Smoke!

Nature is beautiful.



Äntligen systemkamera!

Äntligen har jag mig en systemkamera! Wehei.

My new shoes.




Sundsvall med älsk. Sen fest!

I lördags drog jag och älskling till Sundsvall. Strosade omkring och mådde gått, jag köpte två linnen, en tröja, armband, och lite småkraffs på Ikea.
Men bäst av allt va systemkameran, som jag va när att inte få.
Dom hade den endast på Expert, men när ja skulle betala och dela upp betalningen på 12 månader så fick jag inte, eftersom jag inte hade fast inkomst. Besviken vart jag och vi åkte därifrån, men då vände Dennis efter ett tag och ringde mamma och bad hon föra över pengar till han, så köpte han den åt mig! Så nu ska jag betala av till han istället. Jag ha verkligen världens bästa pojkvän! Jag älskar dig så gubben.

Utgång med Johanna och Louise på kvällen, bra med folk vare där. Efterfest vart de med med Belle och Marcus, badade bubbelbad och hade allmänt skoj. Hemfärd vid halv 7?

Igår när jag klev upp så tog jag fram kameran direkt som hade lege på laddning hela natten, sen vart de inte en lugn stund, tro mamma och Dennis höll på o gå i taket för att jag knäppte så mycket.

På kvällen vart de Skedomssjön en sväng med Dennis, Petra, Hans, Wille, Pappa och Grönlunds familjen. Mycket trevligt må ja säga.
Sen vart de hemfärd vid halv 8 och massa mys.

Klev upp 10 idag, ska till o ställda mig i ordning och sen åka ut och knäppa kort.

Älskling är hemma!

Dennis kom hem sent igår kväll, satt o surra ett tag sen vart de sova för hans del. Jag själv låg o kikade på 2 navy avsnitt innan de vart sova för mig.

Upp kvart över 9 imorse (trött som ett svin), fikade och ställde mig i ordning lite snabbt. Skjutsa Dennis på Transport där han parkerat bilen (den gick sönder på vägen hem från jobbe).
Åkte på stan och köpte mig en jacka och strumpbyxor. Träffade även Anna en sväng, surra med henne en stund innan jag for och sola. Grymt skönt, vill få tillbaka min brunfärg!
Klockan va halv 12 när ja va klar med allt, så då begav jag mig hemåt, mamma bakade bullar när jag kom hem. MUMS!
Jag donade lite på rummet, två parti yatzy mot mamma, såg på nå Navy avsnitt och sen ha jag hjälpt mamma ute på gårn, klipp ner två buskar, och nu till veckan ska jag hä ner häcken :)

Ikväll ha ja hunne me ytterligare några Navy avsnitt, dom är ju så bra.
Även ett parti yatzy mot mamma och pappa. Gick inge bra för mig!
Och nyss låg jag och såg ännu ett avsnitt av NAvy, men somnade dock, är svintrött! Så nu ska ja sitta här en stund sen slå på en film o sova. Hoppas på att älsk ska komma o krypa ner med mig snart, han är ju i Näsåker.

Städdag!

Ännu en städdag, har städat massa på rummet och lite här o var i huset.
Louise ha även vart här en sväng, skulle hjälpa henne med ett kort.

Ha nyss sett sista avsnittet på Säsong 1 av NAVY, så nu ska jag flytta över säsong 2 och kika på de, sen kommer älsklingen hem! Som jag längtat <3

Vilket pissväder!

Jag kan ju stryka två saker jag planerade att göra idag, gå ut och gå och hålla på o dona på gårn. Hade ju hoppas på kanon väder!
Men håller iaf på att städa nu igen, tog en liten paus o satte mig här.
Skulle rensa mina smycken som ja hitta i källarn i går, och när ja sitter med alla i handen så ser jag hur de kryper fram en larvliknande varelse på min hand, i paniken kasta jag i väg allt och larven hamna på golvet. Tog kort på den så nu ska jag allt ta reda på vad de va för en äcklig varelse! USCH.

Energi så de skriker om det!

Jordu, nå tusan äre så allti!

Skulle, som jag sa tidigare, se på Navy. Men de vart snabbt ändrade planer och vart istället Yatzy och kaffe med min kära mor och far. Pappa vann en och jag två. På ena matchen strök jag inte en enda, nog första gången i mitt liv :P Haha. Vann med 306 poäng den gången ;)



Efter de skulle jag gå o leta efter min förstärkare som ha vare spårlöst försvunnen nu ett bra tag. Men de slutade med att jag städade förråd och rensade låder med massa grejer från mina yngre dagar. Hittade mycket roligt vill ja lova!
Efter jag va klar nere tänkte jag att jag skulle leta uppe efter förstärkarn (som de va meningen att ja skulle leta och inte städa), kollade i förråde uppe, och vad gör jag? Jo jag känner hur energin far runt i kroppen på mig och börjar direkt städa. Slängde en sjuhelsikes massa grejer, så nu kan man gå in dit. (Hittade dock ingen förstärkare).

Efter den städningen så vart de till o fika eftersom jag inte åt nån middag (vart ju en sen fika med Cissi så va ju mätt tills för en stund sen), men medans ja satt o fika så gick fötterna runt runt på mig, kunde inte vara still, kastade i mig maten i princip, skyndade in på Willes rum (som är halft förråd nu) och kollade om den fanns där, men icke!
Tänkte börja städa där med, men eftersom de ligg vägg i vägg till mamma och pappas rum så bestämde jag mig för o ta de imorrn eftersom mamma låg och skulle sova.
Så istället ska jag gå o ta tag i mitt eget rum!

Har en hel del och göra imorgon, vilket känns underbart! :D

1. Ringa Bollsta.
2. Städa.
3. Gå ut och gå.
4. Gå ut och dona på gårn.

Hoppas bara energin håller sig kvar tills dess :)

God natt :)

Massor med fika.

Idag klev man upp vid 10 tiden, fikade o mådde gått ute på altan, va så varmt o skönt så man måste ju ta vara på dom här varma dagarna som kommer, för snart försvinn dom och kommer inte tillbaka på ett tag.
Iaf så tog ja o duscha o ställde mig i ordning och for till stan.
Mötte upp Joel och Kattis på Shell, fikade o surrade, efter ett tag for Kattis och hämtade Pernilla med. Satt där i ca 1½ timme. Mycket trevligt :)
Sen skildes vi åt o ja for till Multrå till syster. Satt o kika på Glamour en stund innan vi väckte upp Wille. Efter han myst lite i soffan så gick vi ut och sparka massa boll, skjutsa han i skottkärran och åt bär :) Efter en stund kom även Hans hem, så då dona dom på i nån rabatt medans ja o Wille fortsatte leka.

Vid 4 begav jag mig in till stan, mötte Cissi på Hullsta. Tog en snabbfik innan vi gick ner på stan. Kikade på lite olika affärer, hittade två kofter på Stil som jag nog ska ta och köpa, en jacka på Kappahl som jag ska köpa på Fredag, om jag inte hittar någon annan i Sundsvall.

Nu sitter jag här hemma och planerar den kommande veckan, ska besöka Dollar, Bollsta (förhoppningsvis) och sen skriva in mig på Komvux, plugga upp Matte till och börja med, sen även Engelskan. Kanske tar Samhäll B när jag ändå är i gång, om det inte kommer nå jobb vill säga.

Nu blire Navy! Har två avsnitt kvar av säsong 1.
Vet inte varför, men när jag börja se säsong 1 så började jag bakifrån, mycket konstigt, vet inte alls varför jag gjorde de? :P

Lugn kväll.

Vart inge donande på rummet, la mig o kikade på Navy istället.
Men efter en stund kom Louise och hälsade på, har spelat Yatzy och surrat lite. Hon for precis så nu ska jag ta o fortsätta se på Navy och sen bli de nog en rulle.

Heldag med systersonen!

Idag vakna jag pigg och kry kl 7, fick en chock då jag kolla på klockan. Men jag vägra att kliva upp då, dagen bli ju så förbannat lång när man kliv upp så tidigt.
Beslutade mig för o somna om och vakna sen vid 10 när Didas kraffsa på dörren o ville in, hon hoppade upp i sängen o va så go så jag klarade inte av o kliva upp utan låg o myste med henne till kl 11.



Direkt när jag klev upp så kasta ja in näst sista maskinen av Dennis tvätt. Sen tog jag o dona lite på rummet. Efter en stund skickade syster o frågade om jag kunde va barnvakt vid 2. Och inte tacka man nej till de inte, utan ställde mig i ordning o for ner. Satt o kika när hon spela Beta ett tag innan vi väckte upp Wille.
När han vakna så bar de iväg till Forsmo, ha sparkat massa boll, lekt ute med vattne, lekt med bilar o.s.v. Är helt slut i kroppen vill ja lova. Varför kan inte jag ha lika mycket energi som han?



När han och Petra for vid 7 så tog jag fiskespöe o åkte o fiska under tågbron. Men fanns de någon fiskelycka? NEJ!
Inte ens ett ynka litet napp.
Så nu sitter jag här hemma, väntar på att Louise ska ringa, hon skulle komma förbi en sväng tro ja :)

Ne nu ska jag hitta på nå o göra. Rensa rummet o möblera om kanske?

Into the blue vs Fools gold.

Såg precis Fools Gold, mycket bra film, trots att den va lite lik Into The Blue.
Dock är nog Into the Blue snäppet bättre, hunken Paul Walker är ju med ;)

  VS 

Öle är gott.

Finns nog inge bättre alkoholhaltiga drycker än öl. Fy bibblan vad de är gott!

Korthårigt är skööönt.

Där va jag korthårig gosse.

Snart vinter!

Dennis i Näsåker i vintras.

Kameran är en viktig ägodel.



Patrik på en fotbollsmatch i kuben!

Sötaste nallarna som finns.

Sötnalle som jag fick för nått år sedan i födelsedagspresent!

Älskade.

Min älskade systerson!

Hej då sommaren!

Nu är sommaren över, ses om några månader igen.

Mitt hjärta!

Du är mitt guldhjärta!

Hösten är snart här.

Även fast jag inte är så mycket för färg så älskar jag ändå höstens färger.
Så otroligt mycket finare de blir ute, istället för enbart grönt eller vitt som de är på sommar och vintern.

På vägen till Ramsele.

Denna tog jag när jag var på väg till Ramsele.

Vilken kväll!

Damn vilken kväll de va i lördags. Började hos Marre lite smått med henne, Ida och Mähler.
Ida o Marre höll på o fixa håret o sånt. Nisse ramlade in efter ett tag och då begav vi oss ner mot Mähler, i regnet. Men smart som man är så hade jag paraply. Medans Ida och Marre hade plastpåsar på huvve, men de verka ju ha funkat de med.

Väl hos Mähler så ramlade även Rebecka och Ija in. Vi körde Twister, Klappleken och sen en annan lek. Hade ruskit skoj. Kommer bilder så småning om.
Vid 11 halv 12 så gick jag på Valvet, träffade Dennis o Fredrik. Satt med dom ett tag, sen umgicks jag lite med Thomas. Sen resten av kvällen va jag med Pernilla och Carro.

Efter krogen vart de mat på Citygrillen med Dennis och Pernilla. Även Joel kom efter en stund. Sen gick Dennis hem och jag, Pernilla och Joel gick på 64ans och köpte ciggaretter, sen stog vi på stan en stund o försökte fixa skjuts. Och då kom Fredrik till undsättning. Kom hem 20 över 3, då vart de massa mys med älski.

TACK ALLA FÖR EN SJUHELSIKES KVÄLL!

Söndagen vakna man vid 11, klev upp o dona lite i lägenheten, sen kom mamma o pappa till stan, pappa o Dennis åkte på Sahlens och höll på med bilen och jag o mamma åkte hem.

Kl 3 vart de till o åka till Resele och kika på fotboll. LIA - Resele. Lia vann med 4-2. Grattis grabbar!
Sen på kvällen vart de mys framför film med Dennis. Han hade hyrt "Vi hade iaf tur med vädret igen" som han tvinga mig att se på. Ingen hejjar film, bara nå få snuttar som va rolig. Men de va mys iaf!
Sen kröp vi till sängs, ja kikade klart på Batman Begins som gick på 3an, men sen vart de sova för mig med.

Imorse åkte Dennis till Övik igen, så här sitter jag i Forsmo och håller på o tvättar åt han, han hinn ju inte tvätta när han jobba borta så då är jag snäll och gör de åt han.
Ikväll ska jag nog ta metspöe o åka o fiska, va ett tag sen nu. Ha ju bleve allt för lite fiske i sommar, dax o ta igen de nu. Hehe.

Näsåker vart de men dock nyktert.

Vart som ändrade planer igår, vart nykter i stället för rund under fötterna.
Förfest hos Patrik vart de iaf med han, Dennis, Linus, Fanny, Markus, Emma, Jeff, Maria, Simon och Manne. Hade trevligt trots att humöret inte va på topp.
Därefter vart de hotelle, men dock inte så länge för min del, for ut och snurra istället. Sen vid 12 tiden bar de iväg hemåt med en överförfriskad pojkvän.
Men jag gillar när han är så, konstigt nog, han bli så söt då. Hehe.

Ikväll blire dock en öl eller två, så jag ta igen de ja missa igår.

SKÅL PÅRE NU KÖR VI!

Hållplats Näsåker!

Nu drar jag till Näsåker och blir rund under fötterna! SKÅL TAMEFAN!

Yaaatzy!

Ännu ett parti Yatzy med mamsen idag, jag vann en gång och hon en.
Nu sitter jag o fundera på vad jag ska hitta på resten av dagen. Har inget o göra, kanske städa rummet eller nå?

Bli förhoppningsvis utlandsresa med! ;D GLAD!

Verkar bli en varm dag.

De verkar bli ännu en varm/kvav dag. Gick ut nu o satte mig i den lilla sol som stack fram, va riktigt varmt, tro de va 19 grader i skuggan om jag inte såg fel på temperaturmätarn.

Igår vid 20 över 9 så kom Dennis och Patrik hem, dom hämtade upp mig hos Dennis, for till Forsmo o dumpade Patrik i korsningen där man svänga ner till Forsmo ungefär.
Sen for jag o Dennis hem, han la sig direkt vilket är förståeligt.
Själv va jag uppe till 2 och såg på Navy CIS.

Idag vart man väckt kvart över 8 av min älskade sötnos till systerson som va utanför dörren o skrek o hade sig.
Så de va bara till o kliva upp, trött som man va. Men funderar dock på att sova en sväng igen så man orka dricka öle ikväll.

Aja, nu ska jag leka vidare med min sötnos!
 
Random bild.

Snart ses vi!

Nu är de inte länge kvar innan min älskling kommer hem. Bara några timmar. Som jag längtar!
Idag ha inte vare nån riktigt givande dag, de enda jag gjort förut omatt spela yatzy är o sutte här o lekt med bloggdesignen, men lika glad är jag för de för snart är jag klar och jag är helnöjd :)

Före:



EFTER:

Lycklig!

Idag vaknade jag strax innan 10, älsklingen ringde, bli alltid lika lycklig av att höra hans röst på morronkvisten (så länge han inte jävlas eller nå). Men ja ides inte kliva upp då så jag tog mig en välförtjänt sovmorron.
Sen klev jag upp o tog mig två fraller o ett glas oboy, mumma. Därefter tvinga jag mamsen att spela Yatzy med mig.
Jag vann två ggr och mamma en. Fick Yatzy två av ggrna med, då vart jag glad men inte mamma :)



Nu sitter jag o ska kolla på resor, drömma mig bort till varma land!
Sen ska jag nog fortsätta pilla lite på bloggen.

Som sagt.

Som sagt så håller jag fortfarande på och bygger om, därför är menyn till höger lite kladdig.
Kommer nog vara så i någon vecka iaf.

Efter ca 5-6 timmar med bloggen så ska jag ta mitt pick o pack och lägga mig o mysa med Didas.
God natt.

Längtar tills imorgon!

Japp, imorgonkväll kommer min älskling hem. Han är och jobbar i Ö-vik med Patrik. Dom ha vare där sen i måndagsmorse.
Ha inte sove med Dennis på nästan två vecker eftersom jag skulle vara hus och kattvakt när mamma och pappa va i Spanien, och han vill inte sova här då han jobbar för då måste han kliva upp mycket tidigare.
Men imorgon så få vi äntligen sova med varann, kramas o mysa massa!

Jag älskar dig Dennis Pejryd!

Sjukt bra film!

Äntligen, för första gången på länge känns de som, så har jag sett en bra film.
Låg o kika på den här om natten. En film som man inte kan lista ut vad som kommer att hända, man ha inte någon aning om nånting i princip.

En stor rekomendation från mig till dom som gillar hemlighetsfulla thrillers.

Låt jag aldrig kommer att förstå.

Jag har länge funderat på låten Kent - Ingenting, det är nog den sämsta låt jag hört någonsin, allt dom säger är i princip ingenting. (Förlåt Catrine, Helene och Louise :P)
De känns som att de va en låt dom bara gjorde för att dom inte hade nå o göra?
Skriver inte för att klanka ner på någon eller så, ville bara veta om någon håller med mig?

Lekt av mig lite.

Eftersom ingen ville umgås med mig ikväll så tog jag o lekte av mig lite energi.
Har satt mig o gjort om min design som kanske märks. Men är dock inte klar på långa vägar, men jag är faktiskt nöjd med de jag gjort, så nu kommer denna att vara ett tag framöver.
Mitt uppe i designbyggnaden så tog jag o gjorde om en bild jag tage.

Och så vart resultatet.

Äntligen lite färg.

Va som sagt till tandläkarn idag, va bara en undersökning som tur va. Men ska ju dock tillbaka i september och laga, vill verkligen inte!
Eftersom tandläkarn gick snabbt så tog jag o gick på solarie o sola, låg o drömde mig bort att ja låg på en strand i turkiet. Men den drömmen slocknade efter 30 min, suck! Vill verkligen åka, men ingen jävel ha ju råd eller tid :S

Nu blire pannkaka, sen kommer syster, hans och wille hit. Då bli de massa bus med min lilla älskling :) <3

Klarblå himmel!

Idag är de kanonväder, tro mamma och pappa tog med sig finvädre hem till lilla sollefteå, dock glömde dom värmen, men den kanske kommer den med.

Idag ska jag till tandläkarn, ingen höjdare. Ska laga, uscha. Men men, förhoppningsvis gå de fort.

De gick en resa för 1500 till turkiet idag, inge less man är. Vill åka med finns ju ingen som vill följa med! SUG!

Sundsvall hela dagen!

Jajjmän, igår va man i sundsvall, tänkte shoppa lös lite, tyckte jag hade förtjänat det.
Men ack vad fel jag hade i slutändan av dagen, jag hade nog inte förtjänat det. Hittade ett par skor, 2 kuddar, en hylla och en ram. Nå kläder vart de inte. Men jag få väl tänka possitivt, jag har pengarna kvar.

Idag va jag, syster, wille och Hans bjuden på middag hos momma, fick fläskstek och kokepärer. Sen vart de marrängswish till efterrätt. Mums så gott det var. Åt inte på hela dagen bara för att jag skulle få i mig mer ;)

Innan jag for hem så for jag till Faster o hjälpte henne o installera skrivarn på hennes dator.
Men sen bar de iväg hem o städade o donade på här i kåken.

Har även komme på att de är inte min turdag idag inte. Hos momma slog jag i tån så jag börja blö, och när jag skulle dammsuga så tappa jag dammsugarn på stortån på samma fot. Jävla skit.

Nu ha mamma o pappa komme hem, några lager brunare än dom for och jag är 2 kilo toffifee, 1 liter malibu, en limpa cigg och en likör 43 rikare :) Mumma! Också fick jag en badhandduk :)



Nu blire sängen och toffifee och se på NCIS. Seeees!

Sicken helg!

Damn vilken bra helg jag har haft.
Började med grillning och öle hos Cissi i lördag, med Dinka, Jimmie, Lump, Helene och Johanna, också va Dennis med stundvis.
Hade en ruskit trevlig förfest. Vid halv 12 vart de valvet. Björck va så snäll och skjutsade ner oss.

Massa surr, träffade massa roliga människor, dansade som aldrig förr och drack en sjuhelvetes massa öl.
Oj vilken underbar kväll, men de va inte slut efter krogen.
Satt på Kinas uteservering en sväng pga det dåliga vädret. Vissa åt, vissa inte.

Vid 3 halv 4 (?) så bar de iväg hem till mig, jag, Dinka, Lump och Jimmie. Men först gatt jag sträcka mig i arslet eller vad fan jag gjorde, kunde inte gå utan att de gjorde förbannat ont. Vette fan hur ja lyckades.

Men hemma hos mig vart de fika, öldrickning och massa bus och jävelskap. Kul hade jag. Förutom när jag vart less på dom :P Halv 6 for dom iaf, tacka gudarna för de! Haha ;)

Men men. Söndagen vaknaden jag av att älskling kom och kröp ner hos mig. Sen vart de fika o mys framför en film innan vi drog till Näsåker och kika på deras match, dom vann. Grattis grappar!

Ne nu hinn ja inte skriva nå mer, måste fika innan ja hungra ihjäl!

Nu taggar vi!

God morgon gott folk!
Nu ha man stege upp, ska till o börja packa lite grejer som ska med till stan, sen ska jag sola eftersom de inte vart av igår. Solarie på solgården är ju trasigt, så få ta Drop in solarie eller va man nu kalla de. Ska bli skönt o få lite färg.
Se ju ut som ett spöke nu! Usch.

Vill bara berätta att jag har haft världens vildaste natt tro jag.
Drömde först att Patrik jävlades med mig och att ja vart så förbannat så att jag slog han så han vart alldeles blå och uppsvullen i ansiktet, sen slog han tillbaka en gång på mig.

När jag vaknade så hade jag svinont i en tand, känns exakt som man fått en smäll, ha jag dunkat in tanden i vägen på nå konstigt sätt eller ha nån vare o slage mig inatt? Mysko äre iaf.

Sen drömde jag att ja va på nån påskfest av nå slag, Linas bebis va utklädd till en söt liten gul kyckling, Melinda och Helene bråkade, sen åkte jag på nån båt över älven för jag skulle till bussen, då träffa jag på några som ja inte kommer ihåg nu vilka de va, men arg vart jag iaf och kasta sönder telefon i alla dess delar, slog sönder fönster, kastade blommer i golvet.

Ja allt va en enda röra. Jag gillar inte o va arg när jag drömmer, man är ju som fortfarande arg när man vakna, iaf jag. Tur inte Dennis sov här, då hade de väl gått ut över han skulle jag tippa på.

Heltrevlig kväll trots allt.

Nu är klockan halv 3 och jag är precis hemkommen efter en riktigt trevlig kväll, trots akutbesök.
Men konstigt nog så va vi bara på akuten ca 20 min, så snabbt gick de. Annars bruka man ju få vänta i några timmar.

Efter besöket på akuten for vi till Cissi där hon, Dinka o Rickard va, satte oss o spelade Yatzy, gick skit. Därefter så va Dennis trött, så jag skjutsa han till lägenheten och sussa ner han.
Återvände sedan till Cissi där vi fortsatte spela Yatzy, då vann jag. Wehei! När de kom till tvångsyatzy som är de svåraste, trodde jag verkligen att jag skulle förlora, men icke, jag kom tvåa. Jippie, dukti ja!

Sen skilldes vi åt, skjutsade hem Dinka. Skulle åka hem jag med, men eftersom jag va så hungri så joinade jag Patrik, Erik, Simon, Sigge, Ulrika och Jonsson på 64ans, mycket gott och mycket trevligt. Dock fick ja inte i mig allt, men de va gott de ja åt iaf. Hehe.



Nu sitt ja o fundera på att ta en öl och se en film, får se vad de bli. Men först ska ja göra sås till grillningen imorgon! Mums, som jag längtar! Speciellt efter öle ;)

Heldag med syster och Wille.

Syster och Wille hängde med på stan idag, gick o kika i massa affärer, men de enda ja fynda va en hårmassör som jag letat länge. Dom är så grymt härliga.



Vid halv 3-3 bar de iväg hemåt. Wille va så trött så han gatt hem o sova.

Idag har jag äntligen färgat håret, gjorde mer slinger, men de vart allt annat än som de va planerat. Vart nämligen tokljus. Så jag ska nog slänga in en mörk slinga eller två.



Ikväll vare tänkt att jag skulle dricka nå öl och spela yatzy med Cissi och Dinka, men nu ringde Dennis från fotbollsträningen o sa att ja gatt skjutsa han på sjukhuset för nu ha han slete lös ledbanden eller töjt ut dom i foten. Hur lyckas denna kar med allt? Men han är söt iaf.

Äh, nu dra jag.

Pengar, pengar, pengar!

God morgon, idag vart man väckt vid halv 9, Dennis ringde och väckte mig, för att Patrik hade ringt och väckt han.
Dock ville jag inte kliva upp, jag, Didas och Molly låg kvar och myste till halv 10 då min alldeles egna lilla älsklingstok kom inrusande i sängen.
De va väl roligt, men hade nog gärna sove kvar ett tag till. Är ju som skönast att sova på morron.

Idag är mina planer att SOLA, gå på stan och sätta in pengar på banken, försöka hitta nya skor eftersom sulan har släppt på mina. Suck.

Hittade även en systemkamera igår som jag vart grymt sugen på, är riktigt nära på att beställa den, men ska nog först blåsa ner till Sundsvall och se om jag hittar någon där först.
Ska även pierca mig har jag bestämt mig för. Som jag längtar!

Brad Paisley, vilken röst han har!

En vän skickade en länk till mig, en länk med Brad Paisley. Jag hade aldrig hört talas om killen, och ännu mindre hört han. Vilken miss jag har gjort! Snacka om sjuk bra röst, berörande texter. Det kan man kalla bra oerhört bra låt, när både rösten, musiken och texten hör i hop. Det går inte att beskriva hur fast jag vart. Nu ska jag se om jag hittar något album som man kan ta hem.

Lyssna och njut.

Sommaren med göran?



Jag hade inga förväntningar, och tacka gudarna för det.
Vissa snuttar va hysteriskt roliga, men de fanns ingen direkt handling eller vits med filmen kändes de som, och genom de så vart de mindre roligt. Skulle det inte vara en komedi?
Ska man ge upp de här med att se komedier. Kommer nämligen inte ihåg senast jag såg en riktigt bra komedi.

Enda filmerna som jag ha skrattat hysteriskt åt, och som jag gör varje gång jag ser dom, är Ice Age.
Skrattar så tårarna rinner.

Mys dag med min älskade systerson!

Idag vart de ännu en mysdag med min älskade systerson.
Måste vara världens goaste pojk <3
Stolt moster är vad jag är.


Vi åkte till stan vid halv 3, mötte upp Lina, Brunne, Odin, Cissi och Emelie, de vart en fika på Hullsta. Gott gott! Sprang omkring o busade med wille, jagade fåglar o.s.v. Sen splittrades vi. Gick till parken en sväng, lillgubben gjorde illa sig, så for direkt i princip, hämtade Dinka och for på Kläddax, jag köpte ett par jeans som jag egentligen inte har råd med, men grisen finns väl till för att rånas? Sen tog vi en sväng på bolaget, Wille åkte kundvagns bil vilket han tyckte va mycket roligt. Men de skulle jag också ha tyckte om jag va i den åldern. Men de gällde att man inte ställde han för nära burkarna och flaskorna för då röks dom med.

Vid 5 åkte vi till syster o hans, satt där o surra ett tag, men när vi skulle åka igen så börja Wille grina, fick otroligt dåligt samvete, de gör ju så ont i mig när han grinar. Älskade gubben min!

Ne nu ska jag kasta i mig nån mat, sen bär de iväg till stan för att gå på bio med Dinka o kanske Dennis.

Ny dag men samma gamla skitliv.

Idag är en deppdag, sitter mest o tänker på vilken skitstad man lever i.

Joel va precis här o hälsa på en sväng. De va trevligt, längesen man umgicks med han.



Men nu ska jag nog ta o packa i hop mig o fara till stan en sväng. Kanske ta Wille en sväng, sen hem och göra mer slinger, så man bli ljusare. Så man inte se lika blek ut. Hehe.

Vilken?

 Eller?

Tacos veckan?

Har alla äte tacos den här veckan eller? Verkar som så. Måste handla imorgon så jag kan fixa i ordning en tacos middag åt mig. Vart sjukt sugen när de började snackas tacos från alla dess håll och kanter.

Ikväll har jag mest bara tage det lugnt, Dennis va hem hit o åt, men sen for han direkt i princip ..
Sutte o surra med na folk o sen mest spelat massa tråkiga spel. Vill på Hörnan egentligen och dricka öl, men då vart de så att ja inte hade någon skjuts hem. Mycket trist, hade vare roligt o hänga med.

Men Louise och Dinka har iaf vare hit och hälsat på en sväng, de va nog höjdpunkten på denna kväll.
Skulle ju som sagt ut o fota och fiska, men tappade helt humöret för det. Så får ta nya tag i morgon o hoppas på att humöret är bättre då.

Nu ska jag allt ta o lägga mig o se på någon film, men vilken vet jag dock inte än. Kanske en skräckis denna ensamma kväll?

Marley and me.

De stog mellan Baby Mama och Marley & me. Och de vart Marley & me som jag såg, tänkte ju att Jennifer Aniston brukar ju göra bra filmer. Men hade jag vetat hur otroligt sorgligt slutet va, så skulle jag aldrig någonsin ha sett den!
Fy fan, hur kan man göra sånt slut? Tårarna bara spruta dom sista 20 minuterna, eller spruta o spruta, de rann iaf. Hehe.



Sen när den va slut vid kvart över 2 så låg ja o smsa med Pontus till ca 4 innan jag tillslut vart trött o somna vid 5. Dumt o vända på dygnet, men det är sånt som händer.

Idag ha ja kleve upp massa olika tider till o börja med, 8, 9 och sen till sist vid 11. Duschade och ställde mig i ordning sen for jag ner till syster och Wille, busade och åt ärtbockar o bär.
Sen vid halv 3 så vart de stan för mig o Wille, gick runt i affärer och åkte rulltrappa som han tyckte va så hysteriskt roligt . Mycket roar små söta barn :)

Sen avslutade vi dagen med en trip på konsum där Wille drog vagnen och jag packa i varor. Synd bara att han inte ha ron att stå kvar vi kassan. Hehe.

Nu sitter jag hemma och ska till o fixa mig någon mat, men vad ha ja inte riktigt komme på än. Vart sjukt sugen på tacos, vilket är Ida o Pontus fel, för båda två skulle äta de idag.
Aja, jag få väl handla o göra de imorgon istället.

Film kanske?

Funderar på att lägga mig nu, vart ju så sent igår så katterna vart nog lite förvirrad. Så man ska nog lägga sig tidigt inatt så inte dom vänder på dygnet. Visserligen så äre ju bra, så slipp dom väcka mig kl 5 på morron för att dom ska ut. Men men, stora frågan är vad man ska se på för en film innan man somna?

 Eller

Någon som sett dom och kan säga om dom är värd att se?

Tankar




Inatt satt jag o filosoferade väldigt mycket, har komme på under den senare tiden att jag verkligen hatar vuxenlivet.
När man gick i skolan så hade man inget ansvar, de enda man behövde komma i håg va att gå till skolan var o varannan dag (men missa man en dag så gjorde de ju inget). Inga räkningar som man va tvungen att komma i håg att betala, inge jobb som man va tvungen att söka. Och inge jävla massa papper som man va tvungen o fylla i jämt o ständigt.
Ne livet på gymnasiet va nog den roligaste tid i mitt liv. Ute o levde rövarn på kvällarna och nätterna, ibland vart de impulsfestande mitt i veckerna, det gjorde ju inget om man va trött på skolan, de va ju bara till att sova på lektionen en sväng, eller ta en liten sovmorron?
Man va mycket tajtare med alla på skoltiden, och lärde känna nytt folk näst intill varje dag.

Ne om man ändå va 17-18 igen ..

Grymt härlig låt.

Jag ger de ett försök!

Nu ska jag gå och dona på på rummet, men först blire vattenmelon. Sen ska jag ta upp mina högtalare igen och ge de ett försök, sist jag skulle koppla in dom så råka ju två kablar komma emellan, så de vart ju nå konstigt så att dom inte funka. Men nu ska vi se om de gå bättre. Saknar mina högtalare ju!

En ny dag fylld av ingenting?

En ny dag, va uppe vid 9 imorse, gav katterna mat och släppte ut dom, molly fick dock vänta till nu. Måste ju ha någolunda koll på hon iaf eftersom hon måste sitta i koppel eftersom hon är innekatt egentligen, och inte har nå p-pills.

Men men, sove gott i natt har jag gjort iaf, dock inte med Didas, som jag ville mysa mest med. Men får ta de inatt istället. Nu ska jag ta mig något att äta, sen blire dona på på rummet tro ja, kasta massa grejer :)

Lång natt!

Detta vart en lång natt, har jävlas massa med designen till bloggen eftersom min fantasi verka ju vara putts väck.
Men jag har ju haft sällskap av LillPontus i ca 3 timmar iaf, trevligt värre :)

Har även sutte o fundera en massa, men jag är för slut för o skriva de nu. De kommer senare idag.
Nu väntar sängen och en film.

Förövrigt så håller jag hårt i tummarna för att Pontus ska få regn när han åker till Thailand, eller ännu bättre, missar flyget!

God natt gott folk!

Hej utomlands?

Sitter i Forsmo och tråkar, leker lite med bloggen och ps, men fantasin är inte med mig. Vad gör jag då?
Sitter o surrar med lumpan som ha minst lika tråkigt som jag och som nyss hade problem med att hitta något att äta, men nu hittade han två djupfrysta macker. Lyllo han!

Mamma och pappa åkte vid 9 tiden, imorgon vid 7 drar dom till spanien, fuck! Jag vill också utomlands? Sjukt sugen på att åka. Men för o kunna de så måste man ju ha pengar med?

Idag är  en sånn där dag som man bara sitter och tycker synd om sig själv.
Jag hoppas jag får jobbet i Ramberget, verkar jättekul och intressant. Men med min tur så får man väl inte de.

Den 27 augusti ska jag och Thomas åka till Sundsvall, ska bli skojs :)
Äh, nu ska jag fortsätta joxa på med det här.

Back in the wood!

Nu är jag tillbaka i Forsmo så nu kommer jag vara bättre med uppdateringen.
Idag har jag vare på arbetsförmedlingen och till tandläkarn, bokade tid eftersom jag har hål. Hu!

Nu ska jag bo här i forsmo till nästa onsdag, eftersom min kära mor och far ska till spanien. Jag är inte alls avundsjuk?
Tro om man ska ändra design? Ja de bli nog så ..

Så sere värre ut än de gör så är de pga ombyggnad.

Fotbollsmatch!

Japp, idag va man på fotbollsmatch i Ramvik, LIA - Ramvik. Tyvärr så vart de förlust för LIAs del.
Men bara att ta nya tag till nästa match.
Nu sitt ja i Forsmo o väntar på att mor o far ska komma hem så pappa kan ta ur taket ur bilen. Är rätt less på att de hänger.
Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen, lämna lite papper och få lite klarheter. Sen måste ja till tandläkarn och få en akuttid, jag har hål, usch, jag som hatar att laga :S Aja, bara att bita ihop.

Nu ska jag se vad jag ska hitta på.

Kramfors crousing och kubbturnering.

I fredagsnatt vid 1 så drog jag ner till stan och sov med älsk. Kom hem i princip samtidigt, han hade ju vare och jobbat.
Myste massa, som jag saknat det!
På lördagen så ville jag ligga kvar o mysa hela dagen, men vid 12 så klev jag upp och ställde mig i ordning lite fort, sen kom mamma också for vi på Risön och kollade på kubbturneringen. Sollefteå Bygg o Renovering gjorde de bra, men vann tyvärr inte. De gjorde Övergårdsbil i stället, dom va riktigt duktig faktiskt.

På kvällen åkte jag o Dennis till Kramfors, där de va Crousing. Märkte att Kramfors är inget för mig, de händer ju lixom inget. Hehe. Hade lite halvtråkigt där ett tag, men sen kom Henke, Håkan, Jeff och Oskar, så då vart de lite roligare. Henke va ju så i storfylla så. Hoho!

Men vid kvart över 1 så begav sig jag och mitt lilla fyllo hem och myste.


Idag har vi städat och donat på i lägenheten, sen bar de iväg till momma o morfar för morfar fyllde år, där va de en massa folk. Gott med tårta och trevligt sällskap!
Men nu ska jag nog allt ta mitt pick och pack och åka till Ramvik och kolla på LIA's match. See you there!

Antalya, turkiet nästa?

Hej! Jag tänkte bara säga att de går resor för 3000 till Turkiet, Antalya nästa fredag och att jag är sjukt sugen på att åka.
Vem vet, kanske bara försvinner i väg :P



Har persson supit till nu igen?

Jordu, nu ha man sett klart på alla Pippi avsnitt. Vad ska jag nu kika på?
Jo, Navy CIS! Har fått hem säsong 1, håller på att ta hem resten med. Så grym serie. Diggar DiNozzo och Abby :)

Nu sitt ja o funderar på om jag ska åka till stan och sätta mig i lägenheten och döa eller gå o dona på rummet?
De lutar åt alternativ 2 iaf. Hade de bara funnes lampor i lägenheten så hade jag kunnat åkt dit och dona på.
Men eftersom min kära pojkvän jobbar så mycket så ha han inte hunne satt dit nå lampor.
Aja, de kommer väl.

Nu vart ja riktigt rastlös. Hej tills vidare!

3191 kr!

Jajjmän, så mycket pengar har jag i kronor, femmor och tior i min spargris. I brist på annat så kan man ju räkna pengar.
Har sjukt tråkigt, Dennis jobbar ikväll med, så de vart inge mys.
Själv funderar jag på om man ska ta en sväng med kameran om jag orkar pga värmen. Annars blire kanske lite filmmys med Didas?

Någon som ha filmtips?

Pippi Långstrump!

Idag ha jag bara lege o tage de lugnt, skönt de. Verkar som att febern vill ge med sig. Man kan ju alltid hoppas!
Ha lege o sett på en av mina favoriter sen ja va liten, Pippi Långstrump.

När man ser på Pippi so vill man ju bara börja om livet och bli liten igen. Vet inte vad de är, men de är något med hennes filmer som får en att bli liten inombords igen. Men sen när man sett klart så är man tillbaka i verkligheten igen.
Aja, finns inte så mycket att göra åt.



Nu ska jag ta en dusch och kolla om jag må bättre av de, sen åka till stan o mysa med min älskling! Ska bli skönt med en lugn helg, ha ju inte bleve någon sånn på hela sommarn.

Sol och jag är sjuk.

Fortfarande sjuk, och de är skitfint väder! Tråkigt less jag är.
Vill ligga på risön och pressa nu ju, eller ännu bättre, vid kusten och pressa. De skulle va underbart!

Ne nu ska jag ta o få i mig någon mat innan man svälter ihjäl, åter kommer senare!

Ensam inatt, igen!

Nu ha jag sutte o kikat klart här tro jag.
Är rätt slut i ryggen så nu blire nog sängen nästa!
Men först ska man ta den goda kvällsciggaretten. Dock är den inte lika god ikväll som annars, för nu ha jag vare tvungen att låna några ciggaretter av mamma eftersom jag hade felberäknat mina paket, så mina tog slut och nu måste jag puffa menthol. Usch! Känns som man suger in halstabletter eller nå.

Men nog om de, har iaf en vän som håller mig sällskap i min ensamhet, sitter och smsar med och Patrik.

Ne nu ska jag lägga mig och se på Pippi som jag har tage av Dinka :P Eller kanske slå på någon av filmerna man ha fått idag. Aja, de visa sig!

God natt och sov gott!

Fisketur.

Ikväll vart de en liten fisketur med mamma, pappa, Dennis, syster, Hans och wille :)
Ska ju egentligen bara ligga hemma o ta de lugnt, men känns som de är de enda man gjort i veckan så tyckte ja kunde gå ut en sväng.
Dock vart de ingen stor fisk, men kanske 15 stycken små. Som hamna i en hink som wille for o lekte med.
Grillade pinnbrö, mums!
Första gången jag fiskat denna sommar, de är tamefan katastrof! Och nu när ja sitt här o tänker på sommarn så har jag inte ens tage mig ett nattbad heller! Det kan man kalla tragiskt, får väl åka till gropen och bada när jag ha bleve frisk igen.

Nu funderar jag på att lägga mig och spana på en film! eller kanske leka lite mer i ps och äta lite vattenmelon.

Tillkommit på listan.

Nya saker har tillkommit på min att göra lista!

En gammal goding!

En gammal goding som ger en många minnen tillbaka!

Dagvild?

Jag sitter här och är alldeles dagvild, men så gåre när man är sjuk.
Idag ha jag tvättat två maskiner, ska till och tvätta en tredje nu.
Har även hunne med och gjort egna brushes till ps. Som jag nu kan ha som logga på bilderna jag knäpper.

Några nya åsikter och tankar har även komme upp idag, men dom ta vi sen!

Ännu en ny dag.

Solen skiner, de är underbart väder, vad gör jag? Jo jag sitter inne o ska tvätta, pallar inte med värmen eftersom jag är sjuk.
Tråkigt!

Inatt sov jag i Forsmo eftersom jag ska tvätta och städa lite idag, men mest var de för att jag saknar Didas så mycket.
Har inte sove med henne på länge. Men inatt tog vi igen de, hon ha sove med mig nästan hela natten, förutom då hon skulle ut i morse vid 4 för o äta lite, men sen kom hon efter ett tag o kraffsa på dörren igen, så då hoppa hon upp i sängen igen, myste ett tag innan vi somna om. Hon är så underbar!

Ne nu ropar tvättmaskin. Suck ..

Tillåtet att en kille få slå en tjej?

Oj vad många funderingar, åsikter och tankar som ha gått runt i mitt huvve idag.

Först och främst kom jag och en kollega in på misshandel. Att alla tycker att de är så fel att killar slår tjejer, visst, jag tycker också att de är fel. MEN de är absolut inte fel om tjejen har börjat slå killen och står och matar på, då tycker jag inte att de är mer än rätt av killen att slå tillbaka. 
Men de är min åsikt.

Och sen har jag komme på att jag gillar verkligen naket, helt normalt naket. Jag älskar att gå naken, inte för att visa upp mig, bara för att de är så skönt. Hade jag fått bestämma så skulle alla gå naken.
KASTA KLÄDERNA OCH FRAM MED NUDISTERNA!



Sen är de många fler funderingar och åsikter som har dykt upp, men dom tar vi en annan dag ..

Att göra!




Nu ha jag gett mig fan på att jag ska göra de, och då tänk ja då banne i mig göra de också!
De lär väl ploppa upp lite saker allt eftersom, men detta va de ja kom på nu.

Ny dag, nya möjligheter?

Nej nej, ny dag men nya tankar och funderingar heter de.

Var på jobbet idag, skulle trotsa febern och försöka ta mig igenom hela dagen, men pyttsan att de gick.
Vid 1 så hörde jag av mig till Patrik och frågade om jag kunde lifta med han hem eftersom han kör förbi Bollsta, och de fick jag.
Men när jag väl skulle hoppa på så hade han kört förbi redan, så skulle få vänta tills han kom tillbaka, som skulle ta en timme ungefär. Men så länge palla ja inte vänta.
Istället kom Cissi och hämtade mig, hämtade bilen i Undrom på samma veva.

På hemvägen så stanna jag till hos Syster och Wille, ha ju inte träffat min lilla goknul på länge. Lekte liten snabbis med han innan febern tog över igen och ja gatt åka hem.

Cissi ha vare här en sväng och spelat Yatzy med mig, några x antal omgångar :P Hon for precis, så nu tänkte jag va lite kreativ och leka i ps med ny design till bloggen, den här är så tråkig.

Ha även försök hitta nya redigeringsprogram, liknande ps. Men de gå trögt. Säg till om ni vet några bra!

Sjuk, sjuk och åter sjuk.

Febern verkar inte vilja ge med sig, undrar om man kommer palla jobba hela dagen imorgon?
Känns som jag ha 50 graders feber eller liknande, känns som man brinn i hela kroppen.
Jag orkar inte ha feber nå mer, nån som vill va snäll o ta över?

Har lege o kikat på he's just not that into you, totalt värdelös film, hade ingen handling alls i princip, och den va mest bara förvirrande!
Men ha tage hem 3 nya filmer idag, så ska nog ta o kika på någon av dom ikväll o hoppas på att dom är bättre!
Nu ska jag leka lite i ps, de va längesen nu.

Mycket att göra resulterar i dålig uppdatering.

Oj, mycket har hänt sen jag skrev sist.

Laxfestivalen va riktigt kul, dock va man inte i parken något pga dåligt väder.
Istället var man inne på valvet, med 599 andra personer, mycket skoj vill ja lova.
Jag och Dinka ville ha efterfest, men vi verkade vara dom ända.
Så när klockan va kvart i 4 så besluta i oss om att gå hem.

Dagen efter vare återvändarkvällen som gällde, då va man i parken och härjade, hade ruskit kul.
Kom hem strax efter 4 då med.

Har även hunne med Urkult, ännu en helg med 3 dagars festande.
Mycket rolig helg, synd bara att den gick så himla fort! Men de är ju så, ju roligare man ha, desto fortare går tiden.

Bilder från alla dess helger kommer så småning om.

Nu sitter jag i Forsmo med sällskap av febern :S Rätt drygt, men ha ju tydligen fått Mommas kropp säg mamma, för när momma va ute på nå ståhej när hon va yngre så vart hon också sjuk när de roliga va över.

Jag har även hunne med att få ett jobb, jobbar på en filminspelning, som håller till här i Solle och Kramfors.
Fixar mat o kör ut den åt dom på inspelningsplatserna. Mycket intressant må ja säga.
Dock bara till 20 september. Sen därefter få man se vad som händer! Hoppas på jobb på Gålsjö, men tro inte jag få de :/
får jag inte de så måste jag nog flytta tror jag.


Hej så länge!