Sjukt härlig låt!

Vilken härligt låt, underbar röst!

Nykterist javisst!

I helgen vart de nyktert igen. Jobb på lördagkväll gick bra, fullt hus vare, bland alla dom vare två stycken otroligt trevliga gäster. Två grabbar från Husum, Nicklas och Andreas, erbjöd mig att skjutsa ner dom på byn senare eftersom vi stängde så tidigt.
Så när jag sluta vid 11 så bar de iväg neröver, skulle egentligen på Appelbergs, men med tanke på kön så gick vi på Valve istället. Träffade lite roligt folk där, Fredrik blandannat, mycket kul eftersom de är så sällan man se han nu :/

Vid halv 2 blåste jag upp med gästerna på Hallsta igen, sen skulle jag ner o hämta Junselepojkarna men först så skjutsa jag hem Jimmy, sen hitta jag Ki efter vägen som kasta granar omkring sig så då tog jag med mig han på stan ;P Hittade Fredrik där igen så då tog jag o skjutsa hem han, o sen hittade jag en Patrik vinglandes efter vägen så jag tog o skjutsa hem han till Dennis innan jag tillslut fick fara o hämta pojkarna, Jonke, Krulov och Tomas. Även en Madde hängde på, så skjutsa henne till Långsele först, sen bar de iväg till Forsmo för o hämta lite vatten för Luddes bil hade pajja vid kellers kurverna.
Sen va vi äntligen på väg till Junsele, klockan va då 5.

Hade mycket roligt påvägen upp, massa roliga disskutioner :P

Kvart över 7 klev jag innanför dörren. Somnade runt 20 i 8 kanske? Upp halv 9 för o bege sig mot jobbet! "Underbara jobb" va väl inte direkt min tanke där när jag vakna ..

Tack för en grym kväll alla!

Rock bikini!

De va nån tävling på Nelly som alla är med på, tänkte jag testa jag med, hitta ju aldrig någon bikini så varför inte designa sin egen? :) Jag vill ha min, ska nog gå o kika om någon kan trycka upp en sån!

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

piercad.

Japp, i torsdags tog jag och piercade mig igen :) Vart heeeelnöjd!
Tänkte att denna kunde jag dölja för min mor, men icke, då ha man lämna kvittot framme så hon hitta de när hon letade hemtelefon. Och jag som aldrig ens ta kvitto, varför tog jag kvitto?! :P
Aja, är ju myndig o gör som jag vill, men ids inte höra om att de är onödigt o dittan o dattan. Men kära lilla mamma, du ha inget o säga till om :)
Men momma ska jag nog berätta för, för de är så kul o retas med henne :)


Gålsjö och jobb.

Igår började inte jag förrän kl 4, så då tog jag och klev upp tidigt, halv 9 om jag inte minns fel? Tvättade, betalade räkningar, städade (ha inte hunne med nånting i veckan då man bara jobbat o vart ute o ränt) o sen såg jag ju såklart på älskade efterlängtade Vampire Diaries också!



Jobbet gick bra, full rulle. Jobbade med Pär o Sandra :) Halv 2 begav jag mig därifrån, for till stan o skjutsa Fredrik o sen hämta jag upp Erik o skjutsa han till Näsåker. Va hemma vid 4 o då vart de till o krypa ner i sängen och se klart NCIS LA, ha försökt sett klart de 5 ggr. Hur jävla svårt ska de vara o se klart ett jävla avsnitt på 41 minuter utan att somna?!
Hur som helst så lyckades jag iaf se klart de igår, de va 5 minuter kvar, men jag vill säga att de va på gränsen, fick spola tillbaka flera ggr för att jag somnat till.



Imorse vakna man vid halv 9 igen, låg o vänta på att Wille skulle traska in, men han dök inte upp, men då hörde jag att han bada, så jag klev upp o satte mig vid datorn ett tag. Sen när han badat klart så kom han o traska in, o då vare bara till o slå på Nicke Nyfiken. Sen ha vi även hunne med lite mys. ♥



Ja jag bjuder på frillan och ansiktsuttrycket.

Stressdag!

Usch vilken stressdag man hade igår. Men jag överlevde ju iaf?

Upp o jobba halv 5, trött som en gnu, gick bra på jobbet. Fixade ingen kortslutning denna gång iaf, dock gjorde jag illa mig lite då o då, vette fan va de ha bleve me mig på senare dar, slå alltid i arm, fot, knä eller nå annat.
Jävla klump ha ja bleve!

Kl 12 följde jag med lillebror när han tatuera sig, vart grymt snyggt. Jag vart bara mer o mer sugen på att tatuera mig. Men de kommer väl det med.

Slutade jobba kl 2. Då bar de iväg direkt till syster o Hans, myste med lillgubben o knäppte kort på Jolie.
Klockan vart halv 4  o jag gatt blåsa hem o hämta mitt stativ inför fotningen på Hallsta senare på kvällen. Men skulle va tillbaka hos Petra o Hans vid halv 5 för då vare mat.
Skynda mig hem, stressa igenom hela huset för o hitta detta jävla stativ, efter många om o men så hitta jag de, och jag vet att de är pappa som hätt in de i förråde, försök inte!



Syster o Hans bjö på våffler, faktiskt riktigt gott, jag som inte är så förtjust i våffler.
20 i 6 blåste jag in till stan igen, gjorde en grej och jag är helnöjd :)
Därefter upp på Hallsta för o fota lite till en broshyr vi ska hä ut. Surra massa med Kicki o Susanne.
Kl halv 11 tacka jag för mig också bar de iväg hemåt. Satt vid datorn en sväng innan jag kröp ner i sängen framför Cougar Town :) Så grymt bra serie!



Längtar inte tills jag ska sätta mig att kolla igenom alla bilder o redigera dom ..

Kortslutning.

Igår va man ute o snurra i 4 timmar? Mycket trevligt må jag säga. Men de vart nog lite sent, 3 timmars sömn sen börja man jobba.
Trött på jobbet kan aldrig va bra, se på mig bara, jag fixade en kortslutning! Dukti ja, ha massa dolda talanger.

Ha umgås massa med Wille idag med. Underbara pojke! Du får mig alltid att le och bli varm i hjärtat.
Jag ha sagt de förut men säger de igen, för jag kan aldrig säga de för mycket, jag älskar mina syskonbarn, ni är de bästa jag vet, och Didas såklart. Längtar tills Jolie bli större så man kan busa massa med henne med.

Puss på den här dan trots kortslutningen.

De är väl själva fan också.

Igår kom Louise hit, spelade vänd 10 och surra massa skit :) Vid kvart i 10 drog hon sig ner mot stan o jag till datorn en sväng innan jag skulle krypa till sängs.

Slog på Johan Falk 2 - Vapenbröder, men tro på fan att man inte kan hålla sig vaken hela filmen. Lyckas alltid somna! Förbannat också.
Men men, få se den igen idag, ska även till morbror som fyller år. Sen kanske man åker till Näsåker en sväng?

Fika nästa.

Oj oj vilken kväll.

I lördags gick vi på stan o kika, fick med mig en klänning och en sjal hem, o sen lite småkraffs.
Dock gillar jag inte klänningen längre, men ska få momma o hjälpa mig att sy om den. Momma hon kan hon :)

Sen bar de iväg hemåt, tog de lugnt med en öl framför datorn, o när vi väl varvat ner så bar de iväg till solarie. Hääärligt!
Därefter vare bara hem o kasta in sig i duschen också börjades de partaja rejält! Ville supa ner Dinka och jag lyckades! Att hon aldrig lär sig att jag aldrig ska blanda drinkarna ;)
Vid halv 12 bar de iväg ner mot stan, skulle på Heartbreak men kön va på tok för lång så vi drog på Goya, röjde loss som aldrig förr!
En kille/äldre man ville ha min autograf, men ja undra om de va för att han tyckte att jag va grym eller för att han tyckte ja va en blåst norrlänning? ;P


Rocker i was, rocker i am and rocker i always will be!


Efter krogen träffa jag Sanna en sväng, mycket trevligt. Tyckte vi kunde följa med på efterfest, men Dinka ville hem så då följde jag med damen hem istället :) Men först vart de dock MackeDonken :)

Söndagen va en slödag, till man skulle bege sig mot tåge som gick kvart över 5, mycket kul helg men som sagt, borta bra men hemma bäst!

Underbara Norrland! (
och NEJ för mig ligger inte gävle i Norrland)

Johan falk!

Han gjorde det förut och han gör de igen!
Har länge vela sett Johan Falk filmerna, men ha inte haft något riktigt sug efter o se film, o de är alltid så tråkigt o se själv.
Men på tåget från Gävle så tog jag och såg första, GSI. Och jag säger de, vilken kung film! Och Frank, hur grym är han inte?
Mycket action o spänning, grym film helt enkelt. Ikväll blire till o se nästa, längtar redan tills jag lägger mig och trycker på play knappen.

3 in 1.

De bli 3 filmer i ett inlägg.

Äntligen midsommar - jag va helsäker på att de skulle bli en flopp som Sommaren med göran, men icke. Jag tyckte den va helgrym, förutsägbar men annorlunda och framför allt bra! Helt jävla klockren!



Män som hatar kvinnor - Ja hur länge ha inte jag planera o sett den? Väääldigt länge, men de ha ändå inte vare något som lockat mig jättemycket. Men ack att jag skulle ha sett den tidigare, vilken grotesk, rå och grym film! Spännande från början till slutet. Går inte o säga så mycket mer än SVINBRA!



Alice i underlandet - Vad ska man säga? Tim Burton gör de igen, grym film, grymt gjord och Johnny Depp va helt jävla klockren som alltid. Underbar film rakt igenom! Men på något vis vill jag ha en uppföljare, varför vet jag inte, kanske för att den va så jävla bra? :

Vart är Malin?

Igår vid 10 satte jag mig på bussen och åkte till Sundsvall, satt o kika på film hela vägen, mycket skönt för då gick tiden så snabbt.

12 va jag framme på tågstation, köpte mig en macka på pressbyrån, Renstek, smakade lite halv bra.
Halv 1 kom tåge, slog mig ner o slog på ytterligare en film. 10 i 3 anlände jag till mitt mål.
Men vart äre jag?

Blev uppmött på tågstation, gick hem o lämnade väskan o datorn, drack lite öl (De kan man kalla semester) o surra. Sen vid halv 6 bar de iväg in på byn. Käka på mackedonken, chickenwrap och lökringar. Mums!
Sen gick vi på bio, sjuuukt bra film!
Därefter bar de iväg hemåt igen, färgade håre på mig o sen vart de Skipbo spelande o Yatzy och tillslut film, men jag hann inte se mycket innan jag somna. Jag va rätt trött kan man säga!

Vaknade halv 9 idag, pigg o glad + lite täppt i näsan. Strålande sol o skitvarmt ute, nu vill jag ut o gå, gå o sola o sen på stan. Men jag måste vänta till den här dönicken vaknar till liv, vågar inte väcka na, är ju som o väcka in björn i ide!
Och nej, jag kan inte gå ut o göra allt de där själv för jag kommer gå vilse.

Kusin och little brother!

Idag skulle jag tvätta, ha massvis med tvätt. Men vet du vad? De sket sig rätt rejält.


(Kusin och jag på nyår - 08)

Åkte ner till stan vid halv 12, for på GB o fika med kusin, satt där i en timme ungefär. Sen vart jag sugen o hitta på nå, men alla jobbade?
Men inte lillebror kom jag på, för han är för lat för de, så jag ringde han o kolla vad han gjorde, o han va på väg ner på stan så jag åkte o mötte upp han. Gick o leta nå vantar till han sen gick vi på videoteke, jag hämta ut ett paket och han hyrde Boondock Saints 2.

Sen vart de fik på lilla café, satt där i 1½ timme tro ja? Surra massa dynga o kolla på roligt folk. När vi va nöjd o belåten så tog vi o gick vidare till tatuerarn där han beställde en tid. Stog där o surra massa.

Sen gick vi vidare på bowlingen, hittade Illa där, satt där o surra o fika lite till.
Nöjd o belåten gick vi därifrån efter ett tag, träffa på Rasmus o flickvännen hans. Surra massa innan jag o lillebror bestämde oss för o åka upp till Momma på backen o hälsa på.
Fick mat där, tacos. Mums så gott de va :)

Känns inte som jag gjort nå annat än o äte idag?

(Jag och lillebror på Hullsta för måååånga herrarns år sen.)



Aja, vid halv 7 (?) så tog vi o begav oss mot stan, handlade på ICA sen släppte jag av han hemma också for jag till mina mysungar i Multrå. Satt där en stund o surra innan jag begav mig mot Forsmo.
Va hemma i en halv timme? Sen blåste jag ner till stan igen för jag vart så sugen på o sola. Härligt vare vill ja säga :)

O nu sitt ja här igen o väntar på att Patrik ska ringa så ska jag åka upp på Riks90 me nå grejer till han.

How was your day?

Just de ja, de va ju den lördagen också.

Jag gillar att jag är så snabb med att berätta vad jag gjort, inte för att någon är intresserad, förutom syster och Hans då. Men iaf!

Förra lördagen jobbade jag och Susanne, slutade vid 11-12?
Då for jag ner till Lollo och hämtade Patriks bil, skulle va chafför åt han o Erik.
For sen på krogen, träffade massa roligt folk. Vid 2 skjutsa jag lite folk medans Patrik gick o åt. Erik åkte med mig han.
När vi skjutsat klart så for vi o hämta Patrik o Evelina, skjutsa Evelina till Granvåg, sen vart de vidare till Långsele för Patrik skulle på nån fest, va där 2 min sen bar de iväg till Näsåker, dumpa av dom.
Åkte till stan, skulle hämta Ida o Madde, men Ida svara inte så jag antog att hon somnat hos Marre igen som för nån helg sen, så jag skicka sms till henne o skrev "Jag anta att du inte ska med hem :P".
Hämtade upp Madde o skjutsa henne till Långsele, väl i Långsele så få jag sms av lilla störda Ida "Jooo! Hämta mig.". Stolpskott.

Aja, de va bara o vända o åka till stan igen o hämta henne, sen bar de iväg hem till Forsmo. Klockan slog 7 på söndag morron när jag kom hem. Sa god morgon och hejdå till mamma som precis skulle ge sig i väg på jobbet!

Mycket trevlig och rolig kväll, tackar alla inblandade!

(Jag och Patrik för 4 år sen, haha)



När jag berätta för Kicki om min lördag så sa hon "Jag hoppas dom vet vilken klippa dom har som ställer upp i tid o otid och skjutsar" :)
De vet jag dock inte om du/dom vet. Men de är ju de att jag gillar o köra och va snäll o skjutsa hem folk så att jag vet att dom tar sig hem säkert :)


Senare på söndagen när jag sove 4 timmar så bar de iväg till syster o Hans med Ida, skulle egentligen åka o lämna tillbaka Patriks bil, men han orkade inte köra något (gatt ju skjutsa mig till stan eftersom jag hade bilen där). Men lika glad va ja för de, gillar att köra den bilen.

Måndagen därimot så for jag till stan på Volvo o hämta upp Patrik på jobbe, så då fick han tillbaka bilen.

De ärå själva fan också!

Varför fortsätter jag leta kläder när jag vet att jag inte ha pengar :O






Give it all to meeee!

Drakborgen och ungjävlar!

I söndags va man hos Jimmy och hjälpte han o flytta ihop i lägenheten, va kaos när jag kom dit, men två timmar senare så såg de faktiskt ut som en lägenhet. Duktig vi :)

Kom hem vid 1 tiden, satt vid datorn en snabbis o sen la jag mig för o sova, men lyckades inte somna förrän vid 4 kanske?

Och genom att man somna så sent resultera i att jag försov mig på måndagmorron, när jag egentligen skulle upp 7 o duscha o sånt innan jag skulle åka med syster, Hans, Wille och Jolie till Sundsvall vid kvart över 8.
Tji fick jag, kvart över 8 ringde syster o fråga vart jag va eftersom vi skulle åka, nyvaken hoppar jag upp ur sängen o kastar på mig nå kläder o åker i flygande fart ner till Multrå.

Prick kl 10 var vi i Sundsvall, dom släppte av mig och Wille på drakborgen (en stor jävla byggnad med jävla massa lekgrejer).

Så där tog lugn o ron slut.

I 3 timmar klättrade vi i borgen, genom hål som till o med Wille måste krypa genom (ja de va väldigt trångt för mig), hoppa hoppborg, spela boll, åkte rushkana och åkte radiostyrda bilar/motorcyklar. Eftersom inte jag fick plats i bilen så åkte vi bara motorcyklar. Min nya hobby är radiostyrda motorcyklar!

Efter 3 timmar va jag helt slut vill jag lova, kröpe, sprunge o hoppa om och om igen. Men de va en mysdag med min älskade systerson

(Om man bortse från ungjäveln som va där som bara va allmänt jävla störd, jag förstå varför föräldrarna lämnade han vid bilarna med massa pengar, för då kunde han hålla sig sysselsatt och dom slapp han hela dagen)





Därefter kom Hans och hämta oss, for o mötte upp Petra som vare inne o handla på gallerian. Så gick dom in på Ikea och jag sprang in på Gallerian o kika lite, men allt jag fick med mig va ett par örhängen. Vilket är både bra o dåligt :)
Gick på Ikea sen o mötte upp dom igen också gick vi o käka, därefter vart de MediaMarkt och Skopunkten innan vi tillslut begav oss hemöver :)

Va hemma vid 6, då for jag upp på Hallsta för o hälsa på en sväng. De sluta med att jag va där i ca 5 timmar.
Hjälpte Susanne med inventeringen och satt o surra skit med Kicki :) Mycket trevligt!

Kläder jag måste ha!

Döläcker bikini!




Älska spets :)



Jacka :)




Klocka :)

Heeeeeett :D


Ge mig!!




Snyggfula skor som de kändes va lite jag-stuk över dom :D



Denna MÅSTE jag ha :)



Den med :(




Give it to me!

Junseles goaste pojkar!

Igår blåste man upp till Junsele, själv som vanligt ;P Men de spela ingen roll, ha ändå lika kul ändå. O sen kan man åka hem precis när man vill o behöver absolut inte anpassa sig efter nån!

Åkte till Tomas iaf, där de va fullt partaj! Va massa folk, bl.a Jonke, Krulov, Ante, Balbin, Nils, Brems, Andre, Peter, Tobbe, Frida, Linnea o massa till som jag nog inte kan namne på. Men hade jättekul iaf!
Finns de en person jag diggar rätt hårt så måste de ju vara Krulov, kommer alltid med klockrena kommentarer;

Jag, Jonke, Tomas o Andre till stå ute o prata när Krulov sliter upp dörren;
Krulov - Jag är så förbannad!!
Vi - Varför?
Krulov - Dom har ställt en stoljävel mitt i rumme!

Hm? :P Skratta som nå jag vet inte vad.

Krulov - Och vet du vad, idag när jag va på hem, skitglad för att få träffa alla mina kompisar, vet du vad som förstör min dag då?! RENJÄVLARNA! Va fan är renar bra för?!

Tomas till Krulov - "Du är så jävla sjuk så jag vill fan inte ha med dig nånstans!"
De märks hur mycket kärlek de finns där ;)

Satt hos Tomas o surra me na folk iaf, sen vart de ut o skjutsa folk, vart 3 vänder till dansen. Sen ut o snurra innan man va tvungen o åka hem, hade vela stanna längre, men få ta de nästa dans!

I wanna see you baby!

Helt jävla fucking underbar låt!

Sa någon fest?

Galet, de vart partaj i onsdags.
Satt hos Belle med han, Marcus och Camilla, spelade våghals och va allmänt störd, och drack massa öl!
Efter ett tag kom även Ludde, Lump och Björck o joinade oss. En mycket sjuk kväll må jag säga! Men ack så kul.

Här kommer kvällen i några bilder.

Diggar den här bilden på Camilla :P



Belle chillar :)




Marcus fiskade ;P



Jag med en goooood kung :)




Vi körde Våghals, och belle fick kortet "Låt personen till höger hålla i din flaska medans du halsar dess innehåll"




"Visa hur de skulle se ut om du kunde röra ditt kön med din tunga" fick Camilla :P




Belle fick kortet där ena skulle ta den andra bakifrån och den andra skulle låta som något (kommer inte ihåg vad) :P



Champagne :)



Camilla berättar för alla varför dom är så underbar :P






Marcus fick kortet om att uppdatera sin status :P



Ludde joina oss :)



Han va också med i leken och fick kortet om att dra upp byxerna till han fick Cameltoe :P


Belle skulle va blind :)



Lump o björck joina oss med :)


Jag skulle stå på alla 4 med en socka i mun :P



Marcus övar för melodifestivalen? Ne men han berättar nog om sin Bingoupplevelse på kryssningen eller vad de nu va :P



Skitkul och sjuk kväll, jag gillare! Tack alla :)

20100310

Igår klev man upp vid 8, for ner till Syster o Hans vid 9. Skulle vara barnvakt åt min älskade lilla systerson medans dom va på nå möte.

Vi va ute o lekte i snön och myste på en massa, sen gick vi in och damsuga nedervåningen åt dom. Jag gick med stordamsugarn och efter kom Wille med sin lilla leksaksdamsugare. Så söt ♥

Vid 12 halv 1 kom dom hem igen och då vart de till o käka baguette med kycklingröra som dom hade köpt med sig från Café Petter, mumma! Goaste baguetterna i byn! Sen hjälpte jag till o städa lite mer innan jag tillslut begav mig hemöver.

Mina syskonbarn är dom finaste

Law Abiding Citizen.

Igår tog jag o slog på Law Abiding Citizen, en mycket mycket mycket bra film, vilket smartskaft i filmen! Dock ville jag ha ett helt annat slut på den än va de va, men den va bra iaf :)
Stark rekomendation!

Morronrocken på.

Sitter just nu i morronrocken o ha precis duschat, ha svinont i huvve och nacken så ska lägga mig för kvällen nu tro ja, slå på en film innan bara, sen sova.
Imorgon ska jag va barnvakt åt mitt lilla hjärta till systerson. Tro vad vi ska hitta på för bus medans vi ha huset för oss själv. Baka kaker o mjöla ner hela köke kanske? Mohaha! :)
Ne men nått bus blire iaf. Ut o härja i snön eller åka bob? Vi få se :) 

Tro vad man ska slå på för film? Kanske borde börja se Män som hatar kvinnor- triologin snart, är nog ensam om att inte ha sett den än.

Bröllopsfotografen!

Igår tog jag mig och såg Bröllopsfotografen, den påminde om Sommaren med Göran, ingen direkt handling och de va enbart två repliker som jag skratta åt;

Kjell Bergqvist - "Du, ta o lägg ner de där jävla flinet annars så trä jag fittan över huvve på dig kärringjävel!"

Kjell Bergqvist - "Fru fitta, vet du om att Klas skickar bulvaner till dina vernissager för att köpa upp dina fula tavler eftersom ingen annan vill ha dom, så fru fitta inte ska bli ledsen."

Lätt bästa replikerna genom tiderna! Klockrena.

Men i övrigt sög filmen rätt bra, så inget jag rekomenderar att se.

Dagens vill ha?

Dessa byxer föll jag för direkt, jag vill ha dom nu! Men synd dom va slut så hann ej beställa :S
Och skorna ha jag alltid gillat, men vet att dom inte skulle passa på mig, men jag tycker dom är råläcker :)

2 lördagar, detta är förra.

Förra lördagen, när jag slutade vid halv 1, bar de iväg på stan, skulle gå o kika på skoteruppvisningen med Wille kl 2. Va mycket trevligt, han skrattade hela tiden. Därefter hade jag planerat att åka hem o sova en sväng eftersom jag bara sove 2½ timme på natten.
Men tji fick ja, de hann ja inte. For till momma o åt, sen vart de alldeles på tok för sent o sova, så jag tog o sola o sen kasta jag in mig i en snabbdusch.

Gjorde mig klar o åkte upp till Näsåker vid 6, åkte till Simon där Patrik, han o Erik va. Patrik hade boka mig som chafför.
Satt o surra o kolla på filmklipp i väntan på att Helen skulle komma.

När hon dök upp bar de iväg ner till stan, for till Lollo där dom skulle partaja, trevligt. Själv va jag mest ute o skjutsa folk kändes de som. Men jag hade kul ändå :)
Vid halv 11 bar de iväg på krogen för mig o Patrik, träffade Andreas, satt o surra. Sen va ja lite här o där o överallt och ingenstans hela kvällen kändes de som, men träffade otroligt mycket folk, så de va riktigt kul :)

Vid 20 över 1 så gick jag ut o hämta bilen, for o snurra, träffa en vän, skjutsade hem Bodin o sen vid 3 så bar de iväg mot Näsåker igen. Dom åkte hem rätt tidigt för o vara .. ja dom :) Men skönt för mig, vid halv 5 va jag hemma.
Då vart de sängen efter 25½ timmar utan sömn. Jag va rätt trött kan man säga!




God morgon!

Ja god morgon sa jag till mor när jag klev innanför dörren för hon va precis på väg till jobbet, och till svar fick jag "jaha, dax att komma hem nu, bums i säng med dig" (mamma jag är inte en liten flicka längre som du kan skicka i säng hur som helst längre, jag är myndig, jag lägger mig när jag vill. Hoho :) ), kom ju precis hem efter en kväll på krogen och chafför åt Patrik o Erik :) Träffat massa roligt folk o ha hade ruskit kul hela kvällen, tack alla!

Så syster o Hans, nu vet ni vad jag gjort ikväll/igår/inatt så nu behöver ni inte ringa o väcka mig i morrn/idag för o fråga de. Ses senare idag!

Nyvaken.

Vaknade vid 9, egentligen inte utvilad för jag va hur trött som helst. Men klev upp ändå, kanske jag få nå gjort. Måste försöka hinna tvätta mina arbetskläder som jag ska ha idag. Ha kasta i dom nu, undra om dom är torr till kl 2-3?

Bilder på de jag köpt ska jag också knäppa, sen vart jag sugen på att baka lite. Men det orka jag nog inte!

Jag drömde förövrigt in helbra dröm, ha dock glömt vad den handla om, men den va bra :)

Bla, bla, bla .. see you!

Dag i Sundsvall, kväll på jobbet.

Idag vakna man än en gång upp med strålande sol. Fan så glad de gör mig.
Inte ens att de va 19 - kunde ta bort de glada humöret.
Tog bussen kl 10 till Sundsvall, satte mig o läste Slitz, mycket roligt vill ja lova. Va helsäker på att lillkillen på 10 bast som satt bakom mig skulle kika över axeln på mig. Men de gjorde han inte (vad jag märkte), han våga nog inte eftersom hans mor satt brevö han.

I Långsele klev en mycket mysko man på, han fortsatte tjata om att han va på fel buss, men kunde ändå inte säga vart han skulle, men han skulle betala och åka med ändå. Tillslut när Manne (busschafförn) fråga om han inte visste vart han skulle, så sa han "jo, men jag är på fel buss, men jag kan åka till viksjö och hälsa på en kompis". Hm .. jag undra vart han skulle egentligen? Och om han verkligen hade en kompis i Viksjö, eftersom när vi skulle svänga av till Graninge så fråga han "Nu är vi snart i Viksjö va?". Hm .. Mysko gubbe.

Förövrigt så satte han sig brevö mig och tjuvkika i Slitztidningen ja läste, han va inte diskret. Han saknade nog sina unga dagar.

Väl i Sundsvall gick jag på Charm o mötte upp Lina och Odin, fikade lite och även Ida tog lunch då o sällskapa oss.
Därefter begav sig jag, Lina o Odin ut i affärerna, jag handlade mig en skinnjacka (efterlängtad, även om de inte va en exakt som jag ville ha), örhängen, piercingar (borde inte köpa de eftersom jag ha väl en 60 sammanlagt, men kunde bara inte låta bli) och en mössa :)

2 slutade Ida o sällskapade oss, halv 4 begav vi oss hemöver. Hade högläsning i bilen från roliga saker i Slitz, och jag skratta så jag trodde jag skulle dö, tårarna verkligen sprutade. Pär hade verkligen rätt i att högläsning är skitkul!

Hann inte ens landa hemma så va jag på jobbe, vart akututryckning, jobbade i träningsbyxer och tjocktröja, så kan de gå :P Men gästerna va suuupertrevlig iaf :) En mycket rolig kväll på jobbe med Susanne och Kicki :)

Bilder kommer på de jag köpte.

Sundsvall.

Nu ha jag sett alla avsnitt av Cougar Town, de suger rätt bra eftersom jag inte ha nå o se på nu.
Hoppas för kung och fosterland att Vampire Diaries släpps imorgon. Annars vet jag inte vad jag tar mig till!

Imorgon tar jag bussen vid 10 till sundsvall för att sen åka tillbaka till Sollefteå vid 2 ;P Vad gör man inte för o hålla Ida sällskap. Haha.

Ne nu blire till o fundera vidare ..

Cougar Town!

Ja de är ju ingen nyhet att jag älskar serier. Följer 15 serier för tillfället.
Men en nykomling är Cougar Town, vilken jävla klockren serie. Dom avsnitt jag ha sett ha vare hur kul som helst, jag ha skratta så jag ha grina. Sjukt kul! Måste ses.
Nu ska jag lägga mig o se på avsnitt 9.


Vill ha, klicka hem?

Åh, jag ha kärat ner mig i ett linne och en jacka. Fundera starkt på att klicka hem dom :)





Mycket pengar, men ack så kär jag är ;P

Vilket väder!

Ny dag, jag vaknade kvart över 9, såg direkt att de va klarblå himmel, då kan man ju inte bli annat än överlycklig.
Sitter o funderar på vad jag ska äta, är svinhungri men inte sugen på nå. Hatar de, allti så på morron!

Ja undra ja va ja ska hitta på för bus idag?

Hjälpa Haiti!

Nu är man hemkommen från Multrå, myst lite med lillsessan och busat med min lilla prins.
Aggerade även hemtjänst o bar in en låda ved.

Såg även på nyheterna nere där, handlade om Haiti, där dom intervjuade boende där nere, dom berätta att de dom va mest behov av (förutom tak över huvudet) va bröd och mjöl. Då slog tanken mig att baka bröd och ta reda på hur man kan skicka ner.
Känns hemskt att veta hur bra vi ha de medans dom ha tappat allt. Så nu ska jag ta o ta reda på de och skicka ner lite. Kanske inte bli så mycket men de hjälper alltid någon.

Jobb, fika och yatzy.

Jobbat lunch idag, hade 80 lunch. Gick bra, en va så tacksam så jag och Åsa fick en kram o puss på halsen. Haha.
Charmigt minst sagt.

Sen efter de tog jag o skrev ut lite bilder på tatueringar som jag nu ska försöka skissa ihop, få se hur de gå. Ha ju inte ritat på år och dar.
När jag tillslut tog mig från Hallsta så for jag på Hullsta och tog mig en fik med Cissi, satt o surra om massa möjligt, mycket trevligt. For vidare till hennes mor och satte oss där o spela Yatzy, gick svinbra för mig. För ovanlighetens skull.

Och nu sitter jag här i Forsmo o väntar på att vi ska röra oss vidare mot pensionärerna i Multrå.



Bild från igår.

Trance!

Tog hem Future Trance vol. 48-51 igår, fanns några riktigt grymma party låtar där :) Va på redigt partaj humör hela dan o kvällen efter ja tat hem dom.
Så de är några skiver ja rekomenderar att ni ta hem :)

Puss på musik!

Sitter o toklyssna på musik och är på ett konstigt humör, är skitglad egentligen, kan inte sluta le och de bara sprudla i kroppen, men hjärnan vill inte alls vara glad, för mycket tankar :S

Tacka gudarna för musik :D

Forsmo hemtjänst!

Ja som de verka så ha jag börjat extraknäcka som hemtjänst. (?)
Igår åkte man ner till syster o Hans med pizza, och sen bar man in en låda ved åt dom eftersom båda är förtidspensionärer (man skulle lätt kunna tro de) och ej är kapabel till att göra varken mat eller bära ved.
Myste o busa med Wille, och Jolie låg o sov i vanlig ordning. Längtar tills hon bli lite större så man kan busa massa med henne med.



Idag ha tiden bara runne iväg, ha ingen aning om vart den tage vägen om jag ska vara ärlig. Och jag ha inte hunne med nånting. Känns rätt surt, men dagen är inte slut än, de är ju under kvällen jag bli som mest kreativ :)

Saw 6.

Igår vart de till o se Saw 6, första scenen/"leken" gillade jag inte, den va alldeles för överdriven, passade mer in i en Scary movie film. Men resten av filmen va helt okej faktiskt, rätt rå :)

God morgon .. världen?

Vet inte när jag vakna, men ha lege o drage mig ett bra tag. Skönt som alltid.

Ha komme på att jag inte alls vill ha vecka, jag vill ha helg, skulle va underbart.
I fredagskväll vare jobb som gällde för mig, vid 9 ringde luren, Patrik undra om jag inte kunde vara chafför åt han på lördag (skulle egentligen ut och dricka öl med Louise, men va inte alls sugen på o dricka) visst kunde jag de, så jag tackade ja.

Gick bra på jobbet, ställde i ordning massa inför frukosten på lördagmorron som jag skulle ha.

Efter en stund ringde teleluren igen. Patrik. Denna gång undra han när jag sluta om jag inte kunde hämta dom o skjutsa dom till stan o sen hem igen inatt, tackade först ja, men sen när jag lagt på så kom jag på att jag inte alls skulle klara de eftersom jag skulle upp 5 på lördagmorron o ha 54 frukost. Så skicka o sa de o då ringde han upp o sa att om han körde sin bil ner då, så kunde jag åka hem o lägga mig när jag sluta så kunde dom ringa o väcka mig när dom skulle hem. De tyckte jag lät bra!

Halv 12 slutade jag, åkte till Dennis o la mig o sov, somna runt halv 1?
2½ timme senare, klockan 3 ringer Patrik, så då vare bara till o kliva upp.

For o tog upp dom på Rödsta, Patrik, Håkan och Erik, trots de dåliga väglaget  och dom extremt dåliga vinterdäcken så överlevde vi och vi tog oss hem med livet i behåll allihop.

Kl 5 va jag hemma så de va bara till o göra sig klar och åka på jobbet.

Ingen ork, då blire bilder.

Va till syster och Hans igår, vart lite bilder. Så eftersom jag inte orka skriva nå så få de bli bara bilder.

"Ajabaja mopparn!"



Far och dotter.



Moster med lillsessan!



Så underbart fin!

Lång vart kort.

Idag kände jag för o göra något, så jag tog fram ett par gamla jeans.



Och klippte av dom till shorts :)