagen igår.
Slutade 12, hämtade bilen i Undrom (Tack Louise för skjutsen), hämtade Dinka, for på GB och hälsade på våra gamla lärare och tiggde kaffe, satt och snacka skit, åkte därifrån, ringde Jonas som va med Anton, mötte upp dom på Hullsta och tog en fik, dom åkte, vi träffa Albin, åkte o köpte biljett till Cirkusen, for hem, busa en snabbis med Wille som va hos oss, for till stan, for hem, for till Undrom och hämta Dennis, for till stan på Cirkusen, och här kommer den del som jag vill ha svar på.


Sen när bytte man ut elefanter och kameler och såna saker till katter och hundar?
De va hemskt att se husdjur som cirkusdjur, det är fel!
Men clownerna var rolig, och gymnasterna va duktig. Men de va då banne mig inte värt 150 kr!
Och de stog på skyltarna i stan att de va sveriges störst show, pyttsan, då kan vi inte ha många cirkusar här i sverige!

Väl hemma vid halv 10 (?) så kunde man ju självklart inte sova, så jag somna sent som resulterade sig i att jag försovde mig i morse.
Och när jag har frukosten och sove så dåligt så börja jag alltid må konstigt, och denna morron vart inge undantag. Började må illa strax efter halv 7, trodde de skulle gå över lite när jag åt men icke. Så vid halv 8 for jag hem, la mig i sängen o kikade på tv innan jag somna.

Mår fortfarande lite konstigt, men nu har jag ont i huvve också.

Underbar morgon!

Hör och häpna, den icke morronpigga Malin va uppe 10 över 4 imorse, och dessutom pigg.
Solen sken så man kunde ju inte göra annat än o kliva upp med ett leende på läpparna.

20 över 5 var jag på jobbet. Ställde i ordning allt, va klar kvart över 6 så satt och åt frukost i lugn och ro.
Brukar bara ta någon macka, men idag tänkte jag att ja skulle äta ordentligt, så jag åt även en skål med fil och müsli. Gott gott!

Nu ha jag precis tage bort den mesta disken så nu väntar jag bara på att klockan ska bli 9 så jag kan ta in buffen och fylla på o grejja med den.

Solen skiner, upp och hoppa nu!

Har du sett han?

Tråkig dag, inget att göra. Regn och blåst ute.

Glömde även att berätta att jag vart stannad av farbror blå igår för första gången sen jag tog körkortet.
Men de är inte så konstigt att dom stanna mig o ville att jag skulle blåsa med tanke på hur jag vingla till vid vägen.
Men jag blåste grönt iaf.

Någon som ha förslag på vad jag kan hitta på?

Och där kom det dåliga vädret igen.

Jag är verkligen inte en morgonmänniska.
Ställde klockan på halv 10 imorse, men snozade (hur stavas de?) till kvart över 10, tänkte då kliva upp.
Men då råka jag somna om till 11, tro jag iaf. Sen klev man upp, märkte att de va strömavbrott, kul.

För att fördriva tiden utan ström så tog jag o for till stan en sväng, köpte ett par svart mjukisbyxer o skjutsa Dinka på jobbet.

Väl hemma nu så är strömmen tillbaka! Wehei.
Men nu funderar jag på vad jag ska fördriva denna dag med.
Skissa på en ny design?

i want you, just you to be my rockstar

i can't describe .. you are just my dear fucking rockstar!






Attans pojkar!

Matchen gick inge bra, dom förlora med 3-0. (Dom spelade mot frånö).
Efter matchen åkte vi hem, jag och Dinka spelade Skip-bo, och jag vann! Wehei.
Därefter skjutsade vi sötDennis till Robin och sen bar de iväg hemåt.

Såg på NCIS när jag kom hem, alltid lika bra, men snart så ha ja alla säsonger hemma, och då jävlar i mig bli jag bänkad framför tv'n!

Men just nu så tänker jag bänka mig ner i sängen!

Underbart väder!

En bra start på morron vart de då inte.
Vaknade av att rummet vibrera. De visade sig att dom håll på o fixa vägen utanför oss, och dom är inte direkt ljudlös.

Men sen bar de iväg till stan, släppte av mamma på jobbet, och passade då på att sola samtidigt. Måste ju kirra brännan innan man kan ligga på beachen.
Har även hunne me en sväng på stan, på hallsta, på arbetsförmedlingen. O nu sitt ja här hemma och ha tok ringt till Webcredit (som tänker göra så ja hamna i kronofogden) i ca 20 min, men kommer fram hela tin "de är många som ringer just nu" bla, bla, bla, bla!

Ska snart åka till stan och hämta Dinka och Dennis, ska på match i Näsåker ikväll! Hoppas dom vinner. Och undra vilka dom spelar i mot?