Flyleaf

Vaknade kvart över 8 idag, la mig o kika på datorn, kollade runt på youtube lite. Hittade en riktigt härlig låt.

Heldag på stan!

Hemma efter en heldag på stan med Madde o Nova, började med en fika på Hullsta och sen gick vi runt i massa affärer på stan. Madde köpte lite grejer åt Nova och jag köpte en mössa åt Wille. Helsnygg var den så ja kunde inte låta bli :)
Sen vart de även en visit upp på KlädDax, där Madde köpte sig ett par skor, även jag hitta en ruskigt skön mössa, men ska vänta med o köpa den till jag ha vare i sundsvall imorgon, kanske hittar en ännu skönare där.
Efter Kläddax så åkte vi till Malin, Saga och Wilma o hälsa på. Trevligt :) Sen ringde syster o bad mig köpa grädde, kom på då hur mycket klockan egentligen va så då vare bara o klä på Nova o åka ner dit, skulle ju lämna mössan och sen skjutsa hem Madde o Nova innan ja skulle hämta mamma vid kvart över 4.

Men väl tillbaka i stan, efter jag dumpade av Madde o Nova, så va klockan halv 5 och ingen mamma hade ringt, så då tog ja o solade lite. Skööönt! Har dock vare lite dålig med träningen denna vecka, har inte riktigt hunne med mig. Men ska försöka hinna träna imorgonkväll, beroende på hur trött jag är efter Sundsvallsresan.

Nu ska jag föra över GG, OTH och Heroes, o lägga mig o kika på de efter maten.

ICA-Jerry och en visit på stan

Såg på ett avsnitt av Heroes igår, mycket bra. Somnade bra tidigt också tro ja, innan 12 iaf. Bra gjort Malin! Fortsätt så!

Idag vaknade jag kvart över 8, helt själv. Så himla skönt o kliva upp tidigt, känns som man få mycket mer gjort. Har duschat o ställt mig i ordning nu och nu ska jag ta o bege mig mot Långsele, där jag ska plocka upp Madde och Nova o åka till stan.

Även att jag gick ut på youtube och kollade på den omtalade ICA-Jerry, del 1 och 2 va väl inte så jättebra, men 3 skratta jag gott åt :)

tandläkarbesök, inte kul

Igår var de söndag, och de betyder att man få vara lat hela dan. Och de va jag också om ja inte minns helt fel.
Va i forsmo och tog de lugnt, kika på nån film men minns ej vilken. Hm .. börja ja bli lite senil kanske?

Idag vakna jag 8, låg o halvsov till 9 då väckarn ringde, då tog ja upp datorn o låg o myste framför den till kl 10 då de va dags o göra sig klar och åka till tandläkarn. Skulle laga, så jag hade mp3n med mig, som varje gång eftersom jag ha den på mig när dom borrar, tål verkligen inte ljudet. Men mitt under lagningen så dö batterie, aja, fanns inte så mycket att göra förutom att bita ihop och försöka ignorera ljudet.

Kl 12 var lidandet över och jag tog min halvt bedövade läpp, såg helt störd ut, och åkte o sola en sväng, riktigt skönt som alltid. När de va klart så for jag ner till min älskade systerson och lekte massa med han. Min söta lilla buspojke!
Har under dagen även hunne med en sväng på systeme, handlade en mintu, skulle nämligen göra en jättegod drink. Men de vart för sent, eftersom jag även ha städat o rensat lite på rummet, så får ta den drinken imorgon när jag kommer hem från Madde.
Ha lege o kikat på Desperate, inge vidare avsnitt tyck ja, hände lixom inget. Så nu ska jag nog baske i mig slå på Heroes innan jag somnar.

God natt!

Hoppsan!

De va inte igår jag uppdatera inte.

Har iaf hunne med ett besök hos kusinerna, moster fyllde ju år. Mycket trevligt o gott fika vare som alltid :)
På onsdagen vart de till o åka på Hallsta och hälsa på Kicki, sen gjorde jag min första fotosession med Robert, gick bra, men va nervös o stel, men första gången va de ju så vad hade ja väntat mig :P Sen vare även väldigt kallt, som kanske även de va anledning till o va stel. Hehe.

Skulle även till lillebror och hjälpa han med någon grej, men han va för trött för de :P Så får se när de bli :P
På torsdagen vart de till o jobba dubbelpass, fredag lunch och sen på kvällen så vart de Sylos o sen hem o bara ta de lugnt, va så sjuuuukt trött.
Lördag vare jobb som gällde, jobbade med Åsa, Zarah, Malin, Martin, Lena, Anna, Marielle och Raffe. Gick bra, synd de va så lite folk bara. Tråkigt att när man väl hitta på nå där uppe så kommer ingen, så då ska inte Sollefteåborna klaga på att de inte händer något där om dom inte ens kommer när de väl är nått.
Men men, jag, Malin och Martin slutade kl 12 iaf, så då tog jag o Malin o åkte hem till henne och drack 1 öl och surra massa, runt 1 så gick vi ut på stan o kolla läget, träffa massa roligt folk.
Men sen vid halv 2 gick Malin hem, träffade då Madde o umgicks med henne resten av kvällen, Dennis kom även när krogen stängde, måttligt full va han :)
Gick o åt en snabbis innan vi tillslut gick hem.

Ne nu ha ja inte tid o skriva mer, måste ta ut dörrarna till duschen från mitt rum, dom ta ju sånn plats :P

gah! jag bli toki!

Har komme på att jag använder ordet "sjukt" jävligt ofta. Vettetusan vart de kommer ifrån?
Men shit the same, här kommer det ännu en gång;

Sjukt vad less jag bli på mig själv, har blekt och slingat mitt hår nu kanske 10 ggr sen i somras, för att jag (självklarhet) vill bli ljushårig, ha trivts riktigt bra i det, tills idag. Såg mig själv i spegeln och tänkte "blond? de är ju verkligen inte jag, dessutom har jag roligare som brunett", ne okej, jag ha lika roligt blond som mörk, men de lät bra?
Men iaf, nu vill jag ha tillbaka min vanliga hårfärg, mörkbrunt vill säga. Jag kan aldrig hålla mig till en enda satans liten färg. Jag bli toki på mig själv!

Så nu är min jobbiga fråga som jag har funderat på hela dagen, ska jag bli mörkbrun eller köpa mer blekning imorgon?
Funderar på att kanske köpa mörk färg, men göra mörka slinger istället, så måste de väl jämna ut sig, då är jag ju både mörk och ljus?

Skulle jag färga mitt hår mörkt nu så skulle min mor bli toki på mig, hon sa för någon vecka sen när jag höll på o göra mer blonda slinger;
"Om någon skulle komma fram till mig på stan och fråga hur du såg ut nu för tin för att de va längesen dom såg dig, så skulle jag inte kunna förklara dig på hårfärgen iaf, för ena dagen är du blond och andra dagen mörkhårig".
Kanske sant? Men ja bli ju som aldrig nöjd, eller rättare sagt jag lessnar efter ett tag.
Hm .. What to do?


blond vs brunett, va tycker du?

 

kiss me, i dont care anymore

Hittade ny bra musik igår när jag kom hem.

Karmina;

wille och födelsedagskalas

Imorse kom Wille hit o väckte moster. Så mys o vakna upp till han.
Ha busat o lekt massa o nu när dom skulle fara så börja han grina för att ja inte följde med, sånt skär i hjärtat! Min lilla älskling!

Ikväll tänkte jag träna med Louise, men kom på att Maria fyller år så de bli inget, ska åka o träna vid 3 istället. Även sola, sköönt! Må så bra i kroppen när man gjort de.
Nu ska ja se va jag ska hitta på tills dess. Kanske baka?

ännu en bra film

Har vart hos Patrik ikväll o kikat på film, skulle först se Beta House men den lagga ihop så då vart de 12 Rounds istället. En av de bättre filmer ja sett på länge, inte alls så förutsägbar som de flesta är nuförtin.
Den har mycket tvära vändningar i nästan hela filmen. Sjukt bra var den iaf, se den!




Nu ska jag sova, night!

två mycket bra filmer

Make it happen;
Sjukt bra film, mycket snygga danser. Killen är ju bra snygg han med, så de gör ju filmen bara bättre ;)

In the electric mist;
En bra film, rätt ovanlig, inte som dom flesta andra filmer som påminner om varann.

Båda två mycket sevärda!

 

fartfylld helg med för mycket öl

Ha vare lite dålig med att uppdatera under helgens gång, men de är sånt som händer.

Fredag åkte vi iaf till Sundsvall, jag och Dennis. Kom ner vid halv 3. Köpte mig ett par skor, underkläder, en klänning, piercingar och ett par jeans. Hann inte med så mycket mer eftersom kl 7 skulle vi ha Wille ett tag. Tänkte åka ner igen ihelgen men eftersom jag jobbar så få de bli nästa helg istället o ska då även försöka hinna med o hälsa på Lina, Ida och Bobbas :)

När vi kom hem så tog vi med Wille och va ute o snurra en sväng, for tillbaka till Petra o Hans vid 8, satt o fika lite och kolla på Idol. Men vid 9 for vi igen, åkte på Konsum o handla lite gott sen bar de iväg hemåt. Somnade rätt fort.

Lördagen va kommen, jag solade, blekte håret och sen vare dags för öl med Melinda, Jimmie, Johanna, Axel, Viktor, Mogge o Robin. Vart alldeles för mycket öl för min del. Vilket resulterade i extremt dåligt minne när jag vaknade på söndagen. Tråkigt att man inte minns nå men hade iaf kul av de ja minns :)

Söndagen va enbart en vilodag. De söndagar är till för. Såg på två riktigt bra filmer. Uppdaterar om dom sen. Nu ska jag allt ta o städa upp röran på mitt rum innan jag ska åka o sola och träna. Härligt med en ny träningsvecka!

Solning, träning, bowling o öööle!

For ner o sola igår som sagt, solade 8 min i ståsolarie, men de är verkligen inget jag gör om, vart ju hur varmt som helst och de va ju inte bara lite drygt att stå heller. Ne usch, inte de igen.
Efter de vart de 1 timme på löpbandet. Tänkte träna mage och rygg med, men hade sånn jävla träningsvärk så jag skippa de :P

Vart hem direkt efter, duscha och åt sen vart de bowlingen. Åkte ner till halv 6, satt o spelade på automaterna i väntan på att mina kollegor skulle anlända, och jag vann 1000 kr ;) Inte dåligt de!
Sen på bowlingen gick de riktigt bra, Åsa slog en vurpa och åkte ut på banan, mycket rolig syn, synd bara att ja inte hann med me kameran. Jag slog även en vurpa sen, men hamnade dock inte ute på banan :P
I slutändan så vann jag :) Men Lena låg två omgångar efter mig så hade vi vare lika på omgångarna så hade nog hon vunne :P Men en mycket trevlig kväll vart de iaf :)
Dennis hämtade mig vid halv 10, då vart de till o fara på Bylla o köpa en strips, mycket gott. Träffade Basti o Belle en sväng med. Sen bar de iväg hem o kika på NCIS o sova.

Vaknade 20 över 5 inatt, klarvaken, vart svinrädd för att jag fått magsjuka, sist ja hade de så vaknade jag likadant, klarpigg o sen börja ja må illa o gick o spydde, men som tur va så vart de inte så inatt.

Idag blire kanske Sundsvall, inte riktigt bestämt än. O ikväll ha ja ingen aning om vad som händer. Men de visa sig väl :)

Dagens kliva upp i tid gick i stöpe!

Ha! Detta gick ju inte alls som planerat, jag skulle ju som sagt kliva upp kl 9, men när klockan ringde så kände jag mig helt död i kroppen. Latinodansen tog kål på mig.
Dennis ringde vid kvart över 9, låg o surra med han till kvart i 10 kanske. Men ja va nog inte så pratglad om ja inte minns helt fel. Somnade om till halv 11 därefter. Sen kom Didas in så då låg ja o myste med henne 1½ timme o klev upp 12.

Har fikat o nu sitter jag här o ska ta o städa på rummet. Sen blire till o åka ner till stan vid kvart över 2, sola o träna. Och därefter som sagt, bowla o dricka öle :)
Usch vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon, får alltid träningsvärk av bowling, i höger arm och vänster skinka. Fattar inte alls hur jag lyckas, måste va förbannat otränad ja :P

Ingen latinodansare här inte.

Tur som de va så hade vi rester hemma från igår, så ja slapp ställa mig vid spisen. Vart till o käka stuvade makaroner. Mums.
Kl 5 for ja till stan, mötte upp Jimmy, vi gick på Café upp & ner o fikade, surra massa. Men eftersom de vart så sent så vart de en snabbfika, men lika trevligt va de. Men få ta en ny fika nån dag då de finns mer tid :)

Kl 6 vare latinodans som gällde, snacka om svårt att hänga med på rörelserna. Men vilken jävla träning för hela kroppen. Riktigt skönt vare o plåga den, men nån latinodansare lär ja aldrig bli. Tänkte som sagt även ta ett pass på löpbandet efter, men de få vänta tills imorrn.
Efter de vart de ett besök på Hallsta hos Lena och Kicki, tog nycklarna o gick o basta. Skönt som tusan vare, känner mig alldeles mjuk i kroppen nu. De ska göras fler ggr ha jag bestämt.

Kom hem vid halv 10, då tog ja mig en skål med yogert, jordgubb med citron meliss smak och russin-müsslie. Så nu är jag mätt och belåten och ska nog ta o krypa till sängs.

Morgondagens planering är;
Kliva upp 9, dona på här hemma. Fara ner till stan och sola ståsolarie, ett träningspass på Golds, träffa Madde om jag är kvar i stan när hon är klar på mötet, fara hem, duscha och åka till stan och dricka öl och bowla med jobbet. Känns som de kommer bli en hääärlig dag :)

Nu säger jag färdigbabblat och god natt :)

Latinodans

En snabbfika med Cissi på Hullsta, tog en baguette och festis! Gott som alltid. Sen vart de till o sola i 30 min, skulle ställa mig i ståsolarie men ides inte. Får göra de imorrn istället. Måste få bort fläckarna på skulderbladen :P
 

Hade sola klart vid halv 2 så då bar de iväg hemåt o tog en lång varm dusch. Alltid lika skönt :)
Har även hunne med o kika på 90210. Lika bra som alltid. Och att denna snygging är med gör ju programme bara bättre!



Skulle träffa Jimmy idag, men han klev upp 3 o skulle i väg o lägga på vinterdäck, så inte säkert att vi hinner ses. Ska ta o göra mat nu o packa så jag är redo för träningen, ifall Jimmy hör av sig o ha tid så ses vi innan träningen börja. Ska gå på Latinodans ikväll, ska bli kul o testa på. Sen eftersom de inte vart nån promenad idag så ska jag nog ta mig en tur på löpbandet innan vi dra upp på Hallsta och bastar, ska bli sjukt skönt!

Nu blire mat, men vad tro, med tanke på att ja är ju trots att ingen Jamie Oliver!

Jag mår bra!

Gud vilken härlig känsla jag har nu, sen jag börja med träningen (visserligen bara två dagar sen men ändå), så har jag känt att jag mår helt bra, både psykiskt och fysiskt. De känns oerhört bra.
Jag sitter inte bara hemma o gör ingenting på dagarna längre, jag kommer på saker som måste göras. Jag har börjat med träningen för att jag mådde inge bra när jag såg mig i spegeln eller på kort.
Allting börjar falla på plats och de känns underbart!

Men ja skulle ju inte säga så mycket om hur bra ja mådde, tänkte berätta att jag ställde klockan på 9 imorse, och jag försov mig INTE! Duktig ja, dock låg ja kvar i sängen till 10, men somna som sagt inte om. Tyck ja är duktigt av mig!
Idag ska jag fika med Cissi kl 12, sen sola och därefter hem o ta en liten promenix (kanske) och sen duscha innan jag ska iväg o träffa Jimmy runt 3 kanske? sen hem och äta innan de bli Golds kl 6. Härligt med hela dan planerad :)

Ah, nu kila ja!

Ännu en dag förbi.

Ännu en dag är förbi och den har mest vare slö. Såg som sagt på OTH och GG här i eftermiddan och något NCIS avsnitt vart de me såklart.
Kl 8 vare Golds som gällde med Louise, mycket skönt o träna. Ska nog se om ja kan bryta min uppsägelse :) För nu ska döfläske bort!

Kom hem vid kvart i 10, så nu blire sängen och NCIS.
För imorgon blire först fika med Cissi innan sin Matte, därefter sola, sen fika med Jimmy och träning kl 6, därefter basta på Hallsta o sen hem. Heldag planerad, skööööönt!

God natt

Bilder från pappsens födelsedag.

Mor och son.



Pappa, wille och mamma.


Syster och Hans.


Wille va söt som alltid.

Lång dag.

Vart aldrig nån promenad uppöver. Vart dock mys med Didas framför några NCIS avsnitt istället, men de va lika mysigt de. Ha lagt in bilder nu sen pappsen fyllde år. Skulle lägga upp dom nu men de ville inte funka, så få vänta ett tag till. Nu ska ja till o plocka ur diskmaskin o sen lägga mig framför One Tree Hill och Gossip Girl.

Sen ikväll blire träning. Och imorgon är de fika med Jimmy som står på dagens planering. Trevligt, träffas ju allt för sällan!

Underbara väder!

Vaknade kl 9 imorse av att solen värmde i ansiktet. Tyckte de va underbart o att man skulle hinna med mycket en sånn fin dag! Men förbannat att ja somnade om igen, klev upp 11. BALLE!
Men ha fått lite gjort ändå, tog mig en promenix ner på halvön och mötte upp syster och Wille som va där o plocka vitmossa, men nu är ja hemma igen o funderar på om ja ska ta mig en promenad uppöver kanske.

Någon annan som ha nå förslag på vad man kan hitta på?

Härlig träning!

Jag tro ja börja bli senil, varje gång ja ska skriva ett inlägg så måste ja gå tillbaka o se va ja skrev i förra så de inte bli nån slags onödig repris. Ålderdomshem nästa?

Såg att de råka visst bli en litten lögn i förra inlägge, de vart aldrig nå redigering av bilder o inte heller vart de nå mat, ja vart för lat helt enkelt och ville spara den lilla energin ja hade till ja kom på gymme.

For till stan vid 20 i 6 när pappsen kom hem med bilen, åkte på jobbe o hälsa på Kicki, satt o surra där till halv 8 då Louise ringde o sa att hon va redo för gymmet. Vart en timme på löpbande och lite träning av bröst, rygg och mage. SJUKT SKÖNT må ja säga, fattar inte varför ja inte börjat tidigare. Är väl de att orken o gå dit är värst att hitta. Men nu blire ändring på de. Ska nog ta o bryta min uppsägelse där o träna hela vinter så man är redo för beach 2010 när den kommer :)

 

Aja, massa babbel igen när jag egentligen bara ville säga att de va skönt o träna. Men men.
Efter träningen så åkte vi o hälsa på Kicki igen en sväng, surra en massa innan vi tillslut begedde oss ner mot stan, for o snurra o surra en massa mer innan ja tillslut skjutsa hem Louise o for hemåt.
Nu ha jag sutte här en liten stund så  nu ska jag nog ta o krypa till sängs o kika på Navy, som jag antagligen kommer somna till o måste se om igen, som vanligt. Men vad gör de om 100 år?

Bitterfitta i sina bästa dar!

Hittade min väldigt länge försvunna förstärkare. Plocka ner den i källarn när den la av på nå vänster. Men tänkte nu när ja hitta den ska ja se om ja få den o funka, men ICKE! Så nu är ja bitterfitta för nu måste ja bära ner skiten igen. Sug! Ja som vill ha bra ljud på rummet. Dynga.
Aja, när ja vart bitterfitta så sket ja i allt o la mig o kika på Desperate. Helt okej avsnitt!

Nu ska jag till o ta o göra klart nå bilder sen ta mig nå o äta innan de bär iväg till stan för ett besök på jobbe o på golds!

God morgon hela världen!

Ja måste ha drömt nå mysko ikväll för jag vakna av att jag låg o fundera på om vi är utomjordingar och dom på andra planeter är människor? What the fuck, va ha ja drömt egentligen?
Aja, dom tankarna hädde ja bort rätt fort, vaknade 9, låg o drog mig till halv 10 men somna sen om till kvart i 11?! Jag ville ju kliva upp tidigt! Va äre frågan om egentligen, för de här funkar inte.

Sitter iaf upp nu och kan inte somna om, funderar på om man ska ta nå lätt o äta, tänkte ta matlådan som ja tog hem från jobbet igår, men ha ju så jävla svårt o äta på "morron", aja de visa sig.
Kanske ska gå o tvätta lite? Ska även leka med några bilder från igår. Ses sen.

Go o gla!

Kom på jobbet igår, fick veta att vi haft inbrott. Kändes lite halvkonstigt o jobba då. Men iaf så gick de bra, hade ett gäng golfkillar på 12 personer som åt 3-rätters. Dom va mycket nöjd, sen skulle dom se på fotbollen i receptionen, men eftersom tvn är borta så fick dom sitta i Hallstastugan, dom va gla o go hela kvällen! Gillar såna gäng.
Dom va mycket nöjd över kvällen.
Hade även två damer som kom o åt, två stycken som jag serverade för två år sen, när jag va själv i restaurangen och hade hann om Ala Cartén själv, och de va alldeles på tok för mycket folk, så de va mycket som strulade med dessa två damer, men för o gottgöra dom så bjöd jag på en dessert vilket dom uppskattade mycket.
Men iaf så frågade dom vart ja va förra året, för dom hade vare där då och frågat vart pärlan som serverade dom då va, men ja va ledig den kvällen. Men kul att dom kommer ihåg en iaf :)
Iaf så va jag klar med allt i restaurangen kl 1, så då fick grabbarna förflytta sig till reception o fortsätta o surra o dricka där.

Efter for ja ner på stan o snurra, träffa Albin så vi skjutsa lite folk också gick vi runt på stan o kika på alla fulla. Träffade även världens bästa (även fullast) Jimmie, mycket trevligt :) Och träffade Jimmy A med, de va kul, går alldeles för långt mellan gångerna!
Kl 4 va jag hemma och la mig i sängen, kände mig inte så värst trött, så jag tog o slog på ett avsnitt av NCIS. Efter 20 min börja ja bli trött, men tänkte att de va ju bara 20 min kvar, så då kunde ja hålla ut, men när de är några minuter kvar av avsnittet så somna ja, TRÅKIGT LESS JAG VART NÄR JA VAKNA O INSÅG DETTA!
Men men, bara o bita i hop o lägga sig o kika på de, igen! Sugröv.

Måttligt trött när man vakna idag, låg kvar till i sista minuten, klev upp 20 över 11, kasta på mig nå kläder o sen for ja på jobbet. ÄVen Sofie va där o hälsa på med vovvarna, mycket trevligt! Satt o surra massa. Kl 2 for Kicki, då tog jag o skura golvet o dona lite för o få tiden o gå.
Kl 4 åkte jag hemåt, syster, hans o wille va hitbjuden på middag. Ha busat o myst massa med lillgubben. Fick även några pussar o kramar innan han for, så myyyys! 


Ne nu ha ja babbla alldeles för mycket så nu dra jag! Over and out. 

Öl, öl och åter massa öl!

Jordu, igår vid kvart över 8 kom Louise och hämtade mig, åkte till Johan o hämta öl, sen for vi till henne och drack öl o surra en jävla massa. Vid halv 12-12 så kom vi på hörnan, träffa massa roligt folk! Dansa, drack öl, surra, drack fler öl, rökte o sen drack ännu mer öl. Sjukt kul hade ja, de tacka ja Louise o folket för :)
Tro ja ska börja gå ut på fredagar istället!

Idag vart de marknan med Louise o Johan, köpte en munk, en vårrulle och 7 näspiercingar :) Helnöjd, ha leta piercingar, ja vet inte hur länge, men länge iaf!
Nu ska ja hoppa in i en dusch för kl 3 äre jobb som gäller :) Börjar egentligen 4, men eftersom jag ska va i reception för första gången imorgon så ska Kicki lära mig lite snabbt vad och hur ja ska göra saker :)

Pussgurka!

Hämtade Wille på dagis kvart i 2, så söt där han satt o lekte i sandlådan, han växer upp alldeles för fort. Snart är han 13 och i trotsåldern och kommer inte vilja ha med sin mor att göra, tur att jag är den tuffa mostern då som han alltid kommer vilja vara med ;) Höhö.
Ne men skämt o sido, han växer på tok för fort, nyss va han ju bara en liten bees! Nu är han ju stora pojken som pussar o kramar alla brudar på dagis.

 

Ne nu ska ja kila, bli kanske nån öl ikväll om pappsen ha nå o bju på :)
Hörs senare!

Tröttmössa!

Såg på NCIS igår, och somnade som vanligt så att jag måste se om programme idag. Rätt drygt.

Somnade runt 3 kanske, vet inte vad de va med mig? Bruka ju som annars somna runt 1. Aja, sånt som händer. Dock ingen bra sak, för imorse när klockan ringde kl 9 så ville hjärnan kliva upp med inte kroppen, den va alldeles på tok för trött. RACKARNS OSIS!
Jag som vill kliva upp tidigt .. Aja, tog mig upp till kvart i 11 iaf. Så nu ha ja fikat o sitter och funderar på vad man ska hitta på för skoj innan man ska iväg o hämta Willeponken på dagis.
Jo just, ja måste skicka till CC och GP o klaga på att de inte gå och betala till deras BG.

Äh nu kilar jag.

Citat från NCIS.

McGee - "You know, that's how houdini died"
DiNozzo - "Ziva, did you kill houdini?"
Ziva - "It's possible, I don't remember all their names"



Gatt bara lägga in detta klockrena citat ;)
Nu? God natt :D

R.I.P

R.I.P Director Jennifer Shepard som lämnade oss hastigt i sista avsnittet av NCIS säsong 5.
Detta va nog de sorgligaste avsnittet jag sett av NCIS. Tur detta inte va slutet av serien, då hade jag nog gått och hängt mig eller nå.
Som tur är så fick man hem säsong 6 inatt, så nu funderar ja på om man kanske ska lägga sig o kika på det.

Efter sista avsnittet satte jag mig i här för att ännu en gång ge mig fan på att fixa designen på bloggen, har gjort vissa ändringar, lagt till en text i menyn o så.
Vill göra annat med, men kan inte riktigt komma på vad. Aja, de dyker väl upp så småning om, hoppas ja.

Har även sutte o surra med herr Pontus Persson, han håller inte alls med mig om att de skulle vara skönt med en 30+ varm vinter med enbart massa soool.


Men dock så skulle han gärna följa med utomlands, så ja tro nog allt att han inte skulle tacka nej till en varm vinter. Tror han bara ljuuug för mig :P

Aja, nu äre slutbabblat och NCIS o sängen som väntar. Imorgon är en ny dag med massa saker o göra, eller va? Ne imorgon ha jag faktiskt inga ärenden att göra. Ha bara solning och hämta Wille på dagis att göra. Hur ska jag då fördriva min dag? Någon som vill umgås med mig? :O

McGeek!

Gjorde mig  en ny header nyss, men längre än så kom ja inte förrän motivationen försvann spårlöst, igen! Suug.
Så nu ska ja tamefan gå o se på NCIS o se om motivation kommer på besök efter de igen eller om den ha bestämt sig för o försvinna för gott?

Tony, McGeek, Abs, Gibbs, Ziva, Ducky och Palmer, here i come!

Yrhuvve.

Vaknade 9 av min väckare imorse, men låg kvar i sängen o myste ett tag för de va så varmt o skönt under täcket.
Och självklart lyckades jag somna om. Vaknade inte förrän kvart över 10. Måttligt less. Vill ju kliva upp tidigt så man hinn med mycket.
I allafall så klev ja upp, satt vid datorn en sväng innan jag tog o baka mig en banan kladdkaka. Lena gjorde en sånn på jobbet för ett tag sen, och den va ruskit god. Så tänkte att jag skulle ta o testa o se om min bli lika bra.

Vid halv 2 bar de iväg till stan. Åkte på Golds o fixa med räkningen, for på Rudolfssons och fixa Dennis armband som han slage söndert när de inte gick som han ville.
När de va gjort så vare en timme kvar till jag skulle hämta Wille på dagis så då tog jag o solade i 20 min, skönt. Ska åka o sola imorrn med, men ska då ta ståsolarie för ja måste få bort fläckarna på skulderbladen. Får se om ja ha tålamodet o stå där.

Solad och klar for jag o hämtade älskade systersonen på dagis, han följde med så snällt så. Men innan vi gick så gav han en liten tjej en puss o massa kramar, så sött!
Väl hemma hos syster så lekte vi massa med bilar o han läste en bok, eller kollade rättare sagt, va en bok med massa bilder på traktorer och dylikt.



Vid 4 kom syster hem och då tänkte ja ta mitt pick o pack o åka hemåt. Men Wille tyckte inte alls om de, lyfte upp han o förklarade att ja gatt åka, pussade massa på han och skulle sen släppa ner han, men då nöp han tag med benen runt mig, men fick lös han tillslut. Släppte ner han och böjde mig ner och sa hej då, då fick jag en puss och världens kram! KÄRLEK TILL MIN ÄLSKADE SYSTERSON!
Vill inte alls lämna han, vill ju bara mysa massa mer då. Sötnosen min!

Men for hemåt iaf och satte mig här, o nu ska jag till o gå ner och elda o sen äta, därefter bli de till o smaka på kladdkakan och fiffla med ny design, får se hur de gå om min motivation har komme tillbaka.

Wille igår när jag o syster va på stan:

Jag har lovat gud att han ska få le när jag dör

En mycket bra dikt skriven av http://urettsuddigtperspektiv.webblogg.se/

Mitt leende är felstavat
jag kan inte bokstavera det mörker
som byggt ett universum i mitt bröst
Och jag är livrädd för livet
som inte hör hur min röst sviker mig
även när den lovat att vara stabil

Jag samlar mod i mina sprickor
trehundraelva skrik på hjälp
bakom ett par stängda läppar
Inser att jag varken är unik
eller tillräckligt sjuk
för att kunna bli frisk

Men ändå
lider jag mig igenom gråtande år
och månader som bara blundar
för veckorna

dagarna är det ingen som ser

Och det finns bara en enda sak
som är värre
än att må dåligt
och vilja dö

det är att må dåligt
och vilja leva
men inte kunna

Rockstarbabe?

Dansen med snabeldraken gick galant, nu äre rent o fint på mitt rum. Har bara sängen kvar, renbädda den. Renbäddad säng äre bäste o sova i!
Har hunne sett på två NCIS avsnitt ikväll och 90210. Alla tre riktigt bra.
Säsong 5 av NCIS är snart avklarad, så himla tur att säsong 6 snart är hemma. Har de förhoppningsvis imorgon när jag vaknar. Great!

Nu hade ja tänkt mig o sätta mig och leka lite med en ny design. Men motivationen och inspirationen är som bortblåst. Är sugen på o baka dock, så jag skicka i väg ett sms till pappsen och bad han köpa med sig blockchocklad och banan hem, för här jävlar ska de bakas gosse!

KanDeeShop.se

En mycket talangfull konstnär har öppnat en webshop med oerhört snygga kläder med tryck av de hon själv ritat.
Gör som jag och gå in och beställ dessa läckra kläder :)

http://www.KanDeeShop.se

En av de snygga linnena hon har;

Gå även in och läs hennes intressanta blogg.

Http://KanDeeDrawings.blogg.se/

Hemkommen från stan.

Åkte till stan till kl 1 då jag hade tid hos optikern. Gick bra, och ja ha stora funderingar på att skaffa mig ett par glasögon, lite drygt ibland o bara ha linser. Ska bestämma mig inom en månad iaf.
Efter optikern bar de iväg upp på Hallsta, växlade lite pengar o surrade med Åsa o Lena.

Louise va ledig idag så efter besöket på Hallsta åkte jag på banken o satte in pengar, och till lägenheten och hämtade lite kläder åt Dennis som ja ska packa åt han eftersom han drar till Stockholm på torsdag nästan direkt då han kommer hem. Sen bar de iväg till Louise o lämna och hämta kläder där, tog även en rök o surra lite.

Men Golds och Rudolfssons glömde ja, och eftersom jag glömde Dennis armband som ja skulle laga och räkningen från Golds så gjorde det inte så mycket. Får helt enkelt ta de imorgon innan jag hämtar Wille på dagis.
När ja kom hem så hann ja inte mer än plocka bort från golvet på rummet för o dammsuga så kom Wille in genom dörren, så då vart de mys och bus med han. Så nu ha han fare och då åker snabeldraken fram! Tjing tills vidare.

Optikern!

Vaknade 9 imorse av väckarklockan, men snoozade till halv 10. Alltid lika härlig o snooza.
Nu ha ja duschat o ställt mig i ordning, så nu är ja redo att åka till Optikern. Sen ska jag upp på Hallsta en sväng o se om dom behöver växel :P
Sen ska jag även åka på golds, till lägenheten, rudolfssons o kanske träffa Louise, måste ringa o höra om hon är ledig idag :)

Och idag blire bälte på så fort jag sätter mig i bilen, för dom ska inte få äran o ge mig nå mer böter! GRISJÄVLAR!


Im out!

Nu ha jag gjort mitt här för ikväll o tänker nu gå o lägga mig framför tvn.

Imorgon ska ja till optikern, hallsta, golds, lägenheten o sen få vi se vad som dyker upp. Kanske träffa Louise om hon inte jobbar :)

God natt!

Fräck och snygg!

Va ute o strökolla på google o hitta en fräck bild.



Även att jag gillar denna bild på paret Beckham, båda två är sjukt snygg!



Och denna bild får man rysningar av, sjukt läcker den med.

Brottningsmatch med rummet.

Har sen jag kom hem fått lite, inte mycket, men lite gjort.
Gjort mat och sett på One Tree Hill, donat med datorn, eldat, räknat 2400 i småmynt städat och rensat garderoben.
Så nu ska jag till o damsuga och byta sängkläder. Sen blire nog banne i mig en film tro ja.
Trots att det är tråkigt o se själv, men ha man ingen som vill se med en så ha man inte så mycket till val.
Eller så sätter jag mig o leker med en ny header. Vi få se hur de slutar, låter er veta sedan.

Puss på dig.

Tjäna pengar utan att anstränga sig?

Hittade en annan rolig sida man kan tjäna pengar på.
Tänkte testa o se om den funka. Lite extra pengar ha ju ingen dött av.

plusikassan.se

GRISPOLISER!

Åkte till stan vid halv 12, for till momma där syster och Wille va. Busa lite med han innan vi åkte ner på stan, gick på sportringen o skattkistan. Köpte dock bara lite godis.

Sen for syster o lämna av mig hos momma där ja lämnat bilen, for mot drop in solariet. Första gången jag inte har bälte, så möter jag polisen och dom vänder och stannar mig och ger mig böter för att jag inte hade bälte!
TACK ERA SATANS JÄVLA IDIOTER FÖR BÖTERHELVETE!
Ni måste väl ha bättre för er än o fara o jaga folk utan bälte. JÄVLA NÖTTER!



Mitt humör sjönk, men mådde lite bättre efter ja solat. Åkte o fika med Cissi o nu är ja hemma igen, så nu ska jag ta o rensa lite på rummet tänkte ja.



Hörs senare!

Humöret är lite bättre.

Ställde klockan på 9, men ha lege o snoozat till halv 11. Hyffsat skönt vill ja lova.
Humöret är lite bättre idag, funderar på vad dagen har att erbjuda, kanske ska göra alla de saker jag inte gjorde igår, och även lägga till några grejjer, sola och åka till Wille :)

Tänker försöka o inte sitta här så mycket iaf, då slutar de nog som igår; ett uruselt humör!
Och de ha jag inte tid med idag :P

Kilar nu, hör av mig när jag har tid!

Negativa Malin Bitterfittan Norström.

Nu ska Negativa Malin Bitterfittan Norström gå till sängs med sitt urusla humör!
Tjillevippen

Lugnat mig litte, men bara litte.

Va ju som arg när jag gick i från datorn senast för att inget ville gå som ja ville.
Trodde de skulle gå bättre efter jag sett på Desperate och NCIS. Men ICKE!

Kommer tillbaka o ska göra samma sak igen, men de funkar INTE!! #=?""?#=)¤"?%)
Skit.
Vad gör jag då? Jo jag tro jag gå och se på film så jag inte slår sönder datorn.
Skulle ångra mig väldigt mycket imorgon isåfall.

I have lost too many ..

Inte allt.

Hade ju som sagt massa planer för vad jag skulle göra idag, men allt ha inte bleve gjort, tråkigt nog. Men måste tänka possitivt, då ha jag ju mer o göra imorgon?

Nu ha ja sutte o försökt hitta filter till Photoshop, men allt bara jävlas.
Tänkte gå in på Piratebay o kolla om ja hitta nå där, men inte fan vill sidjäveln funka. Jävla rat!

Ha dock ett riktigt bra musik tips;

Schema.

Massa mys med Wille här på förmiddan.
Kl 12 åkte han o syster hemåt. Dom tog med sig mamma och skjutsa henne på jobbet. Själv åkte jag ner till stan vid halv 1 för jag skulle sola. Men som vanligt så fastnar 10erna där man stoppa i dom för o få igång solarie. andra eller tredje gången de händer nu. Skitsolarium!
Så då vart de drop in solarie istället. Men gick lika bra de.



Solade i 20 min, o sen skulle ja till Louise men hon jobbade så ja åkte hem direkt istället, o nu sitter jag här igen.

Så nu ska jag först fixa ett schema på när alla serier jag se på kommer ut på internet, svårt o hålla reda på alla.
Sen blire till o fixa träningsschema, städa, göra en testblogg där ja kan hålla på o joxa med en ny design.
Ringa o beställa tandläkartid och tvätta lite. Sen få vi se om de är nå annat som dyker upp som jag måste göra.

Hörs senare!

Soligt men kallt.

En ny morgon, en glad morgon, regnet har slutat och solen skiner. Dock äre fortfarande kallt, men de är väl nå ja få vänja mig vid. De är ju trots allt höst, suck ..

Idag hade jag ställt klockan på 9. Men vaknade 5 i 9 av Willes söta röst. Bara till o kliva upp o mysa på med lillen.

Idag är planerna att städa, hämta och lämna kläder hos Louise om hon inte jobbar, sola, beställa ny tid hos tandläkarn och sen fixa ett träningsprogram. Ska ta tag i detta nu!
Sen ska jag även beställa en tjocktröjja som jag ha förälskat mig i. Så grym :)

Nu ska jag mysa lite mer med Wille så .. ses sen!

Jobb, näsåker, kramfors, långsele!

Jobbade kväll igår, jag o Lena :) Hade 3 gäster.
Efter jobbade åkte jag till Näsåker där de va partaj på hotelle, Dennis va stadig as usual.
Träffade massa roligt folk. Alltid kul att åka till Näsåker.
Men va där dock en timme, för sen ville Dennis på Kramm i Kramfors, så då bar de iväg dit. Men först tog vi upp Jessica på Hullsta, för hon ville hänga på hon med.

Första gången jag va på Kramm, mycket bättre lokaler än i stan.
Hade riktigt kul för o vara nykter. Men nästa gång är ja då inte nykter vill ja lova.
Dennis vart ännu mer packad, jag drack cola och Jessica cider :)

Sylos vart de innan vi begav oss hemåt, dock inte för mig, va såå hungri att ja vart mätt av ingenting. Sånt är jobbigt!
På hemvägen sov Dennis, väl i Långsele när jag skulle släppa av Jessica så sätter sig Dennis upp också böjer han sig ut genom dörren och där kom kebabrullen upp :)

Väl hemma så ville inte Dennis kliva ur bilen, han tänkte sova där, och när ja sa till han "vi är hemma vi ska gå in o sova i sängen" så får ja till svar, mummlande "ne men de där ta vi sen nu sover vi". Vettetusan va han surra i.
Men fick in han tillslut iaf.

En mycket rolig nykter kväll kan ja säga :) Tack till alla!



FEEL THE SUN!

Ladies night, lugnt? knappast!

I fredags kom Malin och Dennis till stan vid 3, bowlade, gick rent utsagt skit. Ha aldrig gått så dåligt för mig :P
Efter bowlingen gick vi på Toldeos och käkade, jag åt sigararullar och sen fläskfile, mycket gott :) När vi va klar så va klockan närmare 6 och de va dags att tacka för mig och åka hem o duscha.

När ja va duschad och klar så dyker snyggaste systersonen upp. Då gatt ja ju stanna kvar o mysa lite med han, mitt lillhjärta ju <3

Men vid 8 va ja på väg ner mot stan. Åkte till Louise där även Johanna och Johan va, men Johan stannade dock inte så länge. Så vi hade egen liten tjejkväll hos Louise ;P Fast även Dennis, Malin och Granlund kom förbi en sväng o hälsade på, men dom stannade inte heller länge :P

Vid 11 gick vi bort mot Appelbergs, inte så mycket folk, men ack så jävla kul jag hade :)
Men vart de lugnt som jag planerat? Inte en chans, jag vart redigt i fylla, efter krogen gick jag och Madde till Mähler där även Ida m.fl var. Gick nästan direkt, om ja inte minns helt fel. Fick skjuts hem av Maddes mamma, va hemma redan kl 3. Tidigt för o vara jag :)

Men tack alla för en sjukt kul kväll :)

Nu ska jag ta och väcka en antagligen väldigt bakis Dennis, o sen fika innan ja berättar om lördagens bravader! Hej så länge :)

2 oktober 2009

Japp, andra oktober idag. Snart fyller pappa år och har ingen aning om vad ja ska köpa. Måste kolla med Dennis om han ha några idéer.

Idag vare tänkt att jag, Dennis, Malin och Emil skulle åka till Ö-vik och köra gokart, men då visade de sig att dom bara har öppet lör-sön. Tråkigt.
Så Dennis for till Kramfors istället o ska fixa nå dekaler till lastbilen o jag gick ut o knäppte lite mer kort.
Och efter Malin ha vare hos sjukgymnasten så skulle vi kanske bowla. Få se hur de gå :)
Sen tro ja inte dagen ha så mycket mer o erbjuda, kanske gå på Toledos o äta nå Tapas :) Mums!

Sen ikväll äre partaj och Ladies night som stå överst på listan. Dock blire nog rätt lugnt för mig eftersom jag är en fattiglapp :) Hoppas på en kul kväll iaf!

Nu blire lite lek i ps o se om ja få till nå.

Thick!

Igår for jag på jobbet och hälsade på Kicki en sväng, satt o surra en massa o drack varm choklad, mums!
Vid halv 8 åkte ja ner till Undrom och hämtade upp Dennis på garaget, satt o surra med Dinka i en timme samtidigt :P Trevligt, ha inte prata med hon sen hon for i söndags.

Släppte av Dennis vid lägenheten så han fick hämta sin bil. Sen for ja på Hallsta o hälsa på Kicki igen i väntan på att mamma slutade vid halv 10, eftersom ja skulle ta me hon hem så pappa slapp fara ner.

Sen när vi kom hem så slog jag och Dennis på Thick as Thieves. Mycket bra film må ja säga. Gäller att man hänger med annars få man nog svårt o förstå slutet :P

Se den vettja :)

En kall, tidig höstmorgon.

Tryck på bilderna för att förstora.


   
  

Visit på jobbet.

De vart ingen börjande av rensning på rummet, däremot så gick ja ut och knäppte lite kort på frosten som låg på backen, och sen slog ja på ett Navy avsnitt o kröp ner under täcket.

Kl 12 var de dags o åka på jobbet me mamma, när ja släppt av hennes och va vid Zeunerts korsningen så se ja Pontus o en kompis på andra sidan vägen, så han springer över o frågar om inte ja kunde skjutsa dom på busstation, o självklart gjorde ja de :)

Därefter åkte ja upp på Hallsta och hälsade på Lena och Åsa som jobbade, satt o surrade massa. Men kl 2 tyckte ja de va dags o röra på sig, så då for ja först på OK o tankade, sen besökte ja Nipoptik, bokade en tid för synundersökning.
Och sen bar de iväg hemåt.
Så nu sitter jag här o ska lägga in bilderna på datorn o leka lite med dom.


Måste även berätta om en kommentar jag fått av en tjej här på bloggen. Vart glad men chockad när ja läste den, trodde inte att jag skulle få höra så om lilla mig.

Carro, 15 år. http://liinez.blogg.se/
"du är verkligen skittuff. varför kan inte en sån som du vara förebild för unga istället för blondinbella? :o"

Tyckte de va jättesnällt sagt :)

Brr minusgrader!

Usch och fy! De är minusgrader ute, alldeles på tok för kallt om ja få säga de själv.
Ja är verkligen ingen minusmänniska. Jag vill ju ha sommar o sol. Hur ska ja överleva vintern?

Sitter iaf men en kopp kaffe o försöker få upp lite värme i kroppen.
Tro vad man ska hitta på till man ska åka till stan vid 12 då? Kanske börja rensa på rummet. Vore något de.
Då bruka man ju bli varm iaf. Eller kanske lägga sig under täcket framför en film? Vore något de.

Aja, ska klicka vidare o sen se vad som händer.