Nuså vart man inte ensam längre.

Nu kom Kicki :) Så nu slutar ja, men ska sitta kvar ett tag, dona med datorn ;P
Sen blire nog sola, om jag våga stänga av bilen, den startar ju bara ibland, då den vill :P Men de ska nog gå :)

Ikväll blire ut o snurra eftersom man inte fått biljetten till Dead by april som man vart lovad ..

Me at work.

Lyckades somna vid halv 3 inatt kanske. Men sömnen varade inte länge. 03:12 ringde telefonen, lilla söta rara (antagligen riktigt full) Dinka ville tydligen prata med mig, men trött o arg som jag va så gav jag satan i o svara. (Förlåt Dinka, men jag va trött :P)

Kl 5 klev jag upp, gick mycket lättare än vad jag trodde, hoppa in i duschen, piggnade till lite.
Kl 6 va jag på jobbe, fixade i ordning frukost o ställde fram den, så nu ha man äte sig en redig frukost också, ha även hunne med o fått ett morronbesök. Trevligt :) Nu sitter jag i reception och fryser som tusan, hatar att frysa.
Kl 12 slutar jag o då ska jag banne i mig åka o sola, inge frysa då inte.

This is me at work today!
tycker inte alls att de se ut som jag, men tydligen skare ju vara jag iaf ;P

Riktiga vänner.

En gammal vän (vet inte vad jag ska kalla de eftersom jag inte vet vart vi står) körde åt helvete här om dagen. Som tur är så gick allt bra.

Men de jag ville komma fram till att när jag fick höra de så börja tankarna snurra (först en otroligt klump i magen och illamående om att de inte hade gått bra med den personen), tankarna på riktiga vänner, såna man har så mycket minnen med, och sånn stor betydelse dom har haft för en, så oavsett hur ovän jag än skulle bli med en vän som stått mig otroligt nära o betytt mycke, så kommer jag aldrig att släppa taget om den helt. Oavsett om den vill ha något med mig att göra eller inte så kommer jag fortfarande säga grattis, god jul, glad midsommar o.s.v. kommer se till så att dom vet att jag finns om det är något, oavsett hur mycket dom hata mig.

Jag vägrar släppa taget för sanna, riktiga vänner är otroligt svårt att hitta, så dom släpper jag aldrig!

Vet egentligen inte varför jag skrev ut de, men antar att jag vill att mina vänner ska veta vad dom betyder och veta att jag finns där, när som helst.

Junsele stryket.

Bowlingen gick greeat, eller ne inte riktigt, men jag vann iaf :)
Gick inte alls lika bra som två senaste ggr vi vart o bowlat. Fick bara 2 strikar denna gång.
Men trevligt va de iaf :)



Junsele vart stryket, jag ides inte åka upp när jag visste att ja skulle upp 5. Tänkte på att åka upp o sen inte sova något utan åka direkt på jobbet. Men kom på att jag istället skulle sova på dan när jag slutat, o de kommer resultera i att jag vänder på dygne o de vill ja inte nu när jag lyckats vända tillbaka de.



Åkte på Konsum efter bowlingen, jag köpte Jurassic Park triologin, gillar dom filmerna. Sen åkte jag hem till Forsmo, spelade Chicago med Petra, Hans o pappa. Tänka sig för att jag VANN! :D Woho så glad jag vart! Men de va jag tydligen ensam om ;P Sen vart de vänd 10 några x antal ggr, kommer inte ihåg hure gick när jag, Louise o Hans spela, hur många vi vann var, men sen när jag o Louise spela så vann jag 2/3. O nu ha ja sutte lite o surra med Lars, o nu tänkte jag lägga mig o slå på en film eller serie o se om ja somna till den så jag kanske inte är alltför trött imorrn.

Bra tryck i baren!

Igår vakna jag upp vid 9 nångång, tog de lugnt o kika på tv innan de bar i väg o sola.
Sen bar de iväg till Forsmo för dusch o göra mig klar för jobbet.

Började kl 6, men först tog jag en rök med en god vän.
Gick både bra o dåligt på jobbe, struliga människor som inte alls bestämt något o ditt o datt. Men när maten va uppäten så va alla glad o nöjd. Sen stack Åsa o jag vart själv. Va bra tryck i baren och allt flöt på.
Fick besök av en annan god vän, som ja inte träffat på länge, under kvällen också, kom förbi på en Kaffe o surra lite.
Kl 2 va jag hemma. Såg på Smallville innan jag la mig för o sova efter en tillslut bra kväll.

I dag klev jag upp vid halv 11, trött som ett svin. Fick sms om att jag skulle va barnvakt. Tänkte sola men eftersom jag skulle va barnvakt så skippa jag de. For o köpte en baguette på Café Petter o for till Forsmo o käka i väntan på Wille, tiden gick, ingen Wille kom. Hann se efterlängtade VD o dona på massa.
Sen ringde mamma o berätta att hon pratat med Petra för ett tag sen o att jag nog inte behövde va barnvakt. Duktig Petra som ringde o berätta de för Mig(!!!)

Kl 8 ska jag o Dennis bowla med Åsa och Zarah, ska bli skoj :) Sen blire Junsele! Skojs.

The taking of Pelham 123.

Såg här om dan The taking of Pelham 123. Mycket bra film med John Travolta och Denzel Washington.
Några som kapar en tunnelbana. Bra film, händer mycket, och inte alls så förutsägbar (känns som jag säga så om alla filmer jag tycker är bra, men jag gillar oförutsägbara filmer.).
En mycket bra film jag rekomenderar.

Underbara fredag!

Idag äre Vampire Diaries, jag är överlycklig! :D
Skriver mer efter ja sett avsnitte :D

Fittsnö o shopping!

Ja jag är allt annat än glad över denna förbannade jävla snö!
Igår innan jag skulle fara till stan så sopade jag av bilen minst 5 gånger under 1 timme. Min motorvärmare hade valt att inte fungera, inte vart jag gladare av det.
Sen när jag skulle ut från gårn vart ja stannandes o gatt skotta mig ut från gårn! Va måttligt arg vill ja lova, 30 minuter tog de att köra ut från gårn, o va kan de va 30-50 m? (är inte duktig på att mäta avstånd)
ARG, ARG, ARG va jag.

Väl ute på vägen bar de iväg mot stan, höll på o smacka in i en traktor som kom o körde i mitten av vägen. Ännu mer arg vart jag.

Väl hos Dennis så parkera jag i garage för o slippa skotta bilen idag. De va ju ett litet ljus i dagens helvete!
Vi tog Dennis merca o for till Kramfors, gick bra hela vägen ner dit. Hämta upp hans pappa också for vi på Intersport där jag köpte en mössa (ingen jättefin men bra att ha i backen eftersom min stickade inte värmer så jättebra) som jag tydligen se ut som skrållan i. Sen vart de Dollar där jag köpte mig hårinpackning, en tavla (skitsnygg), en vattencharaff (vet inte hur de stavas) o lite annat smått o gott. Sen vart de Sylos där ja käkade en somvanligt god kebabrulle. Mums!

Min tavla :D



Godaste godisen just nu :D



Tändare, hårinpackning o godis :)



Min vatten-hur de nu stavas. Jag är svag för frostade glasgrejer.



Och sist men inte minst halsduken, bra o ha i backen så man slipper
va så tjock om halsen som jag bli nu av den jag ha, plus att den värmer bra :)



På hemvägen efter vi lämnat Dennis pappa så fick Dennis en oförberedd sladd och jag höll på o krypa bak i baksäte (så åkrädd som ja är). Va på väg ner i dike o in i räcke. Men klarade oss som tur va eftersom Dennis va så duktig o hävde sladden. På svinåsen vare en lastbil som hade åkt av vägen riktigt illa. Sen vid volvo så skulle Dennis sladda o leka o vips se jag hur vi åker mot en snödriva, "kapoff" sa de, jag vart arg, men ingen skada på bilen eller oss eftersom de gick så pass sakta.

När vi kom hem så slog jag på NCIS o sen vart de en film (som jag skriver om sen) innan de vart sova.

One Tree Hill & Dollarstore.

Jag gav upp skottningen, när man väl gått en vända med skyffeln o vänder sig om o kollar så syns de inte att man skotta nå. Så de va ingen hit!
La mig o kikade på One Tree Hill medans ja vänta på att maskin skulle bli klar. Tur OTH ha börja bleve bättre, va ju där ett tag där de inte alls va nån höjdare.

Nu ska jag packa ihop lite sen ska jag till Kramfors på Dollar, käka på sylos o gå på Intersport o kika om dom ha nå täckbyxer o jacka. Hoppas!
Sen blire sola när man är tillbaka i stan, skööönt!

Hörs imorrn!

Snö, snö och en jävla massa snö!

Ja igår fick man ju höra om och om igen om detta jävla snöoväder som skulle komma in, dom hade gått ut med en klass 2 varning. Enda jag tänkte "tro dom att vi är stockholmare eller skåningar?".
Ja idag vakna jag vid 9, titta ut genom fönstret, sant som dom sa igår så toksnöa de.
Men jag stå fortfarande fast vid "tro dom vi är stockholmare eller skåningar?", inte behövde dom väl gå ut med en klass 2 varning för de här. Man ha väl vare med om att de ha snöa så här mycke förut?

Men iaf så gick jag ut o skotta lite, men skotta bara halva gårn för de va så mycket snö. O nu ha jag kasta i en maskin tvätt. Ligger o vilar mig lite innan jag ska ut o skotta resten av gårn.

Åsa ringde idag också, bli jobb imorrn, härligt! Jag blev så glad så jag slog huvve i väggen, fan så ont de gjorde!
Ja nu tänker ni, hur kan man bli så glad av jobb? Jo de är för att de finns inte tillräckligt med jobb för att jag ska kunna bli anställd, och jag älskar mitt jobb så jag bli glad när jag får jobba!
Ne nu vidare till sysslorna.



Bild lånad av google

Chicago och design.

Jag har komme underfund med att jag verkligen är i ett stort behov av ett databord.

Iaf så kom Dennis hit vid 3 någon gång. Käkade o busade med Wille.
Sen vid 6 kom Petra o Hans, då vart de Chicagospel, jag, Dennis, Petra, Hans o pappa.
Medans dom låg mellan 30-40 poäng, så låg jag på ynka 4 poäng.
Jag vart mobbad.
Men skratta bäst som skratta sist, JAG VANN! :D WEHEI!

Sen ikväll ha jag hunne med att börja med Linas design, gått bra. Kändes konstigt att börja på ruta ett igen, va som ett tag sen eftersom jag bara ha gjort min design :P Men de gå framåt. Ska tvinga Lina till en photoshoot när jag o Cissi ska ner, så jag ha nå bilder o leka med till hennes design :)

En av hennes bilder jag lekte med.

Före (klicka för förstoring):



Efter:



Spelade ännu en chicago nyss, med mamsen o papsen. Gick jättebra för mig, men sen vann pappa .. mindre kul!

Design, men inte till mig.

Ps är upptryckt, nu ska jag fixa en design, inte till mig, men till min söta vän Lina :) Återkommer under kvällen.
Då ska jag även berätta om min otroooliga VINST jag gjorde idag ;)

Solning o badhuse.

Vaknade kvart över 9 idag, skönt. Nu börjar de bli som vanligt, skönt o kliva upp i tid :) Ha vart på stan en sväng o köpt deo o en kajalpenna, sen vart de solning innan jag skulle skjutsa Louise på jobbet.
20 över 12 kom jag på badhuse, då va Wille redan i full fart o bada så de va bara o hoppa ner.
Simmade aldrig nå längder, kom på att efter man vart i barnpoolen så blire ju iskallt i stora. Så få gå dit någon annan dag :) (dock såg de väldigt tråkigt ut o simma, men få se när man gå dit).
Vid 2 åkte jag o Wille mot forsmo, o ha sen dess kikat på Nalle Puh o äte äpplen, nu börja ja bli hungri så måste allt ta o kolla om de finns nå o äta.

Sola och negerbollar.

Har inte gjort nån nytta alls idag. Känns både dumt o skönt.
Ska iaf iväg o sola lite om ett tag o sen till Dennis o göra negerbollar, ha vare sugen på de svinlänge.
Imorgon blire badhuse med Wille, Petra o mamma. Bus med Wille o sen ska jag simma nå längder tänkte jag. Sköönt!

American Pie; Book of love.

Igår vart de till o se nya American Pie, riktigt dålig om jag få säga de själv, fanns ingen direkt handling i den och den va inte alls lik nån av dom tidigare filmerna.
Finns inte så mycket mer att säga om den förutom att den va riktigt dålig!

Helgen som va.

Helgen ha innehålle lite olika saker och olika känslor.

I lördags så vare jobb som gällde, gick bra, va lugnt som vanligt. Johanna kom o hälsade på en sväng, mycket trevligt :)
kl 10 slutade jag, men satt i bilen i en halvtimme utanför Hallsta o funderade på vad jag skulle göra, om jag skulle gå ut o ta en öl med Jimmy, fara ner på Kramm o kolla läget där eller om jag skulle va ute o snurra här i stan.
De slutade med öl.
Åkte till syster o Hans och spelade Chicago och vänd 10 o drack lite öl. Sen kom Louise o Johan o hämtade mig vid kvart över 12 o skjutsa mig på valve där jag mötte upp Jimmy, Tony och Jimmy. Gick in o köpte öl o träffa massa roligt folk. Dansade o hade jättekul.
Sen vart man på dåligt humör när man fick några samtal o gatt gå o va orolig o arg resten av kvällen.

20 i 4 va man hemma, pappa va snäll o hämta mig, Madde o Emma, skjutsa först hem Emma o sen bar de iväg till Långsele där vi dumpa av Madde o sen hemåt.
La mig framför datorn när jag kom hem, va för arg för o kunna sova. Men sen somna jag vid halv 7.

Hade ställt klockan på 9, tro inte jag vakna av den. Men mamma kom in o väckte mig 10, för jag skulle iväg till backen o åka bräda. Men jag kände att jag fortfarande va lite för yr för o ställa mig på brädan, så jag somnade om o klev upp 12. Kl 2 bar de iväg till backen, men först for jag o väckte upp Jimmy o Tony, slet med mig Jimmy till backen.

Mycket trevligt o uppfriskande att åka. Råkade bli en vurpa så jag gjorde illa arm o revben så jag tappa luften en snabbis. Men de gick bra. Sen vart de ju några småvurper också. Mor o far kom o hämtade oss vid 4, pappa skjutsa hem Jimmy o jag o mamma for på Sahlens. Jag drack en varm choklad. Mums! Sen kom pappa tillslut o då bar de iväg hemåt. Åt lite snabbt o sen åkte vi ner till Petra o Hans, bus o mys med Wille <3, fika lite o sen vart de kortspel.

På kvällen vart de film, skriver om den snart.

Ny vecka, nya möjligheter.

Idag äre, måndag den 25/1 2010.
De innebär ny vecka, de är löning idag, ikväll äre gym som gäller om jag inte ha nå träningsvärk sen igår (Ha inte vågat mig upp ur sängen än).

Nu ska jag våga mig upp o fika innan jag ska sätta mig o skriva mer o sen beställa min laptopskin.

Ny dag, och jobb igen.

Vaknade 10, mycket skönt. Dygne är äntligen påväg att vända. Hoppas jag iaf.

Ha inte gjort så mycket idag, lege här vid dumburken. Ha dock hittat en laptopskin jag vill ha, så den ska jag allt ta o klicka hem!


Sen ska jag även ta o designa en musmatta som jag ska klicka hem. Nu längtar jag bara till jag få köpa mitt lilla databord. Ha dock två jag velar om. Va inne på nummer 2, men nu lutar de mer åt nummer 1, känns mer bekvämt och mindre klumpigt :) Men ja få se vad de bli när jag väl stå där på ikea.






Och sen bli de kanske denna stol :)

Lugn kväll, äre nå i luften?

Vart en lugn kväll på jobbe med Kicki, Åsa, Zarah o barnen :) Skönt med lugna kvällar, men detta va lite för lugnt ;P

Aja, kom hem vid halv 11, va sjukt sugen på att mysa ner mig i sängen framför en bra film, men sen när ja la mig för o ta fram en film så vart ja sugen på o göra om bloggen, men jag hann inte mer än byta bakgrundsfärg så vart ja sugen på att surra med folk o här sitter ja, 3 timmar senare, tangenterna smattrar fortfarande. (har förövrigt hållt på o skriva detta inlägg sen ja kom hem) 

Dock undra jag vad de är i luften i kväll, Batte ska sova i 5 år o ha helt o hållet missat allt snack om 2012 (hur tusan kan man göra de så jävla mycket surr de vart om de?!) o Jimmy förstår inte varför man inte kan få allt serverat på silverfat, tro att man bara behöver sitta o le så kommer allt flygandes :P
Vad är de med dagens ungdomar?
Och mitt upp i alltihop får man detta tub klipp, så man håll på o dö av skratt.




Ne här bli man ju nästan sjuk i huvve av o sitta så jag går nog tamefan o lägger mig ;P

En hel vecka!

Nu måste jag vänta en hel vecka till nästa avsnitt av VD, de är alldeles för länge!

De vart inge sim o bad idag, för badhuse öppnade inte förrän kl 1, så de vart på tok försent för mig eftersom jag ska iväg o jobba. Men imorrn ska jag nog dra till backen o ta några vänder med brädan, hääärligt! Mitt liv gå bra nu, jag är lycklig :) Och jag är superglad för Maddes skull att hon fått jobb, bra för henne att något possitivt händer i hennes liv, hon förtjänar de :) Tro de här året kommer bli bra för henne, eller jag hoppas de iaf :)

Ne kasta in sig i duschen o göra sig klar för wooork!

ÄNTLIIIIIGEN!!!!!

Som jag väntat, fick precis hem Vampire Diaries nya avsnitt :D WEHEI! Jag är nog rätt lyckligast idag :D

Hemkommen från jobbe.

Kvällens jobb gick bra, va så lugnt så ja ha dona lite i baren, städat o ställt i ordning glasen :)

Nu ligg ja hemma i Forsmo o ska packa lite grejjer, imorrn ska man upp vid 9, gå och sola, sen vid 10 ska man gå o bada med syster och Wille, och sen vid 11 halv 12 ska jag o Cissi simma några längder och därefter basta, hääärligt! Och sen kl 5 blire jobb igen med världens bästa Kicki och Åsa :) Kommer bli en rolig kväll de känner ja på mig! Men oftast blire ju mindre jobb o mer surr när vi jobba ;P Men de är kul :)

Planerar även att dra upp till backen på dan på lördag innan man börja jobba, skulle va nice :) Åker ju gratis fick ja höra av Belle, eftersom man jobba på Hallsta ;D



Bild lånad av google, ej vårat badhus.

Jobb igen!

Nu drar jag på jobb!
And loooking like this :P


Zumbafitness!

Jobb igårkväll som jag sa, gick bra, va lugnt som gatan själv. Halv 11 när jag va på väg o klappa igen o gå hem så kom en kille ner;

Han - Har ni stängt?
Jag - Ja, va tänkte du på?
Han - Lite av varje, men är de helt omöjigt att få sig en macka?
Jag - Ne, jag kan fixa de ja.
Han - Är de helt omöjligt att få 5 macker? Skratt.
Jag - Haha ne, jag fixa de ja.
Han - De va snällt, vårat lag ha vare o tränat o därför hann vi inte upp till middan.
Jag - Jaha okej, men ja fixa de ja.

Och eftersom dom hade vare o träna så fixa jag två åt dom var, sen hjälpte jag han o bära de till rummet, där resterande vänner var. Dom vart helnöjd över mackerna vill ja lova :) Är alltid lika kul o göra gäster nöjd :)

Halv 12 fick ja sluta, o då vart de till o åka hem o kika på NCIS innan man tillslut somna.

Vaknade tidigt idag, sköönt. Känns som att de börja vända :) Åkte o sola (vilket va riktigt skönt) o sen vart de frukost på Café Petter med Cissi och Martin, måste få bort den vanan att alltid fika ute när ja sover i stan. Men de är ju sååå gott.

Aja, sen bar de iväg hemåt. När jag kom hem vart de 100 situps och en halvtimmes ZumbaFitness. Kollar dock bara på klipp från internet, men ska beställa hem dvderna :) Kommer bli härligt o kunna träna hemma!




Café Petter och jobb!

Igår va jag på stan med Cissi, va först på Kläddax o kika lite sen vart de Café Petter för en liten frukost. Deras baguetter med kycklingröra är svingod!
Sen vart de till o göra stan lite, dock köpte inte jag nå, men Cissi hon fynda hon!
Och innan hon skulle iväg o jobba så vart de till o spela Yatzy hemma hos henne med Marit o SO. Jag vann 2 ggr och Cissi en.

Idag äre jobb som gäller, ska bli skönt när man vart ledig så pass länge! Men nu ska jag ta o städa lite innan de bli till o slå på Heroes!

Absolute Vanilia!



Foto & redigering - Jag.

Momma hon kan hon!

Har letat en mössa jag vill ha, jag vet inte hur länge!
Men ha komme på att jag ska nog banne i mig be momma o sticka en istället, för momma hon kan hon!

Kompis de gå bra nu.

Igår vart de en Stekt oxfile panna på valvet, mycket god må jag säga, men nog varen böki o äta ur allti. Bli nog inge fler sånna hur god den än va.
Efter de vart de bowling, gick svinbra för mig. Vettetusan vare ha blitt me mig, men dom senaste gånger jag bowlat ha de gått svinbra. Men kul äre iaf :) Dock vann Dennis med några ynka poäng.

Efter bowlingen vart de till o åka till Dennis o där vart de till o se Idrottsgalan eller rättare ointressanta sportfåns galan om man fråga mig vad den het.



Plastikkirurgi med NEMI & Kissie(?)!

Nemi är alltid bra enligt mig, men detta är nog de bästa jag läst på länge.
Tänkte direkt på Kissie o alla dom som opererar sig allt eftersom nuförtin.

Tryck för att förstora!

Helgen är över.

Jag kan med glädje och sorg berätta att jag överlevde backen i lördags, gick mycket bättre än väntat. Nog föll ja några gånger allt, men inga större skader. Dock vare Robin som slog en rejäl vurpa, och gjorde illa rygg och huvve. (trodde de va jag som skulle göra den vurpan, men icke)
 
Kvällens planer vart att dricka öl och gå ut o ha trevligt.
Satt först här hemma jag o Robin och drack öl o spela kort. Sen vid halv 10 skjutsa pappa ner oss mot stan, först förbi Thomas o lämna lite öl o sen hämta vi upp Jimmy. Bar iväg ner på Valve. Först gången ja vart där så tidigt :P
Träffa massa roligt folk. Hade jättekul heela kvällen. De är nog en av dom bästa på länge :) Men trots att jag hade ruskigt kul så kommer jag ändå fortsätta min nykterhet, är ändå roligare nyktert :)

Igår vaknade man med en jävla smärta, ingen baksmälla, utan en sjuhelsikes träningsvärk som jag inte trodde existera. Kom såklart från lördagens åk i backen. Trodde jag seriöst skulle dö! Så ont hade jag.
Men klarade av o sätta mig i bilen o åka ner till Dennis iaf. Han bjöd på en riktigt god köttfärssås. MUMS!
Sen vid 6 halv 7 slog vi på Blood and Bone, den va så bra så Dennis fick se den med. Men jag somnade dock o vakna emellan åt av att ja ryckte till eller att Dennis peta på mig o fråga om ja sov. Men annars sov jag till halv 9 imorse.

Och ikväll blire till o gå ut o äta med Dennis pappa som fyller 50, sen bowla, hur de nu kommer gå med min träningsvärk :S

Stockholmarn har landat!

Jajjmän, torsdag 14 januari runt 6 på kvällen landade Stockholmarn i Norrland.
Hungrig va både han, jag och Dennis, så de bar iväg på City där de vart ett grillspett för min del, så gott.
Satt o surra och hade allmänt trevligt. Och när vi va mätt o belåten så for Dennis hem för o göra matlåda o sova eftersom han ha ett jobb o sköta (dukti han). Och jag o Robin begav oss ner till syster en sväng o hälsa på, vart massa bus med Wille, älskade lillgubbas min!
Sen vid halv 9 så bar de iväg ännu längre in i skogen, nämligen Forsmo. Packade upp, surrade, spelade Chicago med pappa och drack en mycket god öl, känns som de va år o dar sen man drack öl.
Och efter pappa de svinet vann så slog vi på Blood and Bone, filmen som Pätrik hade rekommendera, den jag rekomenderade vidare i nå inlägg här nere.

zzz ...

Fredag vart de o Wille och syster dök upp, bus o mys som vanligt. När dom åkte så for jag o Robin till Långsele där vi plocka upp sötnova och Madde, sen bar de iväg till stan, plocka upp Dennis också bar de iväg på bowlingen o bowla. Gick SVINBRA för mig, 6 strikar första omgången, sen gick de väl inte lika bra men jag vann iaf! Weheeei. (Bildbevis kommer senare).



Glad och nöjd efter bowlingen (jag iaf, jag vann ju! HÄHÄ) så åkte jag, Robin och Dennis till Forsmo, käkade, surrade o spelade Chicago för ovanlighets skull. Robin vann båda ggr. That sucks! (tro dock de va för att han drack öl, öl ger tur)
Vid halv 10 så skjutsa vi hem Dennis eftersom de är jobb för han imorrn, jag körde Robins Dodge Caliber 08 (tro de va nå sånt biljäveln hette), måttligt nervös, är ju inte direkt så man vill förstöra en sånn bil, då kan man ju vinka adjö till nå månaders löner. Men de gick bra, skitskön att köra dessutom!



Skulle egentligen till Per o dricka nå kaffe efter, men hans mobiler va avslagna så då ringde jag Sofie också åkte vi till henne och Robin istället, satt o surra om allt de möjliga o drack kaffe och tjillevippe  så va klockan halv 1, hur den nu kunde bli de?
Då bar de iväg hemåt, fika lite o nu ligg ja här o ska till o sova, men känner inte alls att jag ha nå sug på de. Antagligen för att jag vet att jag ska upp halv 10 (:O) och åka till backen (o bryta nå ben) nån gång därefter, jag kommer vara död både innan och efter jag åkt till backen. Känns som man längtar?

BILDER LÅNAD FRÅN GOOGLE (
Google gör mig smart)

Bästa vänner!

Batte hade ett kedjebrev på sin FB-status ikväll. I vanliga fall så bruka jag hata dessa förbiskade kedjebrev, men detta hade faktiskt några kloka ord i sig;

"Vänner är som underkläder, de är nära.
Bra vänner är som kondomer, de skyddar en.
Bästa vänner är som viagra, de håller en uppe när man är nere"

Likelserna va väl lite rolig, men nå tusan stämmer de nå. Vilken kategori tro du att du är i? Är du en bh, en kondom eller en tablett för mig? :P

Efter ja läst Battes status så satt jag o funderade på vänner.
Riktiga vänner är för mig dom som jag ha tankarna om;
(jag helt upp i varv och vill skryta om vilka underbara vänner jag har) "jag ska presentera dig för en person"
(när jag sitter i ett umgänge o kollar på nå rolig, men bara jag skrattar) "om ändå den va här nu, vi hade skrattat grymt för vi ha lika dålig humor"
(när jag ligger ensam i nattens mörker och kan inte sova) "nu skulle den ha vare här, vi hade lega o pratat om allt och ingenting, och skrattat åt dom mest idiotiska sakerna"

Vänner är de bästa man någonsin kan ha! Håll hårt i dom och släpp aldrig taget, någonsin!

Blood and Bone.

Patrik rekomenderade för ett tag sen filmen Blood and Bone,  så ikväll tog ja o slog på den. Måste säga att den va en av de grymmaste filmerna på mycket länge. Den och Never Back Down ligger nog etta på min bästa filmer lista.
Gillar du streetfight och grymma fighter överhuvudtaget så rekomenderar jag starkt den här.
Den som ändå kunde fightas så.

Stockholmare på besök i norrland!

Sitt uppe hos Kicki nu på jobbe o surra lite, sitter o väntar på att Robin ska komma, så ska vi käka lite innan de bär iväg till Forsmo. Kanske de bli en öl ikväll?

Solbränna!

De vart ingen solning igår, vart så sent. Men idag jävlar i mig vart de till o sola, och de va ruskit skönt vill ja lova. Skönt att man ha börja tage tag i de igen, ha ju inte solat sen innan jul så man ha ju känt sig lite blek.
Mår mycket bättre när jag är brun, trots allt gnäll o tjat om "tänker du inte på att du kan få hudcancer, de är inge bra o sola osv .." ingen idé att någon säger nå, för antingen gå de in i ena öra o ut i andra, eller så låter de bara  "bla, bla, bla." Vill jag sola så solar jag :) 



Är även halft överlycklig, för Sweden Rock Kryssningen kanske bli av i år :D De är 70 % säkert. Louise är på, Johanna skulle kolla hur hon hade de i skolan och sen få vi se vem den fjärde bli. Kanske Dinka vill?
Hade sjukt kul där 2008, sen hitta ja ju ingen som ville dit 2009, men hoppas de bli av i år. De är sjukt bra band som spela där. Kommer bli grymt om de bli av!
Vad jag babblar när jag är glad, gatt läsa om texten när ja skrev den för hade ingen aning om vad jag skreve :)

 

Bild från när jag o Lina va där 2008.

Vinterpics

Ha även hunne med att vare ute o fota en snabbis idag.



Städdag!

Sa i förra inlägget att jag skulle göra nån nytta, och de ha jag gjort med.
Jag ha både hunne stöka ner rummet till fullo och sen börjat städa de, jag är duktig jag.

Såhär såg de ut från början, men nu börja de faktiskt likna ett rum :)

Bla, bla, bla.

Jag är less ..  vaknade först halv 10, överlycklig att de va i tid. Men somna om till kvart över 11, vaknade upp måttligt arg. SCREW THIS!

Förut gick de ju så jävla bra o vakna i tid, va hände med de då? Hm .. Tåls att tänka på. Men nu ska jag se om jag kan göra nån nytta? Bli sola senare iaf.

Mest spelat just nu.

Har några låtar som gå på repeat nu, som kommer att spelas sönder med andra ord.

Karl Wolf - Africa



Alexandra Burke Ft Flo Rida - Bad boys



Live - Lightning crashes




3 helt underbara låtar! Men första och sista är bäst.

Bra dagar!

Dom senaste dagarna ha vart bra. I söndags va vi ner till Petra och Hans, vart kortspel och bus med Wille. Sen på kvällen for ja o sov hos Dennis.
Vaknade i tid (om ja inte minns helt fel) på måndag, klev upp o dona lite o sen åkte jag på Café Petter o käka frukost med Cissi, Martin, Dinka och Anna. Vart en baguette med ishavsröra, ville helst ha kycklingröra men de va slut :( Därefter begav sig jag och Dinka oss mot Kläddax, kikade på lite kläder. Jag köpte mig ett par sviiiinsköna jeans och ett par råsnygga troser! För ynka 250 kr sammanlagt, jag va helnöjd!

Den 18 september va ja till Huddik på arbetsintervju, och jag skulle få resersättning av arbetsförmedlingen. I ca 4 månader ha jag gått dit massvis med ggr o frågat vart pengarna tage vägen, o dom ha sagt att dom skickat iväg allt o de stog att pengarna va utbetald. O efter Kläddax så for jag o Dinka dit, o frågade ytterligare än gång vart mina pengar va, då visa de sig att tanten på arbetsförmedlingen gjort feeeeeel. Typiskt arbetsförmedlingen? Jodu tack nå äre de nå.
Aja, till veckan (sägs de) ska jag få mina pengar, vi få väl se hur de gå! Pfff. Ja tro de när ja se de!

Efter de va klockan ca 1, o då dumpa jag av Dinka hemma också bar de iväg till Sofie.


(Jag och goSofie på personalfest 12 dec 2008, vi va helnöjd)

Vi satt o drack kaffe o surra en jävla massa, åkte därifrån halv 7 tro ja klockan va ;P Hehe.
Hade planer på att va hemma hela kvällen, men då ringde Dinka o sa ju att de va ju hennes sista kväll så hon tyckte jag kunde komma o umgås med henne o Louise, så kl 10 åkte ja ner, vi spelade Fia (JAG VANN) och Yatzy (De gick skit för mig).
Kl 12 åkte vi ifrån varann, ja for till Dennis och la mig o kika på Desperate, rätt bra program denna gång, de förra sög ju rätt bra.



Nu är klockan mycket, o ska nog sova. MÅSTE upp i tid imorrn. Ska fixa massa på datorn o sen ta tag i rummet (om ja orkar .. blä)

Utsikt från mitt jobb!

Älskar mitt jobb, utsikten är en stor del av de!




Äntligen lite brun.

Dagen börja bra, syster ringde o väckte mig halv 10. Hon undra om jag inte ville följa med på badhuse med henne o Wille. Utan att ens tänka på vad jag hade o göra under dagen så tacka jag ja.
Men två minuter senare när vi lagt på så kom jag på att jag inte alls skulle hinna de, så fick skicka iväg ett sms o avboka. Men funderar på om man kanske ska kolla om man kan ta wille på badhuse nästa tisdag och kanske fråga Madde om hon o Nova vill följa med då? Ska fråga syster hur planerna se ut för dom nästa tisdag när jag åker ner dit idag.

Iaf så ha jag vare på Hallsta idag, skickade iväg min arbetsansökan o surra lite med Åsa o Anders. Sen bar de iväg ner på stan, lämna nå papper på Försäkringskassan åt syster (va även en gubbe där som satt o surra med sig själv heeela tiden, söt men knäpp liten gubbe), efter de vart de till o sola. De va efterlängtat vill ja lova. Och innan de bar iväg hemåt så svängde jag in o sa hej till Dennis en sväng.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blire till o åka till syster o hans en sväng innan de bär iväg upp på berge o hälsa på Kicki o knäppa lite kort :)


Dennis och Didas myser i sängen.

Sitter hos Louise.

Befinner mig just nu hos Louise, det är Dinkas sista kväll i stan så då tog jag o åkte hit o umgås med dom. Fast nu sitter dom o kollar på paradise. Rätt värdelöst om man fråga mig :P
Ha lite o göra imorgon känns de som även fast jag kanske inte ha de, ska sola, kanske åka till backen, ringa madde, åka på Hallsta o skicka iväg ett CV, träffa Åsa se om hon ha nå dagar till mig, o sen hem o dona på, kanske :P
Är svinhungri, så nu ska jag se om Louise ha nån mat :P
Vart ett litet långt inlägg nedan, men de va vad som hände på min roliga lördag :D

Perfekt lördag!

Lördagen började inte bra, vi vaknade halv 11 och insåg att vi försove oss 2½ timme. Skull egentligen ha kleve upp 8 och åkt till Övik kl 9.
Less, sura och och måttligt stressade så började vi reta upp oss på varann. Jag tyckte vi kunde åka en annan dag, men eftersom vi bestämt denna dag så åkte vi till Forsmo och hämtade mina badkläder. Sen ner till stan, köpte frukost på Hullsta o sen bar de iväg till Övik, kl 12. Jag hade tanken "detta kommer bli en skitdag".



50 minuter senare va vi där, de dåliga humöret hade släppt och vi va glad båda två, gick på stan en snabbis. Köpte en skinnkjol o ett par leggins på H&M och en tjocktröja på Stadium. Sviinskön varen!
Sen vart de till o äta på de omtalade Subway, ha aldrig äte där förut. Mycket gott, förutom att de fick två minus, dom hade inte brieost och inge smör :P Men i övrigt va de gott :)
Därefter va klockan halv 3 och vi begav oss mot paradisbadet.



Åkte massa rushkaner o hade faktiskt riktigt kul. De va som att man va där med sitt barn, Dennis vart precis som barn på nytt :P Badade dock bara i 1½ timme ungefär, sen va vi nöjd :) Klev upp o sen bar de iväg dit Dennis jobbat förut, hämtade grejerna hans innan de bar iväg hemåt.

Halv 8 klev jag innanför dörren, tog mig en ytterligare dusch eftersom även om man duscha på paradisbade så känns de som att äckelvattne sitt kvar, och håret bli så torrt. Så de vart en hårinpackning och massa duschcreme, och vips så kände man sig som en människa igen.
Sen åkte Dennis hem o sov eftersom han skulle upp o jobba på söndag och jag for till syster och Hans o spelade kort.
Spelade en omgång Chicago, JAG VANN för första gången i hela mitt liv mot dom två. Jag va överlycklig, men tro ni lyckan höll i sig länge? ICKE!
De vart en till omgång, de gick jättebra för mig, igen! Men när jag ligger på 48 (man vinner på 52) så få Hans fyrtal och sätter ner mig på 0 jävla poäng!! Helvetes ?=!%=¤)?" jävla "=!?=¤)?=¤)#? idiot =#"%)="?&)#?") kuk ")¤=#"?%=`! spel!!! De va tanken som gick igenom mitt huvve! Och allt sluta med att Hans vann.
Hur less o arg jag än va så gick ja dumt nog med på ett till spel, och de gick skit ända från början! Och de sluta med att Petra vann ..

Klockan vart 12 och jag drog mig vidare till stan, hann inte mer än o ställa mig vid turistbyrån så kom Robert och sällskapa mig, mycket trevligt. Stog o surra ett tag, även Basti och Nordström kom o joina oss. Sen vart de så kallt, så jag satte mig i Roberts bil, istället för o sitta i min så man gatt skrika emellan bilarna :P Satt där och lyssnade genom nå skiver. Några riktigt bra, men de höll inte Robert med om :P Aja, sen va vi ute o snurra, åkte upp på plan på nipan o sladda, de va riktigt roligt för de flög upp så mycke snö ;P Sen for vi på Volvo där vi snurra runt, runt, runt, jag vart alldeles yr och lite illamående, men ack så kul de va :)
Sen bar de iväg ut o snurra igen, surrade en massa o hade allmänt trevligt :) Vid 3 halv 4 bar de iväg hemåt. Vart en film o som man råka somna till.

Hade en riktigt rolig kväll, va kul o umgås med Robert, så sällan man träffa han!

Det va min lördag de, som började med ett helvete, trodde hela dan skulle suga men de vart en helt perfekt och nykter lördag (förutom de två sista chicago spelen) :D

Helhärlig lördag.

Hade en kanonbra lördag. Men den ta ja o berätta om imorrn, för nu dra jag..

Marianne & övik.

Ja nu vare ett tag sen man skrev, men dricker man marianne och åker till övik så hinner man inte skriva, de förstå väl vem som helst?

Mycket trevlig kväll hos Louise här i fredag, jag, Johanna, Louise och Dinka vare som va där. Spela kort och Yatzy, o drack gott såklart. Mycket skoj, mycket skoj! (Iaf när jag vann ..)
Vart bara 3½ drink för mig, va inte inne på att supa, bara gott. Så 3½ va bra för mig. Vid 12 kom Per och hämta mig o Johanna, skjutsade hem Johanna o sen mig. Mycket skönt med en tidig kväll, va ändå trött och hade ont i huvve!


Såg på gamla trogna NCIS program när ja kom hem, sen vart de till o krypa ner i sängen o tagga inför en morrondag i övik.

Senare kommer jag att uppdatera om mindre roligt chicagospel som spelades igår, och därför ber jag folk som är känslig mot svordommar och fula ord håller sig bort från min blogg när jag skriver nästa inlägg.

Kall vinter.



Detta är nog den kallaste vintern på flera år. Ha lega runt 30 - i flera dagar.
Ett under att man inte gått i ide!

Hörnan och spel.

Vart måttligt arg imorse när jag skulle åka från Dennis och de visa sig att motorvärmarn ej gått under natten. Som tur va så gick den igång med startkablar, och sen fick den stå o gå i några minuter innan jag for hemåt. Och jävla tur att den gick hela vägen hem, annars hade ja ringt bärgarn så hade dom fått köra den på skroten, så bra humör va ja på!

När jag kom hem så vart de bara lugnt. Tänkte städa men vart fast här i sängen istället, låg framför datorn o kika runt lite. Och nu ska jag kasta mig i duschen och sen bär de av till Louise där de bli spel och kanske film. Och sen kanske en öl på Hörnan!

Miss March

Igår vart de till att se Miss March, en extremt rolig komedi av Zach Cregger och Trevor Moore, även dom medverkar i filmen. Och om jag få säga de själv så påminner Trevor Moore om Jim Carrey, både i sättet och utseendet.
Men hur som helst så är Miss March en vanlig men ändå annorlunda komedi, tycker dom nya komedierna som görs är inte alls lika kul nuförtin, alla är likadan men ändå inte. Aja, ni förstår.
Men denna film skiljer sig ändå från dom andra nya, jag skrattade nästan hela filmen. Så den som vill ha sig ett gott skratt rekomenderar jag den att se :)

Zach till vänster och Trevor till höger.



Helbra dag!

Vaknade visserligen sent, men sånt som händer. Bli ändring när jag bli frisk!
Wille kom runt 2 tiden, då vart de lek, bus och Nalle Puh. Låg i sängen och myste massa, han låg i min famn när vi kollade på tv. Det är äkta mys de!

Sen kom syster och Hans vid 4 och då vart de chicago, gick inge bra vill ja lova, Hans vann. Och sen när pappa kom hem så vart de mat och därefter ännu en chicago, pappa vann. Och nu ligger jag i sängen och funderar över livet o om bilen är varm snart så man kan blåsa ner till stan, blir mys med Dennis. Ha ju trots allt vare i lägenheten på ca 2 veckor.

Och sen såg jag nyss en bra och glad nyhet, min tvbänk som jag råka beställa är nu avbeställd. WEHEI! Happy Malin. Aja, nu ska jag kila vidare.

Bild tagen av mig tidigare här i vinter

Green street hooligans!

För ett tag sen så tipsade Pontus mig om filmen Green Street Hooligans. Har haft den på datorn ett bra tag men ha inte haft tid o se den för alla serier jag kika på.
Men häromnatten så tog jag o slog på den och jag ångra de inte en sekund.

Filmen hade en bra handling och den va inte överdriven som många andra filmer. Även fighterna, blod och dylikt va realistiska. En mycket bra film må jag säga! Rekomenderas starkt att ses för dom som inte sett den.
Tackar Pontus för tipset!

JAG SKULLE TILL STEG 4 IDIOTER!!

Hm .. Finns några som skrattat gott åt mig redan.
Men nu äre så här att jag råka beställa tvbänken från inlägget nedan. De va inte alls meningen. Och då tänker du såklart "hur kan man råka beställa en tvbänk?", o de ska jag ta o berätta.

Jag ville ju som sagt ha den tvbänken, så satt o kollade fraktkostnader, och då stog de att beroende på hur långt bort man bodde och vikten på saken man beställt så räknades den kostnaden ut i steg 4 innan man slutförde beställningen. Så jag tröck på beställ och föll i, vad jag trodde va steg 1, och tröck på "fortsätt" och vips så stog de "Tack för din beställning" :O JAG SKULLE JU TILL STEG 4!! Men tydligen så va allt ett enda stort jävla steg, och inte fan räknades de ut nån jävla fraktkostnad nånstans!

Men jag hittade en sida under fliken "kundtjänst" där man kunde skicka ett mejl, så jag skickade iväg detta;

Hej!
Öhm .. jag tro jag nyss råka beställa en tvbänk av er, de va inte meningen. Så jag skulle va oerhört tacksam om ni tog bort den beställningen.

MVH Malin Norström
.

Ja jag vet själv hur dumt de låter :P Men jag kom inte på nå bättre så varför inte skriva sanningen, låt dom skratta och dumförklara mig, huvudsaken jag inte få hem en tvbänk i postlådan!

Men kan ju trösta mig med att den va snygg iaf :P

Min framtida lägenhet.

Som dom flesta av mina vänner vet så jobbar jag på Hallsta och ha jobba där i lite över 2 år. Dock bara extra, men jag verkligen hoppas och vill ha fast anställning så småning om. För jag trivs som fan där med både stället och personal.
Och när jag får fast jobb (även om de inte bli på hallsta), så ska jag skaffa mig en egen lägenhet. Har bestämt mig för att inte skaffa nå sånt förrän jag vet att jag ha pengar så jag klara mig varje månad.
Men de är ofta jag sitter och tittar på möbler och inreder min framtida lägenhet i mitt huvud.

Och här är några grejjer som jag möblerat in i min lägenhet i huvve just nu.



Vart helt nerkärad i denna soffa, älskar skinnsoffer, men tycker dom oftast inte är nå bekväm o sitta/ligga i, vill då hellre ha en i tyg. Och då passa denna mittemellan/blandad skinn-tyg soffa mig perfekt, och tyckte den va riktigt snygg!


Och denna tvbänk finner jag ingen förklaring till förutom att den va skitsnygg! Den ska jag ha om ja så ska bygga mig en egen för att den inte finns kvar när jag ha spara ihop pengar till den :P


Och sen detta läderöverkast på min säng skulle va pricken över i:et på min säng :)

Trevlig kväll.

Tog en lång och skön varm dusch när jag klev upp ur min oerhört sköna säng. Den duschen va efterlängtad vill ja lova, sakna bara golvvärmen i nya badrumme så skulle jag nog bo där inne.
Hann inte mer än o torka håret så klev Dinka in genom dörren, hon va hitbjuden på middag, eller man kanske ska säga som de va, att hon bjöd in sig själv och dessutom valde vilken rätt hon ville ha? :) Men hur somhelst så äre lika trevligt. Spelade några omgångar Yatzy innan maten va klar. Vi vann några gånger var.

Och efter middagen i väntan på att syster skulle ringa och säga att vi fick komma ner (ja man få inte komma ner dit när, var och hur som helst, för Hans få vi säkert dyka upp när som helst, men går man efter syster så måste man ringa o boka in dag och tid, typ, men ja, hon gillas ändå, ibland), så tog jag och Dinka och spelade Skip-bo, ett av världens roligaste kortspel, dels för att jag nästan alltid vinner. Av 100 ggr vi spelat så kanske Dinka ha vunne 5 ;) Och idag spelade vi 3 gånger och hon vann en av dom. Hon vart överlycklig!


Vid 6 bar de iväg neråt mot Multrå (där syster m.familj bor), dumpade av Dinka hemma först och hämtade sedan upp Dennis. Väl nere i Multrå så vart de glass, dock vanilj (som jag inte är förtjust i, vill helst ha blandsmak isåfall, helst med choklad), men med bananer, strössel och chokladsås så äre gott :) Sen vart de lek och bus med älskade Willeponken och när han lagt sig så vart de till och spela Chicago (jag, dennis, hans, petra och pappa, mamma hon kollade på hon) och Hans bjöd mig på en öl. Mycket god vill ja lova! Och de va en bra tröst när de visa sig att spelet gick skit för mig. Men jag kom iaf trea.



Nu fundera ja på om man ska spela en beta, men är man på förlorar humör tro?

(Bilder lånad från google)

Ny dag, med nya tag.

Att kliva upp i tid idag med vart ju mindre lyckat. Sov till halv 1 (:O), vart rätt less när jag kolla på vad klockan va. Att de ska va så jävla svårt o ställa om dygne? Skit.
Eftersom klockan bara är kvart över 2 fortfarande så ha de inte hänt så mycket, har bara lege i sängen framför dumburken.

Idag fyller Linus förövrigt år, grattis på han :)

image6

Och ikväll ska jag ner till syster och hans, förhoppningsvis spöa dom på chicago. Men få väl se hur de gå med de.
Ah men nu tänkte jag kliva upp ur sängen, suck ..

Otur i spel, tur i .. ?

Huvudvärken är fortfarande den närmaste vän jag har. Den vägrar släppa mig den jäveln!

Vart bara hemma ikväll, ha spelat en runda Chicago med mor o far, pappa vann. Attans. Sen ha jag mest bara lege i sängen o kollat efter massa roliga sidor. Hittade dock inga.
Men sen vare dags för en match mot Hans i betapet, första spelet fick han ut en rullning, fick 273 poäng om ja inte minns fel. Jag vart less, jag är en oerhört dålig förlorare ibland. JAG GAV UPP!
Men sen spelade vi en till, då vann jag, jag vart glad och fick tillbaka mina poäng. Och där tänkte jag "man ska sluta när man ligger på topp", varför lyssnar jag aldrig på min hjärna?
Ne jag tackade ja till en match till o vad gjorde jag? Jo jag förlora, så nu är jag less igen. Skitspel!

Aja, nu ska jag lägga mig o försöka sova. Vart ju trots allt väckt av den levande brandvarnarn i morse (ja min systers röst låter så i mina öron, rätt ofta faktiskt), men hon är bra ibland.
Och ja undra vad jag kommer få för de här eftersom hon läser min blogg om jag har uppfattat de rätt.

Aja, skitsamma, jag lägger mig och sover nu.


Betapet (lånad bild av trogna gamla google);

Billy Talent

Japp, den 6 februari spelar Billy Talent i fryshuset i Stockholm. Jag är sjukt sugen på att åka! Camilla skulle kolla hur hon hade de med pengar, isåfall kanske hon hänger på.
Vill verkligen dit!

The Ex är nog den bästa låt dom någonsin gjort, skulle va grymt att höra den live!
"This song going out to that fucking bitch .. my ex!"


Sprängandes huvudvärk.

Vid 12 idag bar de iväg ner till Multrå, va barnvakt åt Willeponken. Direkt när Petra o Hans klev utanför dörren så ville han se på "apan", Nicke nyfiken med andra ord. Så vi slog på den och myste ner oss i soffan. Men efter en stund pausa jag också tog vi o fika lite, åt mjölk o puffar. Längesen man åt de, men gott vare.

Vid 2 kom dom hem igen, satt o surra lite o lekte med Wille innan de bar iväg till Forsmo igen o myste ner mig i sängen med huvvevärken som sällskap. Sug. Hatar att va sjuk, kan de inte bara försvinna?

Aja, ikväll äre partaj på 51an, va sugen på att gå ut o kika lite. Men med huvvevärken fortfarande så bli ja bara hemma, men skulle den (vilket ja inte tro) ge med sig så dra jag nog ner till syster o hans en sväng. Ah, få se vad som händer :)

The waitress from hell saknar jobbet.

Ny dag, uppe med tuppen.

Okej inte riktigt då, men nästan. Syster ringde och väckte mig kl 9 .. Jag hatar att vakna till hennes skrikiga röst. Varför slängde jag inte bara telefon i örat på henne och hädde sedan på ljudlöst? Jag de vet ja inte, för snäll anta ja.
Slutade med att jag ska va barnvakt kl 12 iaf. Hoppas han är trött o lugn. Moster är inge pigg på o leka idag.
Ska ta mig nå o fika innan ja drar mig neråt mot Multrå, kanske lite gröt?

Bloggmusik är irriterande.

Värsta jag vet är när man sitter och lyssnar på musik och kollar runt på internet, också kommer man in på en blogg som spelar högt och dålig musik. Man bli arg både för att de är skitmusik o de förstör ens egen musik!
Skulle kunna gå i take och kasta ut datorn genom fönstre för sånt.
Lägg in så man själv kan trycka på den själv istället, för när man kommer in på sånt där så bry man sig inte om att kolla på bloggen, man klickar sig bara vidare för att få bort skrälle i högtalarna.

Nuså, ha ja avreagerat mig.

Tänkte lägga mig o slå på en film, men såg hur mycket klockan va, så istället ska jag lägga mig o sova, rätt duktig eftersom jag ha somnat runt 6 dom senaste nätterna/morronar.

Föregående natts ps kladd. 

Ingen fantasi.

Jag är trött, och därför finns de inte alls någon fantasi, så jag fixa bara en bild lite snabbt i ps.
Gillar de där med gamla kort.

Skakis och jävlig.

När jag orkade kliva upp ur sängen imorse (säger man imorse när man klev upp från sängen kl 1?) så tog jag mig en scones och ett glas mjölk. Få inte i mig mer när jag precis kleve upp. Är ett under om ja få i mig något överhuvvetage.
Sen bestämde jag mig för att gå ner och rensa i förråde, packa ihop lite låder o sånt. Men så fort jag börja vart jag alldeles skakis i kroppen, antagligen för att jag är sjuk. Men jag va så rastlös så ja gav mig fan på att göra klart. Vilket ja egentligen inte skulle ha gjort.
När jag väl städat klart så va jag skakis, hade en jävla yrsel och sen kallsvettades jag. Nu förstå ja varför man ska ta de lugnt när man är sjuk. Tänkte ge mig på andra förråde också och sen rummet. Men jag få nog ta de en annan dag. Kanske imorgon?
Bli till o ta de lugnt resten av kvällen, kanske fortsätta o leka i ps? Om humöret orkar med de igen.

Step Up 2 the streets!

Igår kikade jag på uppföljaren av Step Up (som jag såg i förrgår). Hade inga förhoppningar eftersom uppföljare bruka alltid va värdelös.
Men jag måste säga de, detta är första uppföljaren jag sett som är så mycket bättre än första filmen.
Danserna va sjukt bra. Och handlingen i sig. Jag fascineras av streetdance, vet inte riktigt vad de är. Men de är sjukt grymt!

Sista dansen va bäst och borde kollas på;

"Det handla inte om vad du har, utan vad du gör med det du har"





Ny dag, men fortfarande sjuk!

Vaknade först halv 11, tänkte kliva upp men vips så somna jag om igen. Kul? Ne ..
Vaknade 12 istället, så nu ligger jag o funderar på vad min dag ska gå ut på, ska nog börja rensa lite smått :)

Har inte nå mer o säga för tillfället förutom att jag ska gå och fika innan jag hungra ihjäl. Fortfarande sjuk förresten, och de suger.

Nattens PS

Som jag skrev tidigare så vare massa jag inte fick till.
Iaf så ha de börjat närma sig något. Har sutte o lekt ett litet tag nu, och detta är resultatet än så länge, är dock inte klar men orkar inte håller på nå mer:

(Nu när jag lärt mig lite så ha jag ron att sova)


Arg + dator = Dator ut genom fönstret illa kvickt.

Gah .. håller på att bli tokig här där ja ligg.
Ha gett mig in på något jag inte kan ta mig ur, hur mycket ja än vill. PISSPOTTA rent utsagt!
Tänkte ladda hem nå grejer till PS så jag kan lära mig lite nytt. Men tro på fan att jag fastna för en grej, nämnligen att göra blankare ögon och få mer djup i dom. MEN DET GÅR INTE SOM JAG VILL!
Önskar att jag bara kunde tänka "Ne men de här gå inte, jag få göra de nån annan dag", men ICKE! Istället tänker jag "Jag vägrar sova innan jag ha fått de som jag vill", vilket kommer resultera i att jag är vaken heeeeela jävla nattjäveln lång.

SKIT!

Aja, nog med aggressioner.

Maten hos momma va god, Wille va mysig och kramgo, förutom när han slog mig (han slog bara för att jag sa ifrån, annars älskar han mig, jag är ju hans älskade favoritmoster).

Middag på Hallstavägen

Sconesen igår vart kanonbra! Mycket god om jag få säga de själv.

Idag sov jag till halv 12 :S Hade ställt klockan på 10 .. gick ju skitbra o kliva upp då! Eller inte?
Måste vända tillbaka dygnet, och de är snarast. Mår mycket bättre när man kliver upp i tid, när man hinner med så mycke mer. Fast nu när jag är sjuk så är de ju egentligen skitsamma, jag orkar ju ändå inte göra nå på dagarna. HATAR DENNA HOSTA!

Fick även ett samtal från Stockholm imorse kl 7, där han hade talat in på röstbrevlådan;
"Hej Malin! Kan inte du berätta i ord hur mycket du vill prata med mig?" :P
Ja de är väl ingen som sagt att Stockholmare har alla hästar i stallet :)

Idag ska jag iaf orka mig ner till momma på Hallstavägen, hon ha bjöde in oss på mat. Ska bli gott!
Och nu fundera jag på om jag ska ta och hoppa ner i ett varmt bad, de skulle va underbart.

Step Up

Kvällens film igår vart Step Up, en mycket bra film må ja säga.
En dansfilm för dom som inte vet, men riktigt bra va den. Bra danser, bra handling, duktiga skådespelare. Och charmen killen har är ju inte heller o leka med. Värd att se, ikväll blire Step Up 2 the streets. Hoppas den är lika bra som första.

"Every second chance begins with a first step"

Scones

Har aldrig bakat scones, eller äte de för den delen, i hela mitt liv.
Men nu fick ja nå ryck o göra de, så nu stå de en plåt med 12 scones i ugnen, får se om ja lyckas.

Dock tro ja inte dom bli lika fin som på bilden. Men den som lev få se.

Andra dagen på det nya året

.. och jag ligger sjuk.
Hosta och jävulskap. Ingen höjdare vill ja lova.
Hatar att va sjuk, för de är så sällan jag är sjuk att när jag väl bli de så bli jag riktigt sjuk! Så idag har de inte hänt nånting förutom att jag har Vampire Diaries maraton. Skulle kunna se den serien om och om igen.
Men nogbabblat om de.

Jag har aldrig vare nån för nyårslöften för jag brukar ändå inte kunna hålla dom.
Men detta år har jag avlagt några;
Jag ska utvecklas inom fotografering, dricka mindre, ta upp träningen på riktigt, åka på konserter, spara pengar till allt jag vill göra t.ex resa, köpa grejer till kameran, tatuera mig, pierca mig (har naveln, tungan och två i näsan men de ska bli en eller två piercingar till), sätta fast ett till tandsmycke (har två stycken på en tand men ska göra ett till på en annan tand) o.s.v, göra minst en sak i månaden som får mig att må bra och som jag minnas när jag på nyår står och funderar över vad jag gjort detta år. Och sist men inte minst ska jag försöka sluta röka.

Dessa är mina löften, och dom SKA jag hålla.


Och snart ska jag ta o boka biljett till Sweden rock kryssningen, måste bara hitta några som vill följa med. Kan bli svårt, verkar inte finnas några riktiga rockers här i stan. Eller har jag fel?

Trick 'r treat

Kikade på Trick 'r treat igår, sjukt dålig film. Fanns ingen handling och hela filmen va bara RAT!
Så den rekomenderas inte att se.

Vampire Diaries.

Måste nog va en av de bästa serier som gjorts.

Jag kunde inte ha haft mer fel, jag trodde jag kunde le och nicka mig igenom det.

"Jag hade en plan, jag ville förändra den jag var, skapa ett liv som nån annan. Någon utan ett förflutet.
Utan smärtan, någon levande. Men det är inte så lätt, de dåliga sakerna stannar hos dig.
De följer dig. Du kan inte undkomma dom, hur mycket du än vill.
Man kan bara vara redo för det goda, så när de kommer så bjuder du in det, för du behöver det. Jag behöver det."

S - Jag vet att de är sent, men jag ville bara kolla om du var okej?
E - I månader är de allt folk undrat om mig, om jag kommer bli okej.
S - Vad säger du till dom?
E - Att jag kommer bli okej.
S - Menar du det?
E - Fråga mig i morgon ..

2010.

De är nog den vanligaste rubriken idag, men jag kände inte att jag orkade lägga ner nå mer energi på de.

Igår hämta jag o pappa Dinka, for o handla o därefter hem till mig o gjorde mat, pepparbiff me brieost, klyftpärer, stekt zukini och paprika, sallad o grönpepparsås :) De vart sjukt gott, vart sugen på de nu när jag skrev de .. suck.
Aja, efter maten så duscha ja o ställde mig i ordning lite snabbt o sen spela vi yatzy. Vi vann en omgång var.

Vid halv 8 dök syster, Hans och Wille upp. Satt o surra och spelade Chicago, och därimellan for Dinka till stan.
Gick inge bra alls för mig på chicagon, när Petra o Hans hamna på köpstopp så fick jag mina första poäng.

Aja, sen skulle Wille sova, så vi gick ut och smällde nå raketer vilket han tyckte va riktigt roligt.
Även mamma kom hem från jobbet då.

Efter vare in i värmen igen och äta tacopaj och kräfter, dock åt jag bara tacopaj. Usch för kräfter!
Sen vart de ytterligare ett spel Chicago vilket va ännu mindre roligt. När jag fått bra kort o ska ta chicago så sätter Hans ner oss på 0 eftersom han hade fyrtal (jag som va så lycklig över mina poäng). Efter ett tag fick även jag fyrtal, wehei!

När vi komme upp i lite poäng, Hans på 50, Petra på 38 och jag på 46 så får Hans en bra giv, två par och vart lite smått mallig, men tji fick han, för jag fick triss och därmed vann jag :D Men då sa Petra att vi skulle spela klart omgången, och tro på fan att Hans inte ta Chicago och få mer poäng än mig :S Men egentligen så vann jag, i min värld iaf ..
Sen slog klockan 12, skålade och sen fortsatte vi spela kort! När vi spelat klart gick vi ut och sköt några ytterligare raketer. Och därefter in o surra en sväng innan dom begav sig hemöver.

Jag va inge vidare trött så jag tog först o spela lite GH o därefter låg jag en sväng vid datorn o sen vart de två avsnitt Vampire Diaries, ska se om den till dom nya avsnitten kommer ut. Sen vart klockan halv 6, tänkte ja gatt ju sova innan mamma skulle kliva upp, men då ringde Stockholm (Christoffer) och va askalas o surra lite istället.
Men tillslut fick ja sova ja med :)

(Bilder tagna av mig)

(Bilder tagna av mig)

(Bilder tagna av mig)

Mycket bra nyår måste ja säga!
Detta år ska jag göra de bästa av, från och med idag!