Hockey, skoter och fest

Färgningen av håret gick bra, nu är de lite mörkare. Trivdes inte i de där mellan brun/blonda.
Efter de va klart så åkte jag till stan och hämta upp Dinka, också bar de iväg på Dennis hockeymatch, bra match. Synd ni förlora grappar.
Därefter så åkte vi hem, lämna av Dinka hos henne, André hemma hos han också for vi hem och körde lite skoter, åkte på halvön en sväng.
Sen vart de mat och nu ska jag hoppa in i duschen för ikväll bli de fest, med Jimmie och Melinda :)

Hoppas på en bra kväll!

Ses på valvet!

virus

Ja igår tänkte jag ju skriva om hur de gick på Fia innan jag la mig, men då hade Dennis lyckas tage hem nå virus på datorn så jag ville inte riskera o sätta mig där så ja fick nå på min dator heller.

Men iaf så spelade vi två omgångar Fia, Cissi vann första, Dinka tvåa och jag sist. Och andra gången vann Dinka, jag tvåa och Cissi sist. Efter satt vi o surra massa, och sen for dom vid ett tiden. Då la jag o Dennis oss och kikade på Las Vegas, alltid lika bra. Sen vart de sova.

Vaknade idag, kvart i nio igen. Förstår inte vad som hänt. Men det är bra iaf. Så man komma upp i tid.
Ska iväg o kolla på Dennis match klockan ett, får se om Dinka följer med eller om hon fortfarande sover då. Hehe.
Dinka och Cissi bangade på att gå ut ikväll. Så jag få se om jag går ut eller inte.

Nu ska jag gå o duscha, håller även på att färga håret, igen. Hehe.
Hej så länge!

rensning av underkläder

Som ja sa förut så skulle jag rensa mina underkläder, kastade ca 10 bh:ar och 15 troser kanske, så nu har jag bara mina spetsunderkläder kvar. (älskar spets)

Har även hunne med att spela beta, som jag vann på. Och en Skippomatch mot Dennis, som han vann på, men jag va bara ett kort ifrån.
Och nu ska jag till att spela en Beta till innan Cissi och Dinka kommer, då bli de till o spela Fia med knuff. Wehei!

Wild life

Idag vaknade jag igen kvart i nio, helt av mig själv. Detta börja kännas bra.
Men tyvärr så råka jag lägga mig igen och sov till kvart över 10.
Då vare bara till att kliva upp, duscha, fika och sen så satte jag o Dennis P oss i bilen och begav oss mot stan, där vi plockade upp Dennis E först och sen for vi till parken parkeringen där Jennifer väntade på Dennis P, så vi dumpa av han där o sen åkte jag o Dennis E upp på Hallsta, hälsade på en sväng.
Nästa stopp va Kläd Dax, vi tog o kika på na kläder, men ingen av oss hittade något. Så vi for vidare ner på stan, gick på Stil, Crispin, Jysk, Banken och massa andra affärer.
Efter vi lessnat på de så gick vi på Bowlingen, och jag skulle spela lite på maskinerna, la i mina 6 lösa kronor som ja hade, vann 50 kr, så då gick vi på Änglarum och spanade lite, o därefter Maggies för att äta några vårrullar, supergoda som vanligt.
Sen gick vi ner på Bowlingen igen, spelade för 20 och då vann jag 190, så då vart jag glad. Och istället för o spela bort allt så tog jag ut det också åkte vi på Bolaget, handlade lite inför morrondagen och därefter for jag o lämna av Dennis hemma hos sig.
Sedan tänkte jag hälsa på Karro på valla, men då visade de sig att hon va hemma för hon hade fått sluta klockan ett för dom hade åkt skidor. Så då åkte jag dit en sväng också gick vi över till världens bästa Momma/Famma och fikade lite och surrade.
Där gav jag upp mitt rännande på stan och åkte hemöver.

Så nu sitter jag här och ska till och sortera bort lite underkläder, de börjar bli lite fullt.

Viktoria och daniels förlovning?

Ja de tycker jag faktiskt är ett jävla jippo. Ett sånt ståhej.
Mamma hade köpt aftonbladet här om dan, och då följde de med en "extra tidning" om deras förlovning, på 46 JÄVLA SIDOR! Tycker jag att det är överdrivet? Jo en aning.

Beta denna gång? Jag vann men fick minus ändå.
Vad har jag lärt mig av detta? Att aldrig spela mot någon med mindre ranking än mig.

Nu blire de Las Vegas och sen sova. Imorgon ska jag åka till stan och hämta upp Dennis E, åka på Hallsta, inhandla inför lördagen, gå på stan, åka på Valla och hälsa på kusin (råka glömma göra de idag, förlåt Karro) och sen hälsa på Momma en sväng.

Jill Gioia - Piece of my heart, forever my favorite! <3
you know it.

God natt suckers!

wild child

Beta gick bra, jag vann.
Filmen denna kväll vart Wild Child, innan vi börja se den så sa jag till Dennis att de va en typiskt tjejfilm så jag skulle slippa höra hans gnäll efter "den va värdelös, den sög, fy fan va dålig" etc .. 
Men hör och häpna, han tyckte den va bra, lika så tyckte jag. 

Nu ha vi nyss fikat, och jag ska till o spela en Beta. Hoppas jag vinner!

Tidig morgon

Jajjmän, idag vaknade jag kvart i nio, helt av mig själv, igen. (stolt) Men jag låg och drog mig till kvart i tio, sen klev jag upp, fikade, duschade, också bar de i väg till stan med Dennis.
Trodde vi ja, på riks90 så fick man soppatorsk. Så då ringde man Ida så fick hon komma och hämta oss, skjutsa oss på Shell så fick vi låna en dunk där.
Efter några om och men så kom vi tillslut till stan. Dennis gick på banken och jag gick och mötte upp Dennis E.
Så gick vi på studio fresh, spanade runt lite, därefter gick vi vidare på Lindex, där de hängde några fina trosor och ropade "köp mig, köp mig" så jag kunde inte låta bli. Köpte tre par.
När jag va nöjd och belåten med köpet så gick vi vidare på Sebbes och fikade o satt o surra ett bra tag. Sen sa vi tack och hej och skilldes åt. Tack för en trevlig visit på stan Dennis E!
Mötte upp min Dennis igen, han va på bokhandeln, då visade de sig att han hade vare och klippt sig utan min vetskap (fräckis), så jag vart lite smått chockad, men han vart jättefin.
Åkte på skattkistan och Konsum sen bar de iväg hemåt.

Hann inte mer än in genom dörren så ringde Ida och sa att hon tänkte komma förbi.
Satt och surra massa, sen kom gosungen Wille och strax efter de så lämnade Ida mig. Men trevligt att hon kom förbi!
Ha busat massa med gubben idag, så är helt slut i kroppen.
Men vid 5 skjutsade jag och Dennis hem han till Hans och Petra, också sen handla vi lite smått och gott och åkte därefter hem.
Sitter och ska spela en Beta nu, sen blire film.

Grattis ännu en gång, hoppas du får en kanon födelsedag! <3

So lets get it started!

Seven pound

Syster och Hans tyckte maten vad go iaf, gjorde min kebabgryta och till efterrätt blev de glass med varma bär. Wille va lika go o gla' som vanligt.
Men vid halv åtta så åkte dom hemåt, och så la jag o Dennis oss och kollar på Seven Pound, en väldigt bra film av Will Smith, så den rekomenderar jag dig att se.
Efter filmen gick jag ner hit till min lilla vrå i källarn och spelade Beta, spelade mot Tommie, jag vann. Wehei!
Och nu sitter jag och pratar lite med min älskade kusin, och snart blire väl till o krypa till sängs o se ett avsnitt av Las Vegas innan man ska sova :)

Förövrigt har jag haft en helkanon dag, bra humör heeela långa dagen, och mina pengar som jag skulle fått den 17 kommer i morgon, så jag är jätteglad! Woho.

Nu säger jag god natt!

en bra dröm

Inte nog med att de ha vare en riktigt bra dag med massa solsken så drömde jag en underbar dröm inatt också, jag var med min föredetta bästa vän som jag förlorade för ca fem år sedan, vi va lika bra vänner i drömmen som vi var då.
Vart ledsen när jag vaknade för de fick mig att inse att jag saknar honom mer än vad jag trott.

Men iaf så har min dag bestått av några timmar nere på halvön, har knäppt massa kort.
Bilder hittas på http://EnBusunge.bilddagboken.se/ bara att klicka sig fram på dagens datum så finns några av dom där.
Sedan har jag hållt på o grejat här hemma, och nu väntar jag på att mamma o pappa ska komma hem så jag få börja med maten, sen kommer Syster och hans med som sagt.
Jag är hungrig nu!

Solsken

Jag blir så glad när man vaknar och solen skiner in genom fönstret, synd bara att de inte är sommar.
Vaknade kvart i tio i dag, skönt o vara uppe tidigt. Så nu tänkte jag hoppa in i duschen så man piggnar till lite och sen blir de till att åka på halvön och kolla om vägen går ända ut och knäppa lite nya kort.
Sen blire till o städa ordning lite innan mor komma hem så jag kan laga mat.
Syster, Hans och Wille kommer på middag idag.

Hej tills vidare :)

Lekt lite

Har inte hunne gjort om designen än, de få bli imorgon, men ha dock hunne lekt med några bilder, så får se om man använder dom något.
Men nu blire Las vegas och film, sen sova :)

Natti för den här gången!

Ny design igen

Ja nu ska jag till o göra ännu en ny design på denna blogg :P
Men även på min andra, som jag ska försöka börja bli aktiv på med.
Skrev ett inlägg på den idag, så spana in om du känner för de; Http://EnBusunge.blogg.se/

Tjing tills vidare för nu bli de beta.

givande dag

Skulle kliva upp klockan tio idag, skulle följa med Cissi när hon solade. Men var så förbannat trött så jag pallade inte kliva upp.
Klev upp vid kvart över elva istället, fikade lite innan jag började hjälpa mamma att städa upp lite. Är ju sånn satans röra nu när vi håll på o renovera.
När klockan började närma sig ett så åkte jag till stan, for till Hallsta och surrade med Sofie, trevligt som alltid. Synd att hon ska sluta.
Därefter åkte jag ner på Arbetsförmedlingen, gatt fråga om na papper som ja fick hem på posten för ett tag sedan. Tog liten stund men tillslut kom jag därifrån och åkte o sa hej till Dennis innan jag for hem. Och nu sitter jag här och ska skriva ett CV (hjälp).

Dagens horoskop, Oxen.
Kemi: Du kan träffa en person, där du omedelbart känner en stark koppling;
där ni omedelbart förstår varandra.


Hm, vem kan du vara då? Jag har ju bara träffat Sofie och gubben på Arbetsförmedlingen.

Jobbat

Nu är klockan halv 1 och jag kom precis hem från jobbet. Har gått bra ikväll. Lugnt o skönt.
Satt och lyssna på min favoritskiva i bilen på vägen hem, från 2008, får så mycket minnen. Blir både glad och ledsen.
Men men, thats what memories are for.

Nu blire Las Vegas och varva ner innan man ska sova.

Dålig sömn

Ja de kan man säga, somnade runt 1 ungefär, vaknade säkerligen 10 ggr mellan 1 och 7, slog inte Dennis mig så försökte han putta ut mig ur sängen. Och var de inte han som gjorde nå så vaknade jag av olika drömmar.
Men kl 7 klev jag upp iaf, väckte Dennis. Fikade med han och sen la jag mig. Trodde jag skulle få lite sömn så jag inte skulle vara allt för trött på jobbet ikväll.
Men fick jag de? NEJ.
De ringde 4 jävla försäljarjävlar mellan 8 och halv 10, och dom ringde säkert 20 signaler var. Så jag vart ganska jävla less och förbannad, hade lust att svara och ryta till åt dom men hade inte orken till de.
Men klev upp runt 11 iaf, har donat lite med rummet, plockat ur och i diskmaskin, kollat runt lite på internet, och nu ska jag ta och lägga mig o se på Las Vegas.

trött, trött och åter trött

La mig i sängen runt 7 ikväll (tro jag iaf att de va), skulle kika på Las vegas, men när jag höll på o se ett avsnitt som varar i ca 45 min och höll på o kolla på de i en och en halv timme så gav ja upp. Somnade, spolade tillbaka, somnade, spolade tillbaka, heeela tiden.
Så jag gav upp och sov en sväng i stället. Vaknade klockan tio, vilket sög, hela kvällen borta. Så nu ska jag lägga mig o se om jag kan se klart avsnittet eller om jag somnar igen.
Vilket som så blir de natti natti för mig sen iaf.

God natt.

Helg fylld av öl

Jardu, har inte riktigt hunne med att skriva något ihelgen.

I fredags så låg jag o kikade på Terminator of Sarah Connor chronicles, men jag va så trött så somnade mitt i programet. Kl 8 ringde Louise och väckte mig occh sa att hon va på väg o hämta mig, för de skulle bli öldrickning. Så jag stressade upp och tog en snabbdusch och va näst intill klar när hon kom.
Åkte till Johan och satt där och drack, de va Louise, Johan och Hanna. Kring 12 så bestämde vi damer oss för att kolla läget på Bowlingen, träffade massa roligt folk.
Louise och Hanna bestämde sig ganska tidigt för att lämna mig.
När klockan vart 2 och bowlingen stängde igen, så gick jag, Dennis, Oscar, Marcus, Frida och Sara till 64ans, dom skulle käka och jag skulle köpa ciggaretter.
Halv 4 så kom Dennis och hämtade oss, skjutsade alla till deras hem. Sen åkte vi hem o mös massa. De va mys.

Lördagen, ja då låg jag till halv 2, va svintrött. Sen vart de till o åka på jobbet kl 4. Gick någolunda bra, vart lite stressit bara, men tur kunderna va trevlig och förstående. Halv 10 kom Hanna och Louise upp och sällskapade mig, sen slutade jag klockan 10, och då vart de öldrickning. Mums.
Och när klockan började närma sig 11 så rörde vi oss mot Valvet. Träffade mycket roligt folk. Men de va lite dåligt drag där ett tag, men vart bättre ju senare de vart.
Efter stängning så gick jag och Hanna och åt mat, de va efterlängtat vill jag lova. Därefter gick Hanna hem, och jag gick in på Valvet i väntan på att Robin skulle sluta, skulle åka med han hem, men Dennis hann före. Men innan vi åkte hem så gatt vi åka upp till Näsåker och lämna av Ronny, Erik och Mattias.
Men kom hem till slut iaf.

Tackar alla för en bra helg :)

Idag så har vi legat och kollat på Gran Torino, en mycket bra film må jag säga. Så ta o kika på den vettja.
Nu ska jag ta mig nå o äta. Får väl se om man skriver något senare. Tjing!

Blondinbella

Den där rubriken har inget med mitt inlägg att göra, skulle mest bara kolla hur många som va nyfiken att kolla vad jag skrev om henne.

Idag vakna man tio i 9 av att syster ringer. Var klarvaken till halv 10 efter de, men lyckades somna om en timme.
Dock ångra jag att jag inte klev upp, men en liten sovmorron har aldrig skadat.
Har frågat lil'dennis om vi ska dricka en öl ikväll, så de kanske blir vad som händer ikväll. Skulle va trevligt, för de va längesen man umgicks med han.

Just nu är man barnvakt åt Wille, men han ligger och sover. Så då passa jag på att sätta mig här fram och tillbaka.
Men tro jag ska gå upp och äta en kladdkakebit.

Dagens horoskop, Oxen 20. april - 20. maj
Kvällen är som gjord för en fest - du har säkert redan lagt upp planer,
och det ser ut att bli en rolig och minnesvärd kväll.

Hörs sen!

Benjamin button och Sex drive

Ja då va man hemkommen från bion, såg på Benjamin Button som jag sagt tidigare, den va bra, så den rekomendera jag att du ska se. Dock är den 2 timmar och 45 minuter, hade jag vetat de så hade jag inte sett den på bio.
Men de va mysigt ändå på nå sätt o va på bio, kände mig lite kär på nytt faktiskt. (Ja nu tänker väl du "hur kan man göra de på en bio?" men så var de iaf)

Vet inte om jag sagt de, men sen jag o Dennis flyttade till Forsmo så har vi bott på Petras föredetta rum (även kallad iglon för de är så grymt kallt på de rummet) för mitt rum har vare fyllt med grejjer som ska in på toan när vi ha renoverat klart. Men iaf så när vi kom hem så hade mamma o pappa flyttat ut de flesta grejerna, så nu kan jag o Dennis äntligen sova där inne, ska bli skönt med lite värme.

Så nu blire de till att se Sex Drive, en film som jag tat hem ikväll.
Imorgon blire till o vara barnvakt åt Wille mellan kvart i ett och kvart i 3, massa myyyys.

Dagens horoskop, Oxen 20. april - 20. maj
"I dag får du säkert uppleva, att du kan vara ett mycket stort stöd för en person,
som står dig nära. Avsätt tid till honom/henne."

Vem är du som jag skulle ha ställt upp för?


God natt allesammans!

Tidig morgon

Jordu, nå vart de det alltid. Vaknade kvart över 9 av att en liten sötnos står och knackar med en sop på min dörr, hade de vare någon annan så hade jag bleve arg, men på min lilla Wille är de svårt att bli arg när han kommer in med ett stort skratt i sitt söta lilla ansikte :)

Klev upp kvart i 10, lekte massa med min goknul. Och när han åkte hem så la jag mig o kikade på Las vegas, första avsnittet av säsong 2.  Har även fått massa annat gjort under dagen, städat, rensat en låda, bakat en kladdkaka och damsugat. Man hinner med mycket när man kliver upp i tid, synd bara att man inte orkar göra det varje dag.

Ikväll ska jag o Dennis (verkar inte som att Balbin ska med) se på bio, tänkte även försöka hinna förbi på backen med en bit kladdkaka.

Nu blir de mat. Skriver senare ikväll vilket betyg filmen får!

Svordomar, solning & hockey

Ja idag åkte man till stan vid kvart i 3, åkte o sa hej till Dennis på skolan, och sen när jag skulle åka därifrån så körde jag igenom första rondellen på remsle (om man kommer från Forsmo/Näsåkers hållet), och tro på fan att de inte vart likadant som i söndags, jo, allt släppte och jag snurrade runt i rondellen. JÄVLA SKITVÄGVERK! Dom borde ju sanda någon jävla gång. Satans idioter. Byt ut dom som jobbar där mot en grupp aper och allt skulle bli så jävla mycket bättre här på vägarna. (!?#=%?"=#%!?¤#=?"#¤) Satan vad arg jag är. Har aldrig riktigt vare nå fan åt dom jävlarna.
Aja, nog med svordommar, for och träffade Cissi också gick vi o sola. Sköööönt.
Därefter vart de Maggies och åt vårrullar, som alltid är lika gott. När vi va mätt och belåten så åkte vi och hämta upp Dinka och for till Anders (Cissis pappa) och surrade och kollade på band från när Cissi va liten.

Kl.7 åkte jag därifrån, åkte o mötte upp Dennis på hallen, skulle kika på matchen, Sollefteå-Njurunda. Bra match, fast ändå inte. Efter första period så sällskapade Fredrik och Maria oss, kom överens om att dom ska låna en skoter och komma upp någon dag så ska vi ut o åka o dricka varm o'boy. Trevligt! Men iaf så vart resultatet 5-5.
Väl genomfrusen var man när man kom hem, så efter pratat om varm o'boy så va jag grymt sugen på de, så jag o Dennis gjorde i ordning varm o'boy och varma macker, så nu ha man fått tillbaka värmen lite, men ytterst lite.

Imorgon ska jag o Dennis på bio, på Benjamin Button-filmen. Albin skulle kanske sällskapa oss med :)

Nu ska jag krypa ner och värma mig på Dennis och se på sista avsnittet av Las Vegas Säsong 1.

God natt gossebarn!

Hårfärgning

Ja nuså ha jag färgat håret, vart ljusbrunt typ. Trodde de skulle bli grönt men icke.
Men tro ändå jag ska färga om det imorgon, för ja gilla inte riktigt brunfärgen. Få nog allt bli lite mörkare.

Just de ja, Jag o Dennis såg på en film igårkväll, The Devils chair. Dennis tyckte den sög, och jag tyckte den va rätt bra men ändå inte. Smaken är som baken, delad.
Men ja må säga de, att de är nog första filmen som jag har bleve riktigt äcklad av (på ett bra sätt), för jag mådde illa efter jag sett den. Så på så vis var den faktiskt bra! Bra jobbat grappar.

Nu blire macker o o'boy, sen sängen och film. Dennis tur att välja (djupt depp) :P

God natt suckers!

Heldag på staden

Jajjmän de har de vare.

Klev upp tidigt imorse, va vaken vid halv 10, men klev inte upp förrän vid 10, duscha o ställde mig i ordning o for till stan.
Tog upp Cissi, åkte på kläddax en sväng i väntan på att Lina skulle mata klart Odin.

Så när vi kom på stan så sammanstrålade vi med Lina, Odin, Elin och Marcus. Gick på Sebbe's och käkade, jag åt en halv baguett med kycklingröra (mumma) och en choklad boll.
Där satt vi o surra o gosade med Odin, som förövrigt är hur söt som helst. Men vid 20 i 1 så kilade Elin och Marcus för Elin skulle jobba. Så då tog vi o packade ihop och traskade i väg på stan, va in på Lindex och Kappahl, Lina skulle köpa ett par vantar, och jag (som egentligen inte skulle handla något) köpte en bh och tre par trosor.
De är något speciellt med underkläder, kan bara inte låta bli att köpa dom när man ser några riktigt läckra.

Efter visiten på stan så kilade vi och testade nya Solariegrejset, grejjer de vill ja lova :) Så jag o Cissi ska dit o sola imorrn med. Kan ju behövas nu när man inte solat på år och dar. Är blek som nå ja vet inte vad.
Efter 16 minuters solning så begav vi oss mot Konsum, handlade en hårfärg till mig. Träffade Kattis också, vilket också va superlängesen! Saknar henne.
Sedan var de dax för Lina att bege sig mot Timrå, så då tog jag o Cissi oss en tur på Lana Thai, handlade två vårrullar. (MUMMA!)

När vi va mätt o belåten så begav vi oss ner på stan en snabbis igen och kikade på bion vilka filmer som gick, Benjamin Button va en av dom, som jag velat se länge, så på torsdag blire nog till att kika på den förhoppningsvis.
Därefter så lämnade Cissi mig och jag for och hämta upp mamma, så for vi till Systeryster och gosungen, lämnade Desinfektionssprit (eller vad de nu het) eftersom Wille ha åkt på en rejäl magsjuka stackarn :( När klockan vart 5 så begav vi oss äntligen hemåt. 
Har käkat, Dennis ha jävlas med mig, Patrik ha jävlas via msn och alla bara jävlas. 

Men nu så ska jag ta och färga håret :) No more blondie for a while
  

Nu är de ombyggt

Nuså, vart annat. Men är dock inte de jag planerat. Detta fick bli en tillfällig design :)
Ha nyss spelat en Beta, vann. Har även hunne med en Chicago och en Skip-bo mot mamma, vann båda. Sen kom Dennis hem och då va han med på en Skip-bo han med, men då vann mamma, och jag tvåa :) Och nu bli de film o sen Las vegas! Och imorgon äre fika med Lina och Cissi (o kanske Louise) som är inplanerat :)

Natti!

Ursäkta röran, jag bygger om!

Nu tänkte jag ta o ändra min design lite. Så ha lite förståelse för att de komma se bedrövligt ut här ett tag.

Beck och las vegas

Jajjmän, de fanns på gårdagens planering. Och både va lika bra som vanligt.

Idag vaknade jag av min söta älskade systerson. Fanns ju inte så mycket att välja på då än o kliva upp då.
Så dagen ha mest bestått av att leka o busa med han, sutte o surra med mor och syster.

Sen for dom alla, Petra o Wille hem och mamma for på nå möte. Så efter de ha jag mest sett på Las Vegas och sutte vid datorn och spelat Betapet. Ha vunne en match och håller på att vinna en nu :) Yipi-ka-yey!

Sen ska jag ta och baka en kladdkaka (som jag inte ska glömma i ugnen för länge den här gången) och åka upp på backen med :)

Tjing tills vidare!

tröttmössa

Jordu, de kan man säga att jag är idag.
Skulle ju till Kuben imorse, vad vart de av de? Ingenting. Klev upp kl 3, helt död.
Kikat på Den galna professorn. Och nu blire till o spela Beta.

Oxen 20. april - 20. maj
Du är bra på många olika saker, men du är sällan särskilt bra på att visa tålamod.
Det kan dock vara nödvändigt nu
.

Jag kan inte visa tålamod!!

Jobb och en runda på staden

Cissi o Dinka va här igår som sagt. Vi drack kaffe, cola och spelade Fia. Jag vann 2 ggr, och Dinka vann 1 gång. Vid halv 12 så åkte dom till stan och jag o Dennis kröp ner och kollade på Las vegas, bra som alltid.

Idag har jag jobbat, bröloppsfest på Hallsta, Cattis (min förra lärare) som hade den. Så även Conny (en annan gammal lärare) va där, de va trevligt.
Vid halv 1 när jag slutade så åkte jag o tog upp Dinka, så tog vi några varv på stan, som gamla goda tider. Träffade Fredrik W som va lika go o gla' som vanligt. Saknar han!
Sen träffa vi Fredrik L också, som va lika gla´som vanligt han me. Sakna han med! Surrade ett tag, sen hämta han Stjärt som va i rå fylla! Skjutsa hem henne.
Sen vart de några varv till på stan innan vi tillslut bestämde för att avsluta kvällen o åka till sängen, så nu sitter jag här hemma o ska in o krypa ner vid en sovande Dennis. Och hoppas på att man tar sig upp imorgon, för då ska jag o Dinka åka till Kuben och kolla på grapparna när dom spelar fotboll. (Heja Ådalsliden, heja heja heja!!)

God natt sötnosar!

Someone told someone, that someone is the only one!

Fredagen den 13

Ja de äre idag, har inte märkt någon skillnad, fortfarande lika sjuk, inte mer och inte mindre.
Men Dennis kanske ha drabbas lite, han körde fast med skotern, fast visserligen så är ju inte de heller ovanligt ;) Hoho.

Men iaf så har jag o Dennis gjort en kladdkaka idag, men råka glömma bort att ta ur den ur ugnen så den vart en kvart för länge, vilket resulterade i alldeles för torr. sug sug sug.

Vi har även hunne med att spela Skip-Bo. Och eftersom Dennis är sånn VÄRDELÖS förlorare så kastade han korten och gav upp innan vi hann spela klart. Så nu när jag o mamma ska spela Chicago så får inte han vara med. Tji fick du grappen!

Och tack vare Robin så är man ännu mer sugen än vanligt på att åka utomlands. Aja, bara o spara o se om de bär av.

Ne nu ringde Dinka o sa att hon o Cissi va på g, så nu ska ja upp o göra lite kaffe o ta fram Fia med Knuff, Chicago får vänta.

Tillsvidare, hej!

God morgon

ja de skulle man nästan kunna säga för jag vakna nyss.

Skulle som sagt på Arbetsförmedlingeen idag, vart inge av. Klev upp, gjorde mig i ordning, men sen så börja jag kallsvettas o vart  yr, så jag skippade de. La mig o vila ett tag, sen åkte jag o hämta Dennis också åkte vi o hälsa på momma. Hon gjorde gröt till mig :) Momma är bäst!
Sen for vi på skattkistan en sväng och kläddax. Skjutsa Dinka på bilskolan, tänkte hälsa på Kattis också, men hon svarade inte.
Så vi åkte hem.

Sen vart de mys med gopojken som pappa hämtat på dagis! Love love love.

Ikväll ha jag sett på Las Vegas på 5:an, sen kolla jag på ett avsnitt på datorn, sen somna jag i ca 2 timmar? Nu bli de äta lite om de går o sen sova igen.

gnight

blue moon

Nu blire ett snabbt inlägg för nu är jag på väg till sängs.

La mig vid halv 8 igår och skulle se på Jeff Dunham, men somnade, vaknade vid halv 10 av att Dinka ringde, så kom hon o Louise förbi, kul o träffa dom, va ett tag sen :) Vid 11 for dom och jag o Dennis slog på nya Bond, sådär film.
Sen vid 1 gick jag o tog hostmedicin och tog en rök. Alla lamper va släkt ute, så månen lyste upp allt. De är grymt fint. Att den kan lysa upp så mycket, de är då man önska att de va plus grader ute så man kunde ta sig en liten promenad.

Men men, nog om de. Har sett på Taken ikväll, bra film :)

Nu blire sängen, arbetsförmedlingen imorgon kl 11.

God natt min vän. Glöm inte bort att du är värdelös, värdelös!

tänker fortsätta o gnälla

Ja mitt eviga gnäll om att jag är sjuk tänker jag fortsätta med. Förkylningen vägrar att ge med sig, har ingen matlust, har gått ner 3 kg på två dagar. Allt smakar konstigt. Hostar som nå ja vet inte vad.
JAG VILL INTE VARA SJUK!

Vill bli frisk så man kan åka o hälsa på nå folk. Men de verka ju aldrig bli av .. djupt deppigt.

Idag ha Wille, Petra och Hans vare upp o hälsat på, trevligt o se goknuln igen. MYSUNGE!

Nu ska jag lägga mig o sova, eller se film. Få se vad de bli.


Hej så länge!

this is the end

Inom loppen av 7 dagar har jag hunne med magsjuka, 39,4 grader feber, hosta, ont i halsen, ont i lungerna, ont i kroppens alla jävla leder, öm i huden och förjävla snori. De suger, börjar nästa tro att jag är döende, fast vem vet, kanske är de.


Can't handle the pain, can't handle the thoughts, but i can handle the future by my own?
Is this the end?

de va de

Dagens horoskop!

Oxen 20. april - 20. maj
"Du kommer redan från morgonstunden ha ett väldigt gott humör,
som kommer att vara till glädje för såväl dig som för din omgivning."

Haha skitsnack.
(är på svindåligt humör)

Nuså är en wintergames över, tråkigt :S Kommer sakna massa av dom, kommer att sakna att prata engelska och så mycket mer. Men men, 1 år kvar till nästa gång.
Bästa dagarna va nog Tors-Fre tro ja, mest fart då :)
På lördagen så vaknade jag och hade svin ont i hela kroppen, i alla dess leder och huden va så öm att jag knappt kunde röra mig utan att de gjorde ont. Så jag låg i soffan hela dagen. när Dennis kom hem så tvinga han mig att ta tempern, och den visade 39,4 :S Men klev upp och åkte på jobbet. Trodde inte jag skulle palla hela kvällen, men va där till halv 3 iaf. Då kom Dennis, Robert och Jimmy och hämta mig, så släppte vi av dom hos sig och vi åkte hem.

Men men, nu ska jag nog gå o lägga mig i soffan och se på Gossip :) Ledig heeeela veckan, skönt. Så kanske man bli frisk.

Jobb, jobb underbara jobb!

Jobbade igår, skoj som vanligt, finns inte så mycket mer att säga :) Slutade 12 så vart en tidig kväll.
"Try Malin at the bardisk". Hoho. Åsa kan de där med humor hon.

Jobb ikväll med, prisutdelning stog på kvällen schema. Sen ha de vare uppträdande, sjunge, dansat o.s.v. Riktigt bra o skoj :) Kommer bli lite ledsen när de tar slut. Är en grym upplevelse och hur skoj som helst! Alla är så glad o trevlig :)
Men men, nu blire sängen :)

Natti!

Underbara jobb!

Jobbat ikväll och jag är superglad. Började 16 och slutade halv 1. Men jag och Jessica stannade kvar till 2 och satt o surra med Kicki, för hon jobbade natt. Satt o prata om alla möjliga saker, om vad som hände nu förtin och vilka som ska ha barn och vilka som gjort slut, och om alla goa tider på Hallsta kiosken. Hon är go hon Kicki :)

Har haft massa skoj ikväll, tyskarna ha drucke nå jävulskt med öl ( i min syn iaf, men tydligen inte ur deras), och efter massa öl o prat o skoj så säger ena "We take it easy tonight, but tomorrow when the games begins, then we will celibrate" :P Hm, ja ni tyskar är känd för o dricka öl, och ni lever upp till de ryktet med må jag säga :)
Men dock sakna jag Per, Frida, Susanne och Jörgen :S Tråkigt att dom inte jobbar längre. Men men, thats it.

Imorgon kl 3 är de fika på Hallsta, Åsa fyller år så hon skulle bju på tårta :) Sen äre dax för jobb igen och jag längtar massa! Men först ska jag på stan och kolla om ringen är klar! ;) <3 Tihi!

Nu blire att krypa ner i sängen! God natt!

Sol, jobb och jag är överlycklig

Såg på Penny Dreadful igår, psykiskt film. Både bra och super dålig. Men men, thats it.

Nu sitter jag här och är redo för jobb, väntar på att mamma ska komma hem med bilen så man kan åka ner på stan, säga hej till dennis, eftersom vi komma nog inte ses på 7 dagar om jag jobbar som jag tro. (Vill säga 16-02 varje dag :P Och han gå i skola 8.30-15.30. Hehe, bra tajmat.) och efter jag ha sagt hej till han så ska jag på kläddax en sväng och kolla om dom ha någon skjorta :)
De ska bli kul o jobba, hä av sig lite energi.

Horoskop idag;

Oxen 20. april - 20. maj
Du kan vara nervös för, att andra skall tro, att du försöker hävda dig,
för att du har haft tur med att genomföra något. Glöm dem!


Hm va? Fattar inget men ändå :)

Nu kom mamma! Jobb, jobb, jobb wehei :D

Stephen King,

Inatt skulle vi kika på Penny Dreadful, men när vi satt o såg på reklamen innan på olika filmer så kom The Mist, upp. Och då vart vi mer sugen på att se den, och då kom jag på att jag hade den på datorn. Så vi slog på den, och det är nog den bästa film jag sett på länge. Grotesk, bisarr, hemsk o.s.v. Stephen King han kan de där med att göra filmer han och lyckas få en att må illa.
Jag va riktigt glad när den va slut, för de va grymt längesen en film fick mig att må sådär. Visst, de finns många andra bra filmer också, men ytterst få som får till de så bra som han.
Nu ska jag inte säga för mycket för dom som inte sett den, men de värsta med filmen är att man vet att sånt där händer i verkligheten också, sekter och hjärntvättning. Fy fan ..

Så dom som vill se en bra film, kolla på The Mist :)

Trailer: